- 10 Jul 2005, 13:46
najprej me je ob prijavi lepo po imenu(nicku) pozdravila ines.hvala,meni pa od nerodnosti ni uspelo niti da bi se za prvič predstavil,rokoval...preveč prijazni so bili vsi,mogoče je bilo" krivo "vreme.še ko sem na cilju zakompliciral,da se čas na moji uri ne ujema s številkami ki jih upisujejo,so mi prijazno razložili sistem merjenja časov pri kronometru.se še enkrat opravičujem.
z rezultatom 15,26 sem še kar zadovoljen,čeprav ne vem še kako je šlo ostalim.po teku mi je še ostalo toliko moči ali poguma da sem se odpravil še na kolesarski kronometer.smolo sem imel pri izbiri profila gum,ravno včeraj sem dal na kolo treking gume namesto gorskih,pa je malo bolj kopalo na ovinkih.pod vrhom mi je še ketna padla z zobnika,tako da sem s kolesom rabil 1 min več kot pri teku.
od forumovcev sem videl zztopa,ines pa še kdo se bo kaj oglasil s poročili.no danes sem se pa raspisal,pa nič povedal
že čakamo na rezultate
drugo nedeljo spet tam
lp,mirko
z rezultatom 15,26 sem še kar zadovoljen,čeprav ne vem še kako je šlo ostalim.po teku mi je še ostalo toliko moči ali poguma da sem se odpravil še na kolesarski kronometer.smolo sem imel pri izbiri profila gum,ravno včeraj sem dal na kolo treking gume namesto gorskih,pa je malo bolj kopalo na ovinkih.pod vrhom mi je še ketna padla z zobnika,tako da sem s kolesom rabil 1 min več kot pri teku.
od forumovcev sem videl zztopa,ines pa še kdo se bo kaj oglasil s poročili.no danes sem se pa raspisal,pa nič povedal

že čakamo na rezultate

drugo nedeljo spet tam

lp,mirko
Za ogrevanje oplejem 10 koruz, potem grem pa v krompir.