Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa je le napočil čas, da sem se udeležil teka na domačem terenu, tako rekoč na trasi, kjer večkrat tečem in tudi rolam. Kljub temu, da je bil tek med tednom, se je zbralo kar precej tekačev in tekačic, od TF sta bila prisotna Miro in Fotr, zagotovo je bil še kdo, ki je samo opazoval(a), ni naju pa mogel(a) pocukati za rokav, ker sva imela oblečene majice brez rokavov.

Organizacija je bila odlična, lahko bi se kdo naučil od organizatorjev, diplome smo dobili vsi tekači, nagrade so bile bogate in smo jih lahko kar sami izbirali. Postrežba v redu, golaž je bil, pijače dovolj...

Z rezultati smo bili zadovoljni, udeležiti se bo treba še kakšnega olimpijskega teka, da bodo kartice poštempljane za Izolo ali kjer bo že zaključni tek.
Uporabniški avatar
 Bobaje
Mam eno slikco, tebe v hrbet, pa z mojo hčero...
Če jo želiš povej kam lpošljem.
Žal jo je pričelo boleti koleno- bomo preverili.
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem vse tri kroge pretekel z luciferjem ,s katerim sva celo pot klepetala , slikala naju je tudi njegova boljša polovica sedaj vem katera se skriva za imenom Bobaje.
Jure-lucifer se je izkazal za zelo tovariškega , saj me ni hotel zapustiti , tudi ko sem mu rekel naj zadnji krog malo pospeši , me ni hotel zapustiti, odstopoil mi je tudi gel, tako , da sem lažje izdržal tek.
Mogoče je bila ena okrepčevalnica na progi , za tiste , ki smo tekli tri kroge premalo , saj je bilo vseeno vroče.
So mi pa polepšali dan Sončki - lažje motene osebe , ki so tekle na šesto metrov, nekatere so za roke vodile mame , nekatere spremljevalci , mednje se je pomešal tudi Fotr , jas sem samo navijal , pa so takoj pokazali tako hvaležnost , da ti je takoj toplo pri srcu.

Na ta tek se bom ponovno vračal ,saj teče del proge po mojih treninških poteh , pa tudi organizatorji se zelo potrudijo , o čemer pa je pisal že Fotr.

Miro
Uporabniški avatar
 Bobaje
Oh, no saj se nič ne skrivam- slika psa in ime je od domačega ljubljenčka.

Slik ne znam gor dat, sem se pa potrudila tukaj:

http://www.moj-album.com/album/515272/

Sončki so navdušili tudi našo hči, je bila presrečna da je z njimi tekla- oni so bili pa tudi verjetno veseli, da se niso počutili povsem izolirane.
Uporabniški avatar
 Fotr
Simpatično Celestino mi je zaupal Jure (nisem vedel, da je on član TF lucifer) v varstvo na teku, ker sva približno enako hitro tekla in nekaj časa sva res vštric premagala nekaj kilometrov, se predstavila in uravnavala hitrost, pa tudi malo klepetala. Potem pa je Celestina kar obstala in rekla, naj tečem kar naprej. Mislim in upam, da se ji ni zgodilo kaj hujšega. Ko sem pritekel na cilj, pa sem čakal Celestino in skrbelo me je, kje je, saj mi je bila zaupana v varstvo. Šele Jure mi je povedal, ko je prišel v cilj, da jo je mamica (nisem vedel, da je članica TF Bobaje), odpeljala domov.
Celestina, pozdravi se, dobra si bila in zelo simpatična in prijazna.

Bobaje napisal/-a:Mam eno slikco, tebe v hrbet, pa z mojo hčero...
Če jo želiš povej kam pošljem...

Če je možno, jo lahko objaviš tudi v galeriji na TF ali pošlješ po e-mailu (miro.licof@siol.net). Pa Celestino pozdravi in reci, naj ne izgubi volje do teka. Zelo dobro ji gre in družabna deklica je.

Dodano: Sem že videl slike v tvojem albumu in jih shranil. Hvala, da si me slikala v hrbet, se vsaj trebuh ne vidi! :shock:
Uporabniški avatar
 Bobaje
Glej fotr sem zgoraj en link naredila na eno stran kjer so slike, pa se lahko tudi sname dol.

Celestina teče dober mesec in mi je že prede parimi dnevi rekla da jo boli koleno, ko smo šli okoli jezere. Sem mislila da ej od tega, ker je sam asfalt, doma pa teče le po mehkem polju. Sem se pa sedaj spomnila, da ima nove teniske in bo šla čez par dni s starimi probat. Če en bo boljš bo pa treba par slikic naredit pa ta študirane vprašat.

Če le ni kaj hujšega s kolenom bo sigurno tekla, ker ima veliko volje. In se bomo sigurno še kje videli.
Uporabniški avatar
 Fotr
Bobaje napisal/-a:Glej fotr sem zgoraj en link naredila na eno stran kjer so slike, pa se lahko tudi sname dol.

Sem že videl slike v tvojem albumu in jih shranil. Hvala, da si me slikala v hrbet, se vsaj trebuh ne vidi! :shock:
Uporabniški avatar
 Bobaje
Bom drugič bolj v prve vrste stopila.
:lol:
Uporabniški avatar
 Lucifer
Tam na slik sta dva tekača, po moje morta bit ornk rajsarja, če jima vodo v škrniclnu nos sam Franci Teraž. :lol:
Blo je fajn, čestita vsem predvsem pa sončkom.
LP Lucifer

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com