Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Glede na uro,
bo opis današnjega (včerajšnega) teka zelo kratek.
Pot iz prestolnice je bila negotova, a ko smo za seboj pustili Nanos smo zapustili tudi slabo vreme :P .
Preden smo se zapeljali na območje solin, smo skočili še v morje in se malo ohladili, ja sonce je pržigu kt norc.
Prihod v soline se je končal na dobro urejenem parkirišču kjer so prevladovale rdeče bele majice. :TF)
Organizator se je potrudil, kot se šika, mogoče malček začetniške treme, a to je le bil prvi Sečoveljski tek.
Tek se je začel pri starem rudniku in nas popeljal med vinograde in sadovnjake naših Istrijanov. Pot je bila po večini ravninska, sem pa ke smo pa tut v brda pihali. Različici sta bili dve, ena malo krajša od 8 km in ena malo daljša kot 10 km. Na koncu so nas pričakali navdušeni domačini, ki so bili že ogreti za njihov ples na ŠAGRI. V skupnem seštevku je TF le osvojil pokalček, dobili sta ga novinki Dejča in Katka za skupno tretje mesto :clap: .
Po teku je sledila šagra in tudi :toast: ni manjkalo.
Prepričan sem, da se drugo leto zopet vidimo, najbrž v veliko večjem številu. :!:

Lahko noč :!:
Uporabniški avatar
 kustus
:P Dobro jutro :P

Nekaj časa sem bil v :!: dvomih :!: iti ali :?: ne :?: iti na ta tek. NI MI ŽAL, da sem se teka udeležil.
Že ob prihodu so nas prav lepo :P :P :P dočakali. Nato sem prvič kot član :lol: TF :lol: začel z pogovori v živo z drugimi TF-jevci.
Za vse nove člane :!: :!: :!: :?: :?: :?: ne bodite sramežljivi in tako kot oni pravijo pocukajte nas za rokav. Mislim si sprejet v družbo TF z takim veseljem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da je kaj.

No pa še malo o teku. Po startu v rudniku mi je šlo zelo fajn, ko pa smo prišli skoraj drugič do šole me je malo začelo stiskat :cry: :cry: , vendar mi je v tem trenutku za ovratnik začel :oops: :oops: :oops: :oops: dihati FOTR in mi vlil novih :P :P :P :P moči tako , da sem se na križišču :idea: :idea: :?: :idea: :idea: MALI/VELIKI odločil da grem na daljšo varianto in jo tudi z :wink: :oops: :oops: :oops: veseljem končal.
Dobil zelo lepo kolajno :P :P .
Na koncu pa še veselica 8) 8) , ma vse je blo :oops: FUL KUL :oops:

FOTKE sledijo. :laola
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Bilo je lepo, bilo nas je veliko! Sama tekma je imela tudi nekatere lasnosti velikih tekmovanj 8)
- večerni tek
- podelitev v soju reflektorjev
- podeljevali sta brhki dekleti
- podelitev je spremljala živa glasba
- veliko gledalcev in bučno navijanje

V veliko veselje mi je, da se je teka udeležilo veliko Obalnih tekačev, bilo pa je tudi veliko rdečih pik oz. rdečih krogov forumcev!

Proga:
imeli smo dve varjanti in sicer 7.760 m in 10.640 m. Razlika je bila v tem, da si za daljšo progo moral dvakrat po blatu :twisted:
Cilj smo postavili direkt v šank. Pravi čudež je, da tekači niste podrli nobenega, ki se je basal s čevapi :shock:
Na delu je bil tudi tekaški škrat :evil: Organizator šagre (beri otroci na zapori) ni odmaknil traku (bil je enak kot naš) s cestne zapore tako, da so nekateri tekli malo več.

Imeli pa smo tudi najhitrejšega podeljevalca reklamnih letakov. Večkrat se je zgodilo, da je tekač še pred prihodom v cilj v roko dobil reklamo:lol:

Žal se nam je pripetila tudi neljuba napaka za katero se vsem vpletenim iskreno opravičujem. :oops:

Sodelovalo je 77 tekačev od tega skoraj polovica deklet (22). Postajamo resna konkurenca ljubljanskemu teku žensk 8)

Mojmir
 Mojmir Kovač
Aja, rezultati!

Rezultati 1. teka po sečoveljski uvali

Tek na 7.760 m

Ženske

1. Anja Šalehar
2. Jasna Matjašič
3. Vesna Jurca Tadel
4. Jerneja Bergoč
5. Zvezdana Kraševec
6. Sonja B. Pudgar
7. Ines Lah
8. Karmen Kosor
9. Stephani Senk
10. Ana Kaluža

Moški
1. Adi Markač
2. Danilo Pudgar
3. Miro Peternelj
4. Peter Malec
5. Mitja Andrejašič
6. Roman Hojak
7. Zdenko Filipčič
8. Klavdij Čendak
9. Cvetko Jakša
10. Mitja Lainščak
11. Dimitrij Trpin
12. Lenko Matejčič
13. Janez Černilec
14. Ivo Sasso
15. Milan Vidmar
16. Klemen Dimnik
17. Mihajlo Milojevič
18. Andrej Ručigaj
19. Miro Ličof
20. Uroš Lampe
21. Andrej Kraševec
22. Tomaž Bergoč
23. Boštjan Tadel

Tek na 10.640 m

Ženske
1. Sindis Čufer
2. Isabel Petronio
3. Tadeja Mohar
3. Katja Kolenc
5. Andreja Trontelj
6. Rožica Lampe
7. Gina Gržinič
8. Kristina Gorišek
9. Lidja Gerzej
10. Milenka Uhelj Oštir
11. Nina Bombek
Petra Skočir

Moški
1. Asim Kaltak
2. Tomaž Kovač
3. Boštjan Potočnik
4. Andrej Gubina
5. Miha Plahutnik
6. Martin Zuletič
7. Boštjan Urankar
8. Boris Kobeja
9. Evgen Vižintin
10. Roman Makuc
11. Vladimir Maglica
12. Bahar Milan
13. Peter Vergles
14. Bojan Rodošek
15. Damjan Čufer
16. Željko Brljak
17. Dušan Skrlj
18. Borut Bombek
19. Predrag Živkovič
20. Martin Zupanc
21. Erik Markovič
22. Kevin Petronio
23. Miloš Mokotar
24. Štefan Gosmč ???
25. Roman Kamnik
26. Leopold Batič
27. Vlado Jovanovič
28. Peter Radovič
29. Martin Leskovar
30. Jure Gorišek
31. Ernest Gortan
32. Stane Primožič

Skupno tekačev 55 M + 22 Ž = 77 MŽ

P.S. prosim, da me obvestite o morebitnih napakah v imenih in priimkih
Uporabniški avatar
 Fotr
Turobna sobota, debeli, sivi oblaki, tu in tam pršenje, za poletje hladno vreme, dopustniški čas so napeljevali na eno samo misel. Treba bo proti morju. Pa sva se z ženo odločila... greva na obalo na Sečovljski tek, na šagro, da nama primorsko sonce ogreje kosti, prebarva kožo in odstrani vpliv oblačnega vremena.
:shock: :shock:
Konec opoldneva se zapeljeva proti Primorski. Vreme nama ni nič pomagalo pri vzpostavitivi bolj optimističnih misli, kajti še pred Ljubljano se je zlivalo kot bi Pozejdonu puščal akvarij. Notranjska, ki je že preddverje Primorske ni nič prispevala k izboljšanju, tudi tu se je na vsake nekaj časa odvečna nebesna voda zlila na vetrobranska stekla.
A ko je bila na vidiku Primorska, pa se je takoj zasvetlikalo, najprej belina razredčenih oblakov, potem pa modrina neba nad Jadranom.
Gremo proti Sečovljam. Čakaj malo, kje pa so Sečovlje, vem da je tam mejni prehod Dragonja, ne Dragonja ni pri letališču, Sečovlje so pri solinah. Ja tako je in že se pokaže tabla. Zavijeva na trg in prvo, kar sva zagledala je bila rdeča krogla na dresu TF. Dres je bil od Ninočke, poleg pa sta bila še Ines in Jcerni.
Izmenjali smo podatke in najprej poiskali nekaj za osvežitev. Odšli smo na letališče, ampak samo do restavracije, tam pa je Vlajko s Silvo imel vse pod kotrolo. Potem pa so se začeli nabirati tekači in obiskovalci, veliko število forumcev je bilo, da jih ni mogoče vseh tukaj omeniti. Tudi z nekaj novimi forumci smo se spoznali. Vsem prisrčna dobrodošlica, krasen je občutek, ko se srečamo na tekih.
:D :D :D
Nato se je začel tek, no vpis je potekal bolj v stilu šagre, nekaj nas je hotelo imeti številko, a to je bil tek brez številk. Dobra ideja teka je, da je štart pri rudniku, tako da horda tekačev priteče na sečoveljski trg že vsa razvneta, razvlečena in naspidirana. Tudi proga je lepa in zanimiva, mogoče je prvi del preveč raznolik, saj smo preskakovali luže, menjavali smeri, tekli po travi in pesku, nato pa se začne asfalt. Krasno okolje, zeleni travniki, vinogradi, obkroženi z obronki sečoveljske doline, tudi gledalcev ob progi dovolj, res, da so bili bolj tihi, dišalo je po pokošeni travi, po nedozorelih figah, po obdelanih vinogradih, tako da je tek do šole, kjer je bila okrepčevalnica z vodo, mimogrede minil. Nato pa še en krog okoli sečoveljskih lepot in ker sem se hotel izogniti začetnemu delu proge, sem zavil na krajšo varianto in sem kar padel na trg, kjer je bil cilj in polno ljudi, ki so vsi močno navijali. Lepa mladenka mi je obesila kolajno okoli vratu, gostoljubni Sečovljani so nam ponujali pijačo, jedačo, banane, pršut, flancate na poseben način in svojo prijaznost.
:D :D :D
Če je človek že na morju si mora privoščiti tudi morsko hrano, čeprav je bil vzrok za veliko porcijo na žaru pečenih kalamarov to, da sem pred kratkim bral o hrani in je pisalo, da si je treba vsaj enkrat na 14 dni privoščiti hrano iz morskih sadežev. Upam samo, da so lignji sadeži. Morski so. Privoščil sem si jih toliko, da je ogrožen obstoj lignjev v Piranskem zalivu. Še sedaj se mi pha :shock:
:D :D
Potem pa še srečolov in moja boljša polovica je z dobitkom poskrbela, da se bova septembra še vrnila v Sečovlje in to na vikend paket iz srečolova.
:evil:
Vtisi s teka so super. Mojmir Kovač, dober organizator, govornik, pripravljalec in vse v eni osebi, je komaj sproti vsem odgovarjal na mnoga vprašanja in nas usmerjal na prava mesta. Pohvala gre vsem, ki so organizirali tek, trasa je lepa, razen prvega dela, okolje prekrasno in bi bilo priporočljivo, da sečoveljski tek postane tradicionalen.
:D :D
Vsa pohvala za dobro izveden tek in za enkratno sečoveljsko šagro. Šagra je po gorenjsko vaška veselica. :evil:
Domov sva prišla šele danes. Jaz s kolajno okoli vratu, žena pa z brezplačnim vikendom za dve osebi v penzionu Sarah v septembru.
:D :D :shock:
Uporabniški avatar
 jcerni
Prizorišče teka je bila istrska vasica Sečovlje. Najbolj mi je padla v oči komaj premikajoča reka sredi vasi, posebne zelene "florescenčne" barve. Okolico te vasice pa zaznamujejo številne soline s potrebno infrastrukturo. Malo je manjkalo, da bi si z Nino ogledala Solinarski muzej, a obiski so spremenili načrt. Značilnost teh krajev je tudi mejni prehod s Hrvaško in novo nastala meja ter s tem povezan gost promet.

Ob času štarta nas je Mojmir odpeljal na ciljno črto, ki je bila ob zapuščenem rudniku premoga. Rudnik so najbolj značilno "demonstrirale" tovarniške zgradbe, po mojem mnenju izven funkcije. Kmalu je Mojmir tudi verbalno naznanil začetek teka. Množica tekačev je začela s tekom, vsak v svojem tempu. Prva manjša ovira je bil sorazmerno nizek tunel, kjer je bilo treba paziti na glavo. Potem slalom okoli miz za veselico in že smo bili na asfaltirani vaški cesti. Sledil je najbolj romantičen del po kolovozu, obdan s travniki in polji. Zopet asfaltna cesta z manjšimi vzponi in spusti. Postajalo mi je vse bolj vroče, telo vse bolj fizično izčrpano. Redarje ob progi sem začel spraševati, kdaj bo odcep za 7 km, na katerega smo bili opozorjeni pred štartom. Končno sem le dočakal redarja, ki mi je usmeril na 7 km in informacijo, da je do cilja samo 500m. Kar odleglo mi je pri srcu in misel, da bom lahko kmalu počival, kar sem si najbolj želel. Zagledal sem odcep proge, ki je bil značilno označen z znakom prepovedan promet v obe smeri in po katerem smo se pripeljali v vas. Kmalu sem ugotovil, da je bilo z avtom veliko lažje premagati ta del. Kar dolgo časa se je pot rahlo vzpenjala, da se je prevesila proti cilju. V cilju sem podzavestno pričakoval napis cilj, zagledal pa sem ljudi, ki so sedeli za mizami in navijali. Istočasno so z leve strani "prišprintali" prvo uvrščeni z 10 km. Pomislil sem, danes pa ne bom uvrščen, vendar sem kmalu dobil okoli vratu lepo zlato medaljo od prikupne mladenke. Mojmir pa je vzel moj listek z imenom. Malo sem bil skeptičen, kako bo izgledala razvrstitev, a ugotovil sem, da vse "klapa".

Za konec lahko ugotovim, da je šlo za nekoliko nenavaden tek, glede na moje dosedanje izkušnje. Vendar je bil tek organiziran s srcem, veliko pozitivne energije in tudi dovolj dobro načrtovan in izveden. Nekoliko pobližje sem spoznal Ines iz Sežane, ki je bila moja sopotnica iz Divače do Sečovlj poleg Nine, navigatorica, informatorka za Kokoš in posojilodajalec. Na poti domov me je ob slabo voljo in strah spravil trk z ogledali s strani nasprotno vozečega avtomobila, ki je imel za posledico popolno razbito stransko steklo pri sprednjih vratih in levo bočno ogledalo. Kljub temu sem se z improvizacijo pripeljal do doma in čaka me popravilo avtomobila.

Slika
Cilj teka se je po končanem teku spremenil v vaško veselico

Slika
Organizatorji teka v Secovljah: Mojmir, hostesa, ki je podeljevala medalje, tekačica TF Katka

Krajši audio posnetek iz proglasitve zmagovalcev v Sečovljah (1 MB).
Nazadnje spremenil jcerni, dne 10 Jul 2005, 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zz top
Tek je potekal v že skoraj večernih urah, kar ni bilo slabo. Šagra je uspela, kot se spodobi, vsaj mislimo tako, po zadovoljnih obrazih sodeč. Ja, organizator sigurno ni pričakoval toliko tekačev, drugače bi najbrž le napravil kakšno ciljno črto, da bi vedeli, kdaj je konec. Bo pa drugo leto bolje. Tako, kot je bolje zdaj nam, ko smo se ojačali s Krasovimi dobrotami, ki jih je MOJA hčerka Sindis prejela za nagrado, ker je bila absolutna zmagovalka pri ženskah na 10,5 km. Po obilnem nedeljskem kosilu nam je še nekaj manjkalo, zato smo prav kmalu gledali ponižno v očke Sindis, če nam bo dovolila, da zarežemo v njene salamine in kraški zašink?!
Vsaka čast njej, malo pa tudi nam, ker jo tako pridno spodbujamo. Ko pa vidimo, da res tako rada teče. In kako je vesela, ko vidi, da jo imajo vsi radi. Tudi tisti, ki je sploh ne poznajo! In kako se vsakega pokala razveseli! Kot, da je vsakič prvi!
No, mi pridemo tudi drugo leto! Pridite tudi vi!
Uporabniški avatar
 kustus
Čao

V galeriji fotografije sem objavil FOTKE z prireditve.

Kako in kaj moram storiti ker imam disk poln a še kar nekaj fotk neobjavljenih in pa tudi za v bodoče. HVALA.
 Lučko
Bravo in čestitke forumci, za kar nekaj vidnih rezultatov :clap:
Bravo tudi Mojmiru :clap: Le tako naprej :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
No, zdaj je pa že skrajni čas, da še forumsko trobilo kakšno reče. Šele sedaj imam nekaj miru, kajti ravnokar sva se s Silvo vrnila z Jošta, kjer je danes potekala fenomenalna kolesarska adrenalinska prireditev Jošt Downhill 2005. Pravi norci. :cast1:

OK, s Silvo sva že doma sklenila, da se kopala ne bova. Na morje sva se po dolgem času odpravila po cesti naših babic iz časov, ko še ni bilo avtocest. Že v kraju, kjer prebiva naša Stajca, sva sklenila, da bova malo eksperimentirala ter se poskusila do Razdrtega prebiti mimo graščine viteza Erazma.

Terna ( :D ), odkrila sva prekrasno asfaltirano cesto, praktično brez prometa in kot nalašč za kakšen letošnji kolesarski potep proti morju. (Dule, če boš slučajno to bral in če še nisi dokončno trasiral svojega prihodnjega podviga, posluh: Na Planini pred znamenitimi ridami zaviješ na desno ter slediš redkim oznakam proti Predjami. Pred Predjamo je odcep na levo proti Hruševju. Tako pridete na staro magistralko ter nadaljujete proti Razdrtemu.) :wink:

Naslednja postaja je bila Izola, kjer sva se zadržala kar nekaj ur ter jo prečesala po dolgem in počez. Vreme je postajalo vse lepše, tudi morje je bilo vabljivo toplo. Kljub temu sva ostala pri svoji prvotni odločitvi - kopanja ni spljoh, le svoje tekaške okončine sem malo omehčal v morju. :D

Ob štirih sva jo končno mahnila proti Sečovlju in .... tam odkrila pravo vukoj****o (Klaudi Press). Nikjer ničesar, nobeden od mimoidočih ni imel pojma o kakršnemkoli teku. Nekaj minut sva tavala med razbeljenimi hišami in čisto slučajno odkrila restavracijo na letališču. Ok,vsaj kavica bo. :wink:

Medtem pa se je začelo... Kar naenkrat sva dobila družbo. :D JCerni je pripeljal Nino in Ines, Fotr pa svojo, izredno očarljivo ter simpatično soprogo. Čas je začel kar hitro teči. Vmes smo se malo sprehodili po okolici, pridružil se nam je še Pegaz s svojo ljubko Patricijo, ja pa Tini, seveda... Sečovlje so mi kar naenkrat postale simpatične :D :wink: . .... Pa to še ni bilo konec naših. So bili še Moki, pa lepotički Dejča in Katka... :wink: Sploh je bila današnja prisotnost tekaškega foruma zaznamovana s spremljevalkami, nekako tako, kot med dirkači formule I.... :D
Spoznal sem tudi forumca,ki mu tipkovnica še bolj teče kot meni, torej Kustusa. :wink:

Aja, da ne bom pozabil, medtem smo začeli tudi teči. Strinjam se s svojimi predhodniki, da je bil to zelo lep tek, po zelo prijetni in razgibani pokrajini, le breskev, ki nam jih je obljubljal šef Mojmir, nisem nikjer opazil. No, dobili smo jih na cilju. :D S svojim nastopom sem zadovoljen, saj mi je uspelo dati vse od sebe v okviru svojih sposobnosti. Lahkotno in enakomerno sem odtekel "hardič" varianto teka. :P Dober km pred ciljem sem prehitel celo Dejčo in Katko, ki sta si razdelili pokal za tretje mesto absolutni. Torej nista sami lepi, ampak tudi hitri. Bravo, bravo... :cast1:

Pa še malo veselice, kramljanja, pa še enkrat kramljanja ..... In že naju je vzela noč ... :driver: :wink:

PS: S Silvo sva preživela en zelo lep dan, videla sva nekaj novih koščkov Slovenije, družila sva se z zelo prijetnimi ljudmi, tekaška prireditev mi je bila pisana na kožo in zelo lepo organizirana. Skratka, nasvidenje na II. Sečoveljskem teku. :D :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Kaj naj rečem. Sečoveljski tek je bil izvrsten izlet iz deževne Ljubljane. Idejo mi je dala Ninočka med petkovim nalivom, ko je moj pričakovani sobotni trening kot bi trenil postal prva tekma po prisilnem počitku. In prav je tako!

S Patricijo sva pujsnila proti Primorski popoldne, s trdnim namenom, da se okrepčava v piceriji Gušt v Izoli, vse skupaj pa zalijeva še z največjo vročo čokolado na svetu pri Moby Dicku (ahhh, jesenska Izola 2004 - tokrat Z električnim tokom). Načrt se je posrečil v celoti, in s Tinijem smo se kmalu našli tudi na trgcu v Sečovljah. Po obveznem ogledu stanja solin smo se srečali tudi z glavnino TF ekipe - Vlajko in Silva, Fotr in Dragica ter Ines smo hitro zavzeli tudi sečoveljsko cerkev. Počasi je prišla tudi Ninočkina ekipa - Jcerni, Anja, Lidija in Jasna (Hvala, Ninočka! - ah, kdo bi si zapomnil vsa ta dekleta, ki me obletavajo - šta ja mogu, kad sam zgodan... :oops: 8) ) V svojo obrambo naj povem, da so si zamenjale majice in sem bil potem SPLOH povsem zmeden. :) Potem so spet druge punce hotele, da pijemo Red Bull in komaj sem se jim uprl (Too perilous PRESS). Srečal sem tudi Kustusa in Mokija s Katko.

Napočil je trenutek starta, in vsi moji dobri nameni o skupinskem lahnem drncu so šli po vodi. Dal sem v peto in samo špagetlni v prepolnem želodčku so mi malce kvarili tempo. Večino poti sem tekel solo, srečal sem le Ines in SKORAJ ujel Tinija.

Organizacija je bila zgledna, na eni točki proge smo morali plezati čez zaprto železno rampo, sicer pa so bili na vseh križiščih prijazni usmerjevalci, ki so pravočasno pokazali, kam je treba. Mojmir je z veliko srca in energije strateško postavil progo tako, da smo se naužili sonca in vinogradov med tekom, vsi dobili kolajne, na koncu pa še sočne breskve, flancate, kruh s pršutom v samopostrežni varianti in vodo. Tudi rezultati so bili že danes zjutraj na mailu. Super!

Sledil je izletek z Ninočkino ekipo na grič, kjer smo si ogledali soline v večernem soncu, pa pot nazaj na šagro, kjer so poleg standardnih čevapov pekli tudi lignje in sardelice na žaru. Od srečelova pa velja še posebej omeniti zelo prizadevne osnovnošolske prodajalčice srečk: "Gospod, KUUUPTE SREEČKOOO!!"

Krasen izlet. Nujno spet!
Slikce so pa tukaj.

Lep let, Pegaz :)

P.S.: Tekel sem softič varianto, torej 7,5km, in sem pomotoma uvrščen na 10km listo - verjetno zato na zavidljivo 4. mesto (sem mel slabe 3km prednosti pred ostalimi ;) ). Sori, nisem nalašč! :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 20 Jul 2005, 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
pegaz napisal/-a:Potem so spet druge punce hotele, da pijemo Red Bull in komaj sem se jim uprl (Too perilous PRESS)

BAT! is it not your quest to find the most perilous peril?? :roll:

p.s. sori za ta intermeco, vi kar dalje lepo s poročili :wink: :oops:
Uporabniški avatar
 pegaz
Če kdo ne more do slikic, lahko nekatere pogleda tule.

LL, Pegaz :)
 ak
Pozdravljeni, nisem članica tekaškega foruma, ampak se poslužujem te strani z upanjem, da bo Mojmir kaj pogledal nanjo. 1. sečoveljski tek bi mi ostal v lepem spominu, če ne bi doživela razočaranja ob objavi rezultatov. saj sem nekako iz dejanskega prvega mesta krajše proge, na seznamu pristala na zadnjem mestu. Zakaj? želim le, da Mojmir preveri , kje je kiks in to popravi. Za piko na i pa je tudi Peter, ki je bil na isti progi 3. pristal na 4. mestu. Vsak tekač se bo strinjal z mano, da se take napake ne bi smele dogajati. Najprej sem pomislila, da sem mogoče nehote krajšala progo in sem zato zadnja, vendar sem tekla za parimi tekači, ki so progo poznali.
lp
Uporabniški avatar
 karmen
No pa še nekaj mojih izkušenj.Začetek teka je bil zelo prijeten.Ura je bila
pol osmih zvečer in sonček me je vzpodbulal v hrbet.
Pri okrepčevalnici z h2o sem se pa kar pognala za tekačico Ines v levo smer.Kasneje sva ugotovili, da tečeva v napačno smer.
Obrat in nazaj.
Pa v cilju nisem bila prav nič vesela za to neljubo napako.Pač ni bilo nobene puščice za smer.
No ena izkušnja več.
Drugo leto tudi pridem.
Pa vsem lep pa-pa

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA