Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hoj in lep pozdrav iz Solčave, kjer pišem prvo poročilo s fantastičnega teka iz Kaple prek Jezerskega v Preddvor. kapo dol vsem udeležencem, ki so rinili v hrib in brzeli navzdol po tej vročini. ko bom velik, bom tudi jaz tekel na tem maratonu :)

ravno govoril z Lučkom, ki je zreferiral, da je Vanja (skupaj z Mitjo) prišla v cilj v 3:51 - bravo, Vanja in Mitja!!! Dragons je bil v cilju malo za njo. že prej pa Luka, Polona, Marinka, ... in seveda naše štafete.

Tini je razturil kot osoba C in prinesel zmago svoji trojki v internem TF dvoboju :) bravo fantje!

absolutno je med puncami zmagala Ida Šurbek, med fanti pa Kejžar pred Vencljem. pri moških štafetah je bila verjetno prva kranjska naveza, pri puncah pa (sper verjetno) naše tršice z Leno!?

zdaj pa prepuščam besedo tistim, ki si jo res zaslužite - aktivnim udeležencem maratona!!!
ero napisal/-a:... Vanja (skupaj z Mitjo) prišla v cilj v 3:51 - bravo, Vanja in Mitja!!! Dragons je bil v cilju malo za njo. že prej pa Luka, Polona, Marinka, ... in seveda naše štafete.

Vanja :cast1: :cast1: :cast1: pa tud ostali :cast1: :clap:

ero napisal/-a:Tini je razturil kot osoba C in prinesel zmago svoji trojki v internem TF dvoboju :) bravo fantje!

Se je splačal it bolj zgodi spat, a ne? :wink: Bravo :clap:
Uporabniški avatar
 ales
Ponovno vroča Železna kapla, k tist lani je bilo res mal mem..

Pobudnik Miro je zlo hitro pritekel na mejni prehod, tko da je še v hladu minil prvi spust do Jezerskega. Na ravnini mal vetra, proti Kanonirju spet hitro v strmem spusti in en dva tri je bilo konec. Tale druga etapa je res za nas dirkače..Drgač pa ful zadovoljen s 3.37/km, že računam kolk bi tkole lahko šlo v Innsbrucku..

Tiniju očitno tisti megalomanski biftki sam koristijo, je raztural da to ni res. Poštena borba-tokrat ste bili boljši!

V zmagovalnih trojkah pa cel kup forumovcev:Matej(Beke), Lojze(Primožič), Alenka(moja)..še analiza po teku je bila zanimiva(ena zadnjih v taki obliki..)

Škoda, k se nekaj govori, da se tale tek počasi nehuje; pa Trmasti tko tole razturajo, organizacija, prijaznost, skrb, še rezultati so že na netu še preden sem doma..

Vanjin prvi maraton pa 3.50 - nč mi ni več jasn!
Uporabniški avatar
 miro
Čestitke vsem kolajnarjem, predvsem ženskemu delu.
Hvala tudi Eru in Pii za navijanje ob progi , meni sta zelo pomagala.
Zelo prijeten dan preživet z vami tekači.
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:Vanjin prvi maraton pa 3.50 - nč mi ni več jasn!

Men pa vse.PUNCA RAZTURA :P
BRAVO VANJA :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja tale maraton Železna kapla - Predvor je pa res nekaj posebnega.Že zaradi same trase kako poteka in kako je valovita.
No na samem teku in ob sami trasi sem videval mnogo tekačev iz tekaškega foruma, ki so navijali ko sem prihajal mimo.Ob tej priliki se zahvaljujem vsem.
Nad samim rezultatom sem zadovoljen samo prvih 25km potem pa je prišla starat, oziroma niti ne stara zadeva bolečina v hrbtu in zavestno zmanjšanje tempa.Sicer pa tudi če bi hotel tišati ne bi mogel zaradi bolečin.
No in kot sem dejal je to moj zadnji maraton pred SAM Predvor - Jezersko na 50km in pa Ljubljanskim maratonom.
Bilo je to fino, ko sem prišel v cilj in dejal madonca bi blo dobro da bi dobil izžrebano kako nagrado v obliki masaže.In poleg ruzaka sem potem bil še zmasiran, kar se je poznalo, sam to bi moral biti že pred samo dirko.Vmes sem pojedel prvičkrat v življenju ketonal proti bolečinam in to med dirko gad demit :evil: :evil: :evil: .
Tini je pa res letel kot da bi popil redbull ne pa kake svoje karbo finte :lol: :wink: .
Skratka vsem poznanim želim čimprejšno regeneracijo, ki pa je kot je značilno pravilo mora biti B-vitamina :lol: :wink: .
Skratka se vidimo na kakem krajšem teku :wink: upam, da kmalu!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lena
No, pa je tek za nami. Po dveh letih spremstva Alešu se je letos obrnilo.
Tekla sem tretji del, od Fužin do Preddvora, v glavnem navzdol. Malo prevroče, drugače pa vse O.K. Kaj bo s koleni, bom pa videla v naslednjih dneh.

Ja, punce, kje ste bile? Smo morale pa me prevzeti zlate medalje. No, saj ne da bi nam bilo hudo...

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 MitjaG
ola
koncno smo doma z nogami v luft pa mazemo od sonca opecene rame in vse je super ker je maraton za nami :D :D
hvala vsem ki ste tako dobro navijali,posebej Erotu, Pii in vsej zlahti od Dragonsa.
Ja Vanja me je kar fajn gnala, da mi je bilo zmerej majn jasno kaj ji je, pol pa je vseeno spustila mojo ketno da sem ji lahko zbezal. Bravo Vanja pa vsi ki ste preziveli
:lol: :P :P
lp Mitja
 Ninocka
Sem se med brcanjem pedal na drugi strani Slovenije, kar dostikrat spomnila na vse junake, ki ste se borili med Kaplo in Preddvorom. :D

Čestitke vsem caricam, predvsem pa Vanji za prvega! :wink: :P Seveda pa bravo tudi za "močnejsi" spol, ki je zastopal barve TF na tej preizkušnji!
Uporabniški avatar
 vanja
Hvala za čestitke!!!

Prav fajn je bilo. Prej sem preveč prebirala o težavah, taktikah, bolečinah, 35. kilometru in podobnih doživetjih na maratonih in me je bilo strah kot hudič. Potem pa nič od tega. Razen standardne bolečine v kolenih, ki pa ni bila huda.

Noro je bilo, ker smo imeli tako fajn navijače!!! Ero. Pia, Tobi in kuža, ki sem mu pozabila ime! Moja mami in ati, pa še naš kosmatinček! Dragonsova familija! Vsi trojkarji! Pa še ostali kolesarji, motoristi, ekipe za ostale tekače, gospe na okrepčevalnicah,... Prav vsi so poskrbeli za noro vzdušje! Zlata je bil vreden prijatelj, ki se je zgolj po naključju včeraj tam znašel s kolesom in naju z Mitjem spremljal vso pot od prelaza, naju zalagal z vodo, enerviti, geli, predvsem pa vzpodbujal!

Najbolj pa sem seveda hvaležna Mitji, ki me je spremljal (kdo je koga gnal?) in zabaval do Kanonirja, potem pa sem mu milostno dovolila, da prevzame svoj tempo in me je potem na 15-ih kilometrih prehitel za 15 minut (res je izgledalo, kot da je ketno utrgal :? )!

Tako sem si želela preteči maraton in v resnici še nisem dojela! Res sem mislila, da bo težje, pa danes muskelfiber večji,... No, vsekakor ni bil moj zadnji :D

LP vsem in čestitke vsem ostalim, ki so včeraj drveli tam okrog Jezerskega!
Uporabniški avatar
 alan
ales napisal/-a:..Drgač pa ful zadovoljen s 3.37/km, že računam kolk bi tkole lahko šlo v Innsbrucku..

:shock: ??? Mamica moja.... Ce je pa to od spikanih pa od sotske, potem moram pa se jaz probat.... :D
Uporabniški avatar
 ales
Ne, ne tista hitrost je bolj posledica dejstva, da smo na 13ih kilometrih naredil čez 400 m spusta. Nekaj takega(z mal manj spusta) nas čaka v Avstriji v soboto.. No ja, tut čevapi niso za preč metat!
Uporabniški avatar
 GTA
Hoj!

Lepa tekaška nedelja, veliko forumovcev, dobra organizacija, vročina, nekaj zmešnjave na podelitvi...

Okrepčevalnic je bilo dovolj in dobro so bile oskrbljene, ljudje prijazni, še zdravnica me je iz avta spraševala če je vse OK(ne vem a sem res izgledal tako slabo), veselica, pečenje...
Ne vem sicer kako so merili čase na predajah tekačev, so pa kar pošteno drugačni od resničnih - pa saj sploh ni pomembno, glavno je, da smo se imeli fajn.
Sedaj pa malo tekmovalnega počitka čez poletje, da bomo na jesen bolj naspidirani :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA