Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
najprej me je ob prijavi lepo po imenu(nicku) pozdravila ines.hvala,meni pa od nerodnosti ni uspelo niti da bi se za prvič predstavil,rokoval...preveč prijazni so bili vsi,mogoče je bilo" krivo "vreme.še ko sem na cilju zakompliciral,da se čas na moji uri ne ujema s številkami ki jih upisujejo,so mi prijazno razložili sistem merjenja časov pri kronometru.se še enkrat opravičujem.
z rezultatom 15,26 sem še kar zadovoljen,čeprav ne vem še kako je šlo ostalim.po teku mi je še ostalo toliko moči ali poguma da sem se odpravil še na kolesarski kronometer.smolo sem imel pri izbiri profila gum,ravno včeraj sem dal na kolo treking gume namesto gorskih,pa je malo bolj kopalo na ovinkih.pod vrhom mi je še ketna padla z zobnika,tako da sem s kolesom rabil 1 min več kot pri teku.
od forumovcev sem videl zztopa,ines pa še kdo se bo kaj oglasil s poročili.no danes sem se pa raspisal,pa nič povedal :oops:
že čakamo na rezultate :shock:
drugo nedeljo spet tam :!:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 zz top
Ja, Mirko1 je imel srečo, da sem bil še utrujen od včerajšnjih 10,5km v Sečovljah, drugače bi ga sigurno nažgal in bi si zdaj doma grizel nohte.
Na Kokoški je res vse tako enostavno prijetno, da bi se človek najraje prikazal vsako nedeljo tam. a nas na žalost naslednjo ne bo, saj moramo po hčerko Sindis na tabor. Pridemo pa tretjo za sigurno!!
Svoj čas sem v primerjavi z lanskim izboljšal za 1min 17 sek, tako da sem kar zadovoljen. S kolesom sem šel pa danes prvič na Kokoš. Pa sem tudi kar zadovoljen. Malo manj , pravzaprav prav jezna pa je moja boljša polovica, ki je mislila, da bo s kolesom kar šlo. Pa je revica prav obcagala. Pa sem jo vseeno pohvalil. Da je le šla, je že dobro! Za prvi dan čestitke zmagovalcu v teku Tomažu Ferjančič, ki je za progo potreboval 14min 14 sek. Do zadnje nedelje bo še rekord podrl, pa bo!
Tako, naj bo dovolj! Lep teden vsem forumovcem!
Uporabniški avatar
 mirko1
majhen poprevek.tudi tretjo nedeljo te ne bo ker boš na grintovcu brusil kolena :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
mirko1 napisal/-a:majhen poprevek.tudi tretjo nedeljo te ne bo ker boš na grintovcu brusil kolena :D
lp,mirko

Si hotel rečti da jih bomo brusili :lol: :lol: :wink: :wink: v veliki množini :lol: .Samo da bo vreme držalo potlje bo pa vse v redu, jipi!
ČAO!
 ines
Še imate čas!

Speljali smo prvo nedeljo in to po mojem mnenju dokaj uspešno.
Po sobotnem teku v Sečovljah, preplesani noči, me je zbudila soseda
ob 6.30 uri. Ob 7.30 sem bila že na delavnem mestu 8) 8) . Prepotrebna kave
sem morala vpisat in pokasirat vseh 48 startov, šele po končani tekmi smo šli na kavo .
Pogrešala sem nekatere tekmovalce . Ni panike, bi rekel moj sin saj so še tri nedelje.

VABLJENI!

INES
Uporabniški avatar
 mirko1
bravo organizatorji(ines...)uspešno ste izpeljali še eno nedeljsko kokoš.občutek imam da nas je bilo danes nekaj več.sam sem z rezultatom zelo zadovoljen saj sem po enem tednu 100%veganske prehrane dosegel čas do sekunde enak prejšnjemu.
se vidimo zadnjo nedeljo,ko bom popravljal svoj rekord proge za 3 sek.
lp,mirko
 borut69
evo i mene, bi se lahko reklo, direkt z dopusta pa juriš na Kokoško.
Malo naprezanja po dopustu ne škodi.
Drugače je bil pa lep dan in očitno dobri pogoji saj sta padla nova rekorda tako v ženski kot moški konkurenci.
Sicer pa objavo rezultatov prepuščam organizatorjem :arrow: Ines,
katere je treba pohvaliti za organizacijo prijetnih nedeljskih tekaških druženj. :D :D :D

Lp Borut
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se vidjamo zadnjo nedeljo v juliju, če bo sreča mila :lol: :wink: !Mogoče pa bom še s kolesom, prvič na kak tak kolesarski kronometer!
Lepo se imejte, in upam da se vidimo v čimvečjem številu jipi!
ČAO!
 ines
Trudimo se vsi skupaj, da nam uspe (v glavnem standardna ekipa z Nikotom na čelu).
Te julijske nedelje so se začele pred tremi leti bolj poskusno če bo bo.
Zdaj pa se je kr prijelo in imamo kar lepo udeležbo.
Včeraj je Boštjan popravil svoj lanskoletni rekord, ki je sedaj 13 minut 15 sekund. Tudi Mateja je dosegla nov rekord pri ženskah 16 minut 36 sekund. Še v nedeljo imate čas za uvrstitev kronometra.
31.07.2005 pa skupinski start kolesarji ob 9,30 tekači gorski tek za pokal Primorskih novic pa start ob 10,30.
Zaključek pri koči na Kokoši(startnina 1000,00 Sit majhno darilce in pašta....). Garderobo bomo prepeljali na vrh.
Odpravljam se na dopust, vendar zadnjo nedeljo bom prisotna.
PRIDITE
LP Ines
Uporabniški avatar
 spehovka
Ines kdaj bodo rezultati? Hvala! Drugače pa zelo prijetna prireditev :laola , kopica veselih ljudi, se še vidimo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA