Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Če mi že na teku ni šlo, da vsaj s poročilom pričnem..

Tole mesno obnavljanje zalog ob sinovih rojstnodnevnih praznovanjih je pustilo nekaj posledic in sklep, da dve uri pred tekom pa res ne smem jesti plesk z ajvarjem in čebulo, pa če bodo še tko dobr dišale..
O kakem planu teka okoli 4/km jasno ni bilo govora, Matjaž mi je že po dveh kilometrih ušel, Aleksandra sem komaj sledil, lepljiv sok na okrepčevalnicah me je motil, sicer znana mi proga je imela neverjetno veliko klancev, ki so jih sproti obračali..kje si moje Brdo, kjer poznam vsak kamenček..

Spet smo bili forumovci med najglasnejšimi. In kar nekajkrat smo lahko pokazali kako ubrano znamo zavijat. Aleksandrova hčera, Matjaž in Tanja so pobrali vsak odličje svoje barve, ostali smo pa domov prinesli darila sponzorjev-tudi v redu!

Prijetna prireditev z veliko domačinov, mogoče bi lahko spustili tiste krogce po travnikih, no ja, to se bom sekiral ko bom prišel bolje pripravljen!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Meni so takile teki prav fajni, ko se vsedem pred domom v Alešev avto, in me prav tja tudi dostavi, vmes še zastonj pivo pijem in sem brez obveznosti, vsaj kar se logistike tiče. :D
Ja pol imamo pa še tek, pa smo včeraj malce preveč praznovali ( ponudba več kot obilna ), in imamo prave izgovore glede slabše udeležbe na tekmi :?
Ekipa TF standardno udeležena na "postolju" , zato temu primerno glasna :juhuhu:
Na srečolovu smo ostali toliko časa, dokler nismo vsi dobili nagrade ( tudi prej odhajajoči Ninočka in Staša ).
Organizacija zadovoljiva - pomanjkanje vode na okrepčevalnicah, pa kak čevap več v porciji hrane bi z lahkoto našel pot v naša usta .... :wink:

Glede na prvi obisk teh krajev je pričakovati, da se še kdaj vidimo - seveda, drugo leto :D
 Ninocka
Tek motivira za branje :P :P
Na poti nazaj sklenila, da grem v knjižnico in si izposodim Visoško kroniko. Večkrat sem jo prebrala v srednji šoli in mi je bila všeč. Sem pa že malo pozabila zgodbo, tako da bo sigurno zanimivo junijsko branje!

Tekli smo namreč okoli dvorca, kjer je živel Ivan Tavčar in kamor je postavljeno dogajanje v Visoški kroniki.

TF teče
Bilo nas je kar dosti TFjevcev: včerajšnja "češnjevca" Mojca in Bojan, pa speediji: Matjaž, Lojze in Aleš, pa nasmejana Dule in Aleksander, pa Aleksandrova boljša polovica in speedi hčerka (bravo!), pa včerajšnja osvajalca Vršiča Mirč in Tanja, pa seveda Nta in Staša v varnem objemu fantov, pa neutrudni Polde..pa še kar nekaj poznanih obrazov iz tekov, ki bolj na skrivaj spremljajo dogajanje na forumu. :wink: :D

Čevapčiči in kolesarjenje
Za vse, ki se ne morete upreti mesnim dobrotam: brez problema oz. še z večjo hitrostjo se lahko pelje s kolesom direktno po zaužitju čevapčičov Kolesarjenje je kar okej šport. :wink: :D.No, ne vem sicer kako bi šlo, če bi jih pojedla več kot 20! So pa pasali zelo in mmmmmmm...Nta, kdaj gremo na plesko????

Še o mojem teku
Najkrajši "tekmovalni" tek v Ninočkini "karieri"! Če je bila razdalja res 5,7 km, je bil tempo kar okej (25 min in še nekaj). Hecno, ker sem imela občutek, da sem tekla moj najpočasnejši tek v življenju.

O organizaciji

Brez pripomb oz. samo pohvale: vse je "štimalo", super voditelj/organizator, ena tak prijeten vaški tek!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Na Visoko sem šel z mešanimi občutki saj nisem bil prepričan, da bi lahko dosegel kakšen spodoben rezultat, ker sem imel v nogah še tekmo z Mašuna.

Na štartu se nas je spet zbrala četica TF-jevcev, eni so tekli, drgi pa so nas spodbujali in bili tudi v vlogi fotografov.

Domačini so se potrudili in s pomočjo sponzorjev pripravili lepo in zanimovo tekaško prireditev z različnimi dolžinami prog, tako za rekreativce, kot tudi za tiste z malo večjimi ambicijami.

Proga mi je bila zelo všeč, ena lepših, ki sem jih letos pretekel v Sloveniji.

Tudi z rezultatom in uvrstitvijo sem bil na koncu zadovoljen.

Preživeli smo lep nedeljski popoldan v dobri družbi.

Čevapčičev bi blo pa res lahko mal več.

Nekaj malega slikc.

MatjazV
 Altruist
Zahvaljujem se vsem, ki ste včeraj prišli na Visoko in poskrbeli za dovolj zanimivo konkurenco. Upam, da ste preživeli lepo nedeljsko popoldne in da ste dosegli pričakovane rezultate.
Rezultate najdete na http://www.drustvo-sdpoljane.si (Zadnji rezultati), fotografije sledijo v prihodnjih dneh.
Rezultati Gorenjskega pokala so (bodo) na običajnem mestu: http://www.klub-trmastih.si/gorpok.htm rezultati Slovenskega pokala na straneh Olimpijskega komiteja.

Nekaj spodrsljajev, ki jih bomo odpravili prihodnje leto: občinsko prvenstvo, krajša proga za ženske (oboje namenjeno spodbujanju udeležbe domačinov, vendar v sedanjem obsegu tekmovanja ne najbolj ustrezno), izmere prog (sami ste ugotovili, da so v resnici nekoliko krajše – pravi podatki sledijo), voda oz. kakšna 'nelepljiva' tekočina, za čevapčiče bomo preverili :wink: ...

Sicer pa ste s svojo številčno udeležbo popestrili nedeljsko popoldne tudi gledalcem ob progi, kar potrjuje izjava gospe častitljivih let: »Tekuoj doug sn že na sviet, kej tajga pa še niesm doževiela!«

Še enkrat hvala za udeležbo, pa upam da se spet vidimo prihodnje leto!

Aleš
Nazadnje spremenil Altruist, dne 14 Jun 2005, 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 firbec
Zgornja povezava na Klub Trmastih ni točna.
Evo podatke.
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, pr fotkah neki ne štima, ko kliknem gor prav, da ni povezave.
Hm, tole 13.2 zlo zanimivo, sm pol kr v fajn formi zgleda :)
 Altruist
Mislim, da bi moralo delat - zna bit, da so bile težave s strežnikom. Če so še težave, sporoči, pa bomo poskusili kaj naredit.
Uporabniški avatar
 MihaPR
k kliknem se odpre nova stran s slikami, ko kliknem za povečano slikco mi odpre novo stran z napisom:

Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested Url: /source/fotografije/visoski_tek/enlargepic.aspx
Uporabniški avatar
 firbec
Težave?!
Isto se meni dogaja v Mozilli.
V Explorerju je pa vse OK. Probaj.
LP
Uporabniški avatar
 MihaPR
Dela :D explorerja ne uporabljam, tko da je tazadna stvar, da bi pomislu na to :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA