Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Olimpijski tek v Logatcu je minil v olimpijskem vzdušju 8) Veliko, veliko tekačev se nas je zbralo, še več je bilo gledalcev ob poti, ki so ploskali in navijali, med to množico smo bili tudi forumci :D Pretekli smo 3 kroge, ki so skupaj znesli olimpijsko poštenih 9,9 km (kanede Igor, satelit ne laže!?) :lol:
Pošteno :arrow: pravi kraj za O-tek sem izbral, res prijetna nedelja je za mano :lol: :wink:

Nekaj fotk 8)

PS
S fotkami je povezana anekdota :arrow: foto sem dal nekemu Kunčevem znancu, da malo poslika dogajanje med tekom :idea: na koncu teka iščemo tega fotografa in kje ga najdemo :?: :arrow: za šankom Mercatorjevega bufeta :oops: Rezultati fotografiranja :?: ja prvi krog je uspel fotografirat, pol je bila pa žeja močnejša :rol:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 12 Jun 2005, 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kristy
Tudi jaz sem se udeležila olimpijskega teka v Logatcu. :lauf: :arrow:

Nisem tekla samo jaz, ampak tudi Drej ter moja mlajša sestrica. Tekla sem na 10km ( tri kroge), sestrica in Drej pa na 3km (en krog ). Drej je sestrico samo spremljal. :lol: :wink:

Teki so najprej potekali na 3km, nato na 10km. :roll: Tako je Drej tekel z mano prvi in zadnji krog, za vzpodbudo, vendar njegov čas ni bil uraden. Na cilj sem prišla prva od zadnjega konca. :mrgreen: Bila sem vesela. :clap: To je bil moj najdaljši tek do sedaj. :rol:

Na 10km sva bili najmlajši dve punci, obe letnika 1993. Za nagrado sva dobili vsaka svojo majico.

Ps.:
:juhuhu: Lučko, tvoja fotka na kateri sva s sestrico, mi je zelo všeč, mogoče jo bom dala za avatar! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ero
živjo, kristy, in BRAVO za tvoj dosežek!!!

ja, logaški olimpijski tek je bil tradicionalno množičen in prijeten. z Janiko sva ga suvereno odtekla, le do kave na eni izmed neuradnih okrepčevalnic nikakor nisva prišla. ponujali so nama sadjevček, midva sva naročala kavo a se nekako nismo razumeli :)

z analize sem se zelo hitro poslovil, ker sem hitel domov pričakati kolesarko Pio. prvi vtis o Grajskem parku pa je bil zelo pozitiven. poletni tek bo ena prijetna zadeva!
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,

:lol: no pa še jaz par besed. Bil je res prav prijeten tek, veliko navijačev ob progi, okrepčevalnice so bile skoraj za vsakim vogalom, čeprav kakšne prehude vročine danes ni bilo. :D
Na koncu smo nekateri sedeli zaviti v anorake kot kenijci. Ana- liza je bila uspešna, češnje pa zelo dobre. :clap:
V Logatec bomo še prišli, ja saj bo res en dva tri 20. junij pa se vidimo :!:
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Najprej en lep pozdrav vsem, ki ste bili na Olimpiskem teku v Logatcu.

Kot ste že sogovorniki pred menoj veliko povedali, da ste se imeli lepo se vam bi tudi sam pridružil . . . , no ja edino naši organizatorji se bi lahko kako dogovorili s kakšnim sponzorjem, da bi dobili tekači vsaj kakšen topel obrok, kot poskrbijo na večino drugih tekih. Vseeno bi pa pohvalil organizartorje, da so lepo speljali tekmo, pa čeprav jim je malo mikrofon ponagajal, pa nič zato, saj nam je Loštrek obljubil, da bodo drugo leto tudi to nevšečnost odpravili. :clap:

Vsem članom :TF) , ki ste se udeležili Logaškega teka en lep pozdrav in upam da se vidimo na srečanju, ki bo naslednji ponedeljek v Logatcu.
Lučko napisal/-a:PS
S fotkami je povezana anekdota :arrow: foto sem dal nekemu Kunčevem znancu, da malo poslika dogajanje med tekom :idea: na koncu teka iščemo tega fotografa in kje ga najdemo :?: :arrow: za šankom Mercatorjevega bufeta :oops: Rezultati fotografiranja :?: ja prvi krog je uspel fotografirat, pol je bila pa žeja močnejša :rol:

Tale znanec je bil Miro, trener šprinterja400 in mene.
Sicer pa je bil tek v znamenju velike množice tekačev in navijačev, pa vreme za tek kar lepo.
Uporabniški avatar
 rainbow
Ja, kr luštno je blo včeraj v Logatcu, prijeten trening.

Me je pa na koncu mal zmanjkalo, priznam, pa še stalno so mi vsi govoril, kolk je še do konca....kot da nisem 3x tekla istega kroga :wink: :lol: Vseeno hvala vsem navijačem in organizatorjem, čeprov je bila moja srečka kot ponavadi ... :arrow: PRAZNA :lol: :)

Škoda, da nisem z ostalimi forumovci spila kake pijačke po teku, ma se mi je mudilo kuhat :wink:
Uporabniški avatar
 IgorOK
Pozdrav se z moje strani!

Glede na to, da so do sedaj same pohvale padale, bom pa eno grajo napisal.
Tek naj bi se zacel ob 10 uri in se tudi je, ampak samo za tekace na 3km.
Tisti, ki smo se prijavili na 10 km, pa smo morali cakati, da pride zadnji tekac na krajsi razdalji v cilj, potem pa se par minut, potem pa se je zacel nas tek.
In polurno cakanje v vetrovnem vremenu ni bilo najbolj prijetno. :?

Drugace pa brez pripomb. Zanimiva trasa, prijazni navijaci. Predvsem ti si zasluzijo pohvale! :P

Pozdravil bi Darjo, s katero sva skupaj tekla! :D
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
A mogoče ve kdo, kje bi se dobilo rezultate na 10km?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA