Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Včeraj se je spet zgodil en prijetnejših tekov, ki ostanejo v posebnem spominu in pustijo, vsaj na meni, poseben vtis.

V Tivoliju je bilo živo, kar mrgolelo je ženskic, otročkov ter bodyguardov. Lani nas je bilo okrog 150, letos so organizatorji po besedah enega od njih pričakovali okrog 300 tekačic, zbralo pa se nas je kar 700! Zadnji niti niso dobili številk. Na pamet rečeno, je bilo vsaj 3/5 (ali pa še kaj več) nežnejšega spola.
1000 sit štartnine je šlo v dobrodelne namene za Mladinski center Dolfke Boštjančič, kjer bodo svojim varovancem, našim včerajšnjim najbučnejšim navijačem, kupili kolesa.
Najprej so tekli otroci na krajši razdalji, sledil je ženski tek. Ogromna množica klepetajočih tekačic se je spustila v dir in dvigala prah med razstavo čudovitih fotografij prosti tivolskem gradu, po stopničkah gor, nato pa po gozdu zavila po dobrem kilometru nazaj v štartno-ciljni prostor. In še en krog. In še en krog. Po želji. Otroke so medtem zabavali Čuki.
Nikomur ni bilo do tekmovanja, prevladovalo je druženje. Dolžina je bila ravno pravšnja, da so se teka udeležile tudi tekačice, ki jim "tek ne diši najbolj", kot je rekla ena mlada mamica.
Po prihodu v cilj smo se malce okrepčali z isotonikom ali vodo, dobili še spominček, ki so ga pripravili v mladinskem centru, in že se nam je pridružil Erwan Fouere, v druži katerega smo poleg bodyguardov (ampak naših:)), odtekli še nekaj krogov. Zopet po želji. Ob koncu se nam je "dobri Irec" vidno ganjen zahvalil z "Dragi prijatelji, nimam besed... se vidimo na ljubljanskem maratonu."
Vseh presenečenj še ni bilo konec, čakalo nas je še žrebanje lepih nagrad (nike) in kozarček piva.
Ocena 10 :D za izbiro dneva (super, da je sredi tedna in super za vreme)
Ocena 10 :D za naše bodyguarde
Ocena 10 :D za organizacijo in "postrežbo"
Ocena 1 :? , ker čisto prehitro mine! Se ne bi dalo ustaviti časa? :wink:
Uporabniški avatar
 Moki
Ja, vceraj je pa res bil en lep dan, pa se denar je sel v prave roke.
No tut t.i. bodyguardy smo se mel prijetno ob takem stevilu tekacic :roll:
Upam da se bo stevilo udelezencev vsako leto potenciralo z istim kolicnikom kot letos, pa da nam bodo drugo leto zopet nasli kksnga Irca al pa whatever izgovor sam da bomo lahko sodeloval- tekel.

Bilo je lepooooooo
Uporabniški avatar
 MatjazV
Včeraj je bilo res lepo gledati vso to nepregledno množico, ki je tekala po Tivoliju. Teklo je staro in mlado. Največ je bilo seveda ženske populacije, saj je bil tek namenjen prav njim. Prireditev je bila razdeljena nekako na tri dele. Prvi so se po Jakopičevem drevoredu pognali otroci. Sledil je ženski tek, ki je bil tudi najštevilčnejši. Na koncu so progo pretekli še vsi tisti, ki so sodelovali v teku dobrega Irca. Del proge je potekal celo po stopnišču in tudi to ni bila ovira za tiste mamice, ki so se na pot podale z otroškimi vozički. Seveda so jim bili v veliko pomoč prijazni redarji.

Med tekačicami in tekači je bilo videti veliko znanih obrazov in vrhunskih športnikov, zelo opazne pa so bile tudi naše T Forumovke.

Na koncu smo, tako kot vedno, opravili še pošteno analizo v Piramidi.

Pa srečno do naslednjega teka!

FOTKE

MatjazV
 dpop
Je bilo že vse povedano!

Dodajam samo... NEKAJ MALEGA SLIKIC

(ob priliki pa še kakšno v TF galerijo dodam) :wink:

1551 Darko

P.S. Pišuka, je bila pa letos "GUŽVA"... skoraj nemogoče je bilo
"ujeti" vse pomembne osebe in dogodke :oops: :cry: 8)
Uporabniški avatar
 TANJAO
Me ženskice smo se imele full fajn- sicer se pa vidi na slikcah , kako vesele in sproščene smo!
Bilo je prijetno druženje, naklepetala sem se do onemoglosti, za vse je bilo lepo poskrbljeno- pijače več kot smo lahko popili!!! šiškarce smo kar malo pošankirale!!!
Danes s ponosom nosim nakit, ki so ga za nas naredili otroci!
Hvala vsem , Tanja
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla!

Tudi mi smo ponovno prišli na tek, ki je bil letos še boljši in še veliko bolj množičen...

Žena, sine in tudi sam sem odtekel lep tek v še lepšem vzdušju in za plemenit namen... :lol:

Še bomo tekli... :wink:
 bojanm
Lep tek bi ga kr ponovil,res vse ok.Dobri Irec je bil res navdušen-ganjen po teku se nam je vsem zahvalil vsakemu posebej s stiskom roke in po naše-hvala,lepa gesta.Smo se ga kr navadl na tekih.Ženske so tek opravile tko k se šika,res lepo,otroci so lepo tekli in lepo peli,sej vse naj,naj
Uporabniški avatar
 ziga
Bravo vsem!

Za nakup posebnih koles za otroke s posebnimi potrebami iz Centra Dolfke Boštjančič v Dragi pri Igu in s Škofljice smo zbrali smo kar

624.423,00 tolarjev.

Nekaj mojih fotk najdete na http://www.tekaskiforum.net/galerija/th ... ?album=485
Nazadnje spremenil ziga, dne 26 Maj 2005, 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Barb
Ko sem včeraj pritekla na štart prizorišča, kar verjeti nisem mogla svojim očem :shock: .
Koliko ljudi :P koliko ljudi, ki bomo darovali za DOBER NAMEN otrokom. Res lepo. Srce ti kar zaigra od sreče.

Po uvodnih formalnostih (iskanju izgubljenega Bor-čka :shock: ) in obveznem klepetu s "starimi" znanci, s katerimi se nisem videla že uhuhuhu :roll: smo se forumovke podale na pot, vse prešerne in nasmejane.
Ker je padla odločitev, da poskušamo prebijati "bojno linijo" povezane, smo se prijele za roke. No to na žalost, v takšni gneči, ni moglo dolgo funkcionirati.

V čast mi je bilo teči z gospodinjo iz Šiške :cast1: , pa tokrat ne zaradi njenih hitrih nog, temveč zaradi ženskosti, ki jo TanjaO nosiš v sebi. Tek je minil kot za šalo :P

Tudi v Piramidi je bilo zelo dobr.
Še celo Lučko ni popil samo kapučina, ampak sta si s Tjašo privoščila se hrano. Pa Tjaša nam je razkrila marsikaj :ignore: :oops:

Smo pa pogrešali včeraj kar nekaj zvestih članov :roll: :( ,.........med njimi tudi tiste, ki so obljubili, da pridejo :(
Ah ja,pa drugič :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
Včeraj sem spet prav uživala, saj sem tekla v prijetni družbi.
Se mi zdi, da se ljudje zelo radi udeležijo takih netekmovalnih in dobrodelnih tekov.

No, saj ste že vse povedali, potrdim pa tudi jaz, da je bilo res vse SUPER.
Uporabniški avatar
 lunca
Bilo je res luštno!

Še nikoli nisem videla toliko srečnih žensk na kupu! :lol:
 mojA
Ne morem povedat kako žal mi je, da nas ni bilo. Se bojim, da je bil to eden od neponovljivih tekov. Še kar žrem se in žrem, da bi mogoče lahko kako drugače stvari izpeljali, da bi ratalo. Dodali pred šesto vsaj eno urco! Eno urco lepo prosim!!! En urco več popoldan :cry:
Sem pa vesela, da je vse skupaj tako lepo uspelo ! Pozdrav vsem!!!
 Ninocka
Bilo super! Vesela sem, da se je pridružila prijateljica Anja. Z delom Litijske ženske druščine smo blebetali prvi krog, drugi krog pa je bil že kar prevroč, tako da sem ženski tek kar malce skrajšala. :D :wink:

Je bilo super videti toliko znanih obrazov na kupu! Še navijam za takšne sproščene rekreativno-netekmovalne prireditve za dobrimi ljudmi za dobre namene!
Aja, hudički pa za vsakem grmom. :D Res poskrbljeno za varnost udeleženk teka. :wink:
 žuža
Toliko ljudi...vsi z dobrimi nameni...vsi nasmejani...kar nisem mogla verjeti, da si je toliko ljudi vzelo čas takoj po službi, šoli.
Skupaj z našo novo članico Piko sem odtekla štiri kroge, na analizo mi pa ni uspelo priti.
Bodyguardi pa na vsakem vogalu, super :D
Uporabniški avatar
 *pika*
Zdaj moram pa hitro še jaz kaj tipknit.

Včeraj sem bila prav navdušena. Še dobro, da je bila Žuža tam, sicer bi na mojem prvem javnem teku počutila čisto izgubljeno in ne bi upala nikogar pocukat za rokav :lol:

Ko smo tekle tretji krog, sem rekla, da imam dovolj, potem sem pa kar tekla še četrtega in preživela. Zaradi Žuže, ki se je potrudila in prilagodila tempo mojim krajšim in manj treniranim nogam. Hvala! :D
Občutek je bil pa kljub švicanju in dihanju :lol: odličen.

In zdaj končno vem, kdo so tako opevani hudički. Luštno jih je bilo srečevati na vogalih. Čisti občutek varnosti :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA