Evo poročilo:
Ga je kr težko začet, treba kr močno pomislit kaj vse se je dogajalo v 24 ur teka.
Pa začnimo kr od začetka:

petek: vstajanje ob 8 uri, sledi priprava na izpit (ne iz teka, ampak na faksu

) imel sem ga ob 12 uri. Okoli 14 ure sem prišel domov in nato začel pripravljati stvari za Grosuplje (vse zadnjo minuto

pri meni skor že običaj). Malo čez 16.30 sem se odpravil od doma in malo pred 17-najsto sem bil že v Grosuplju. Prostor z šotori je bil že kr močno zaseden, seveda večina jih je bila s

. Nato sm opravil pred tekom še formalnosti

sm se šel prijavit. In koga srečam

Srečam
Milana Jankoviča s katerim sem tekel že prejšno leto in se mi je kr kamen odvalil od srca, k sem vedel da me bo saj en mal nazaj držu. Dobili smo tudi zapestnice, ki NAJ bi merile kroge (take k dobiš pri rojstvu).
Drugač pa je ta Milan, garmin v človeški obliki

saj mi je po vsakem krogu povedal kakšen imava tempo za končni rezulatat. Po treh krogih mi je rekel, da sva čist prehitra in da imava tempo za končnih 200 in še nekaj kilometrov

men se je pa zdel da greva čist počas

. Milan je tudi trikratni zmagovalec RADENCEV, njegov najoboljši cajti 21 km v 1h 12min, 42km 2h 28min, 50 km 3h 12min, 100km 7h 20min (pri minutah nisem zihr

), trikratni zmagovalev Zagreb-Čazma.

. pa zihr sm še kej pozabil napisat

, aja ima okoli 40 maratonov v nogah!!!

ura 18.00 no pa smo začel počasi krožit po Grosupljskih cestah. Moj sotekač prej omenjeni Milan. Začela sva počasi, prvi dve uri sva tekla brez prestanka, razen klanca. Nato pa sva začela z najino taktiko

približno 200-300 metrov teka, nato pa 100 metrov hoje. Ob 20 h sva oba že zavila po prvi obrok, jaz sm pojedel ploščico on pa dunajskega

"tek" nama pa je pospešila bližnja pekarna. Seveda sva se prehrenjeva kar med potjo, in potem sva začela z najino prej omenjeno taktiko. Predvsem sva veliko govorila in se zelo zabavala na progi. Tam okoli 22h nama je družbo prišla delat GaGa, predvsem so takrat krogi minevali hitreje

, sva včasih kr pozabila tečt k smo se čist zaklepetali

. GaGa mi je tudi prinesla napitek iz OH ki sem ga spil med tem ko me je ona zmasirala noge

mi je ful dobr naredl

. Potem smo šli pa spet mal tečt. Najina taktika je bila

noč brez spanja, podnevi pa sam še nabiranje kilometrov. Ponoči je bilo na ulicah Grosupljah zelo malo tekačev oz. smo jih srečavali manj pogosto. Ponoči sva se oba počutila zelo dobro, me je skoz malo nazaj držu (sej ne da bi bil tuk dobr, sam on bolj ve kaj naj še čaka; ko sva imela še 15 ur in več do konca). No do 6 ure zjutraj sva naredila 50 krogov kar je 85km, nato pa so mene začele izdajati kolena

. Mišice me sploh niso tako bolele, sam kolena. Ob 6 uri sm si prvič privoščil 20 min počitek.Tko da teči nism mogel več, ampak sem tek zamenjal s hojo. Še par krat mi je Milan hotel pomagati ampak več kot tri kroge nism zmogel

. Okoli 9 ure zjutrej sem imel toliko km kot lansko leto ob koncu. Potem nas oziroma začela zdelovat vročina (sm kr močno opečen po ramenih dons). Tko da smo do konca sam še hodil

. Sej če ne bi skup tekla, ne vem če bi jih toliko naredil. Sonce je bilo tako močno, ko sm se polil sm bil že na polovici kroga že čist suh po glavi. Zadnjih nekaj krogov mi je bila v podporo GaGa, HVALA

. S 24 urami sem zaključil 2 uri pred koncem, odločitvev je padla potem ko se nism mogel več ohajat in vedno bolj me je kuhalo. Nato smo s ostalimi forumovci počakali še na podelitv, ki se je kr močno zavklekla, še posebej če imaš v nogah toliko km.

moja končna bilana je bila
74 + 1 krog = 127,5 km kar je za 34km več kot lani.

organizacijo prireditve

omenjal

na koncu naj se zahvalim Milanu, brez katerega bi ne bi uspelo narediti toliko km

GaGi za nočno spremljanje, za pripravo hrane, za popoldansko sprehajanje po sonce, predvsem pa za PODPORO

pa tudi hvala
PS: letos hodim precej lažje kot lani
PSS: nism spal celih 38 ur

se je ohladitev čez noč kr prilegla

Ko si ze tako dalec, da ne zmores niti koraka vec, si prehodil ravno polovico razdalje, ki si jo sposoben prehoditi.