Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Če ne bi bilo na današnjem teku forumcev, sploh ne vem, kako bi tek izpeljali s tako malim številom tekačev. Za Ljubljano je kar sramota, da se olimpijskega teka udeleži tako malo ljudi, saj jih je bilo manj kot recimo na Hrušici. Pa še zastonj je bilo!
:shock:
Sicer pa sem bil vesel srečanja z znanimi obrazi, tekla sva skupaj s Priseljenko in kar dobro nama je šlo. Po teku smo forumci na kupu sedeli v travi, tako, da si nas je lahko vsak ogledal in nas ocenil.
:shock:
Analiza je tudi bila, seveda v Piramidi, sicer pa prijeten večer in prijeten tek po Tivoliju, tudi za obujanje spominov.
:D
Uporabniški avatar
 Manika
Bilo je res fino. Prav razveselila sem se znanih obrazov :D . Po dolgem času sem spet tekla po tivolskih potkah in res smo malce obujali spomine s Fotrom in Priseljenko. Družbo mi je delala MajdaPR, s katero sva predelali Grosuplje podolgem in počez :) . Žrebanje nagrad je tudi bilo :wink: . Pa analiza tudi, sicer malo prisotnih, zato pa toliko bolj zgovornih :) .
Uporabniški avatar
 Barb
Tekaška prireditev je bila res skromna. :cry:
Ploskati in navijati v cilju pa sva itak znali samo midve z Janiko :lol:

Pettru hvala za izkazano znanje :arrow: malo pozno,ampak boljše pozno kot nikoli :wink:

Analiza pa zelo luštna.Že dolgo ne tako :wink:

Mirans, tebi pa VSE NAJBOLJŠE in HVALA. :P
Uporabniški avatar
 pettr
uaaaaa!
Nategnil so nas!!! :argue:

Ni bilo 8 km ampak komaj enih 6 ?! :bum:

Drugače pa fino; po Tivoliju je vedno luštno tekat.
Matejo smo prvi krog malo pošlepal, ker je po dolgem času spet začela migat, pol smo ga pa stisnal :clap:

S forumovci je bilo ful luštno, smo mel fajn rezervacijo v drugi vrsti na travi.
Le presenečen sem da je bilo tako zelo malo ljudi ?!
Pričakoval sem nekaj podobnega kot na teku žensk...
Morda pa ni dovolj da samo napišeš v koledar da je tek, ampak ga je treba tudi malo spromovirat...
 laufar
Barb napisal/-a:Tekaška prireditev je bila res skromna. :cry:
Ploskati in navijati v cilju pa sva itak znali samo midve z Janiko :lol:

Pettru hvala za izkazano znanje :arrow: malo pozno,ampak boljše pozno kot nikoli :wink:

Analiza pa zelo luštna.Že dolgo ne tako :wink:

Mirans, tebi pa VSE NAJBOLJŠE in HVALA. :P

Babika, a ti zmerej samo gledaš? 8)
 laufar
Mislm, a nkol ne tečeš? 8)
Uporabniški avatar
 Barb
laufar napisal/-a:Babika, a ti zmerej samo gledaš? Cool

Res se je že za vprašat,kaj sploh počnem še na tem forumu :?

p.s.:ne vem,ali spremljaš moje korake zgolj zato,ker te skrbi, če sem v dobri kondiciji za balinanje :?: :roll: ,al pa.... :idea: :arrow:

No ja, mogoče pa, glede na to, da res ne vem več, kaj počnem na tem forumu, da mi mogoče sploh ne bo treba balinat :?
 SOLEA
Bilo je kar fino, tam v Tivoliju! Res je, da tole pa že ni bilo 8 km! Udeležencev je bilo res malo, pa še to študentje,ki so morali priti! Tekla sem s Tino iz Jesenic. No, pa je le kdo prišel v Lj samo zaradi olimpijskega teka.8)
Tekaški forumovci so sedeli tam nekje zadaj v travi, gotovo pa so bili še kakšni člani, ki pa še niso prepoznavni ( mislim sebe :shock: )????

Pozdravljam vse Forumovce, predvsem pa Fotra,s katerim sem se imela čast rokovati!!!

Do prihodnjič! : :lol:
Uporabniški avatar
 Moki
Lep tek, malo oz. veliko premalo ljudi za "prestolnico", ja zgledal je kot da majo furumovci trening, lepo pa je bilo med nami zopet videti tekške navdušence iz centra Dolfke Boštjančič... aplavz za njih
 Benady
SOLEA napisal/-a: No, pa je le kdo prišel v Lj samo zaradi olimpijskega teka.

Ja, tudi jaz. A je kaj slik?

Kaj dosti vec kot 6 km ni moglo biti, po mojem mnenju in Polarju...
Uporabniški avatar
 kustus
8) Zdravo :lol:

No tudi sam sem bil presenečen :o nad majhnim številom tekačev :piti: , pa tudi nad organizacijo saj 45min pred štartom še niso bili prepričani kje bo :?: cilj :?: in :?: kje :?: sploh poteka proga.

Drugače pa je bilo super :P vendar zakaj organizirajo 8 km proge potem pa se tega ne držijo a vseeno važno :lol: je da smo :lauf: tekli.

Bili smo tudi :P poletovci :) . :hehe:
 laufar
Barb napisal/-a:
laufar napisal/-a:Babika, a ti zmerej samo gledaš? Cool

Res se je že za vprašat,kaj sploh počnem še na tem forumu :?

p.s.:ne vem,ali spremljaš moje korake zgolj zato,ker te skrbi, če sem v dobri kondiciji za balinanje :?: :roll: ,al pa.... :idea: :arrow:

No ja, mogoče pa, glede na to, da res ne vem več, kaj počnem na tem forumu, da mi mogoče sploh ne bo treba balinat :?

O madonca smo hitr užaljen! In to pr ..ndvejsetih? In to k te en str mator, k sam še z jezikm mau opleta, mau podraž! Barbika, barbika, cccc! :roll:
Uporabniški avatar
 miro
Na teku in analizi pogrešal Šiškarice- Šiškarje , za čuda prijetna analiza brez "B vitamina", vsaj toliko časa , dokler sem bil jaz tam.
Prijetno je bilo posedeti v tako dobri družbi!
Miro

Ps
Mirans tudi moje najlepše želje in Hvala! Želim ti še veliko hitrih km!
Miro
Uporabniški avatar
 alan
Ola!

Tudi tale tek je ratal... sicer ni bilo kaj prida tekacev, ampak to me ni pretirano motilo :D Mi smo se spet imeli fajn!

Prvi krog za segrevanje z MihoPR in Nataso, drugi krog pa do nezavesti z Mihatom. Naju je kar iz ovinkov metalo :shock:

Pettr je demostriral neke cudne vaje :shock: , IgorOK je bil cisto navdusen nad reklamno majcko s sponzorjem McDonalds, Janika je tekla z vozickom :shock: , MajdaPR se je v Manikini druzbi tokrat zadovoljila s 'samo' dvema krogoma, Natasa je imela dvojni aspuh in je skoraj izgubila uhan, Barb je imela osebno frizerko...

Zakljucili v Piramidi v prijetni druzbi in zanimivih zgodbicah... Tudi od mene vse cestitke Mirans-u za rojstni dan! :D

Nekaj slikc je ...tule
Uporabniški avatar
 MihaPR
Fajn tek za popoldansko odložitev knjig v izpitnem obdobju.
Proga sicer malo krajša od napovedane, pa vendar, prvi ogrevalni, na začetku drugega pa se varnostni avto umaknil v bokse tko da sva z Alanom štartala na vso moč. Moram rečt, da je bla sreča, da je bil najostrejši ovinek na vrhu klanca, ker bi naju drugače zagotovo iskali v grmovju (obrabljene gume PRESS). Načeloma fjan intervalni trening :)
Aja, diploma bo kmal na steni, uhan smo najd, tko da naslednic edino mal več ljudi in za začetek malo več nasmehov gospodičen za prijavno mizo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA