- 05 Jun 2005, 07:17
Čisto na kratko iz celodnevnega dogodka:
Na 65km nas je startalo 38 tekačev. Veliki zmagovalec je bil Toni Vencelj pred Žepičem in Mirkom Vindiš. Pri puncah sem žal pozabil ime zmagovalke
Od nas sta se lepo odrezala BoštjanG in Snežni_tekač, oba okoli 7 ur, čestitam
No meni je v dveh letih le uspelo priti skoz
: lani od Rogle do cilja(31km), letos pa od štarta do Rogle (34km). Ja zelo doooolga proga in dvomim, da mi bo uspelo kdaj priti skoz v enem kosu
Je pa užitek videti vso to naravo, pogledi so res nepozabni..
Posebno lepo je bilo po grebenu od Kremžarjevega vrha pa vse do Ribniške koče. Proga je bila dobro označena, no kljub temu sem na enem mestu zgrešil in šel namesto okoli smučišča direktno postrmi varianti na vrh in nato ker ni bilo več oznak spraševal mimoidoče kako se pride do Pungerta. No vse se je srečno končalo, izgubil naj bi le nekaj minut in predvsem nekaj prepotrebne moči
Žal ko sem prišel nekje do bližine Lovrenških jezer pa sem začutil utrujenost in nato več ali manj hodil do Rogle kjer sem predčasno zaključil svoje potovanje. Do Rogle sem prišel v času 4ure40minut a žal so okrepčevalnico že zaprli in odšli na Pesek. Zato sem moral nadaljevati pot do Peska, malo tudi s pomočjo avtoštopa, tam pa so me prijazni organizatorji nato peljali naprej do Areha, kjer nas je čakal avtobus.
Toliko zaenkrat, se oglasim še kaj, če bo potrebno replicirat
ps danes bo pa TF več ali manj pri miru
Na 65km nas je startalo 38 tekačev. Veliki zmagovalec je bil Toni Vencelj pred Žepičem in Mirkom Vindiš. Pri puncah sem žal pozabil ime zmagovalke

Od nas sta se lepo odrezala BoštjanG in Snežni_tekač, oba okoli 7 ur, čestitam

No meni je v dveh letih le uspelo priti skoz

Žal ko sem prišel nekje do bližine Lovrenških jezer pa sem začutil utrujenost in nato več ali manj hodil do Rogle kjer sem predčasno zaključil svoje potovanje. Do Rogle sem prišel v času 4ure40minut a žal so okrepčevalnico že zaprli in odšli na Pesek. Zato sem moral nadaljevati pot do Peska, malo tudi s pomočjo avtoštopa, tam pa so me prijazni organizatorji nato peljali naprej do Areha, kjer nas je čakal avtobus.
Toliko zaenkrat, se oglasim še kaj, če bo potrebno replicirat

ps danes bo pa TF več ali manj pri miru