Evo tudi moje poročilo:danes sem si ogledala Kustosove slikce- drugič pa nas moraš kar za rokav pocukat, aja, saj ni bilo rokavov!
Bilo je soparno- ker smo se našpičili za 8 km in nismo vedeli, da je pot krajša ,smo sopihali malo počasneje- vendar še zmeraj dovolj hitro , da smo bile TF na prvih 3 mestih!
Tudi MI2 sva se šparala- naslednji dan sva prejezdila 129 km- kao en del Franje- predogled proge in to 5 ur 30 min, v nedeljo pa grizla v klanec na duatlonu Jamnik!

Ps: Kristy in Lucija- tudi jaz dobivam zmeraj prevelike majčke- bodo pa za spalne srajčke!
Glede daril se pa ne sekirajta- jaz če si nagrade ne pritečem- pol je ne dobim.Pa saj sta še premladi za kremico za rokce, in ker že sedaj pridno tečeta, tiste proti celulitu- ki je bla tudi med nagradami nikoli ne bosta potrebovali!!!Kaj vama če vžigalnik- pomembno je druženje in spoznavanje novih ljudi.
Na teku mi je starejši gospod, ki je tudi tekel z nami , dejal, da nas je tako lepo videti- da smo mi tekači TF kot ena srečna družina!
Saj smo res!!
Tudi družinico iz Kr je bilo fletno videt na teku- a so to tud naši , smo pokomentirali, ker so imeli Tf kapice na glavi in potem poklepetali z njimi!
Ninočka, sem se spet za tvojo nagrado- veliko majco borila!!
Lp, Tanja