Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 daca10
#372071
V soboto, 20.5., se je ob KBK-ju, Radencih, 8 ur Vodiške, pa mogoče še katere :roll: dogajalo tudi na Planini pod Golico, kjer smo osvajali Španov vrh, 6 ur tekanja gor in dol po blatni trasi, ki pa nas ni prav nič ovirala, Ivijevim bosim nogam je celo prijalo :lol: :juhuhu: .
Fajn smo se imeli, poleg Ivija sta prišla tudi Klara in Tadej pa Tjaša :laola , ki so zaradi zaprtja cest z Jesenic za ogrevanje gor prišli kar peš :lauf: :D .
Ivi je lahkotno bosonogo kar 9x osvojil vrh in s tem postal tudi absolutni zmagovalec, Klara, Tadej in Tjaša 8x, ostali pa po svojih zmožnostih.
En super dan v super družbi in to brez štartnine, dobili smo majčko, čevape in :toast: , pa veliko pozitivne energije!
Poročilo, fotke in rezultati Zavoda za šport https://www.zsport-jesenice.si/info.php?id=rez&x=23026
Pa še Tadejev zapis https://fotografovdnevnik.maligoj.si/6- ... vega-vrha/
Se vidimo nasledne leto!
 TONEK
#372072
Tudi jaz imam lep spomin na vašo tekmo iz njenih začetkov. Mogoče pa še kdaj. Ob eventualnih povratkih s sedežnico pa brez pomislekov.
Uporabniški avatar
 zz topka
#372073
Ma, super, super, super. :clap: :clap: :clap: :clap: Sem mislila na vas, a glede na to, da je lokalc rekel KLARI IN TADEJU? :shock: :D , da se bojo izgubili iz Jesenic do štarta, se jast pole raje nisem niti odpravla tja gor k vam :lol: :lol: :lol: Bi še zdej hodila k štartu... :lol: Po vsej verjetnosti tam, okoli Javorniških rovt :lol:
So me pa res zasrbele noge, da morbit drugo leto pa pridem :?: :D
Pa magari plavam v blatu Slika
Čestitke vsem! Slika
 TONEK
#372079
Zares lepi spomini na nedavno preteklost. Groza. Že takrat sem bil najstarejši na tekmi!? :cry:
Danes je Dan mladosti. Se gremo mal razgibat. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA