Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Fantje Daneja Grandovec ne vem če jo poznate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: je zopet harala po zelo zanimivi tekmi, ki je štela za državno prvenstvo v teku gor in dol, in to z novim rekordom proge 25:01.
Na drugem mestu je bila Petra Šink ravno tako dobra gorska tekačica sicer članica AK Triglav Kranj.
Mislim Veggie zdej bomo pa morali odpreti posebno rubriko namenjeno samo tebi :laola :laola :laola in tvojim dosežkom.
Bomo malce lobirali pri Erotu :wink: :roll: .
Skratka čestitke ob doseženem rezultatu.
ČAO!
Uporabniški avatar
 žine
Bil tam :D in seveda videl veliko zmago Daneje. Druga punca pa (Petra Šink) je bila nevarno blizu, obe pa seveda fantastično dobri, sploh za hudo vročino, ki ob petih popoldne, ko je bil štart še najmanj ni popustila. Ju je bilo pa v užitek gledati, ko sta z dolgimi atletskimi koraki pritekli v dolgo ciljno ravnino. Tekma je štela za pokal v gorskih tekih in je bila hkrati tekma za državno prvenstvo v gorskih tekih gor-dol. Članice, mladinke in mmladinci so tekli 2 kroga po 3 kilometre s skupno 270 m vzpona in prav toliko spusta. Člani ter veterani smo tekli tri kroge s skupaj malo več kot 400 m vzponov in spustov. Pri članih je zmagal Boštjan Hrovat, pri članicah pa kot je že Tomaž napisal - Daneja Grandovec. Tekmo so nekajkrat zmotile poročne povorke, ter sem pa tja kakšen traktor (pa - vreme je bilo idealno za sušenje sena), ki so za šalo prebijali blokado ceste :D kar je še dodatno popestrilo celo prireditev. Ki je bila v celoti popolnoma prisrčna, videti je bilo, kot da je na prizorišču tekme cela vas in vsi so se imenitno zabavali. Moj prvi izlet čez Muro je bil torej tekaški. Vračal sem se navdušen nad pokrajino, zadovoljen z dnevom. Zdaj pa aktiven počitek do štirih občin. Res!
lpŽ
 dpop
tomaz.zupancic napisal/-a:Mislim Veggie zdej bomo pa morali odpreti posebno rubriko namenjeno samo tebi in tvojim dosežkom.

Ja, ne bi bilo slabo... in če pogledaš naslednji vikend (4 in 5. junij)
je Finale APS... in "unsere Fegi" :wink: :wink: je finalistka
kar v treh disciplinah... kar pomeni da bo verjetno "hat-trick"
(to je ono... trik sa šeširom... kad mađioničar izvadi zeca :wink: )

Skratka... pridemo navijat :?: :?: :!: :!:

1555 Darko

P.S. Seveda pa za dosežek "Teka na grad"... čestitke!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA