Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kako ste bili zadovoljni s 4. Slapenskim tekom in vsem okoli njega?

1 - slabo
Brez glasov
0%
2 - še kar
Brez glasov
0%
3 - srednje
Brez glasov
0%
4 - kar v redu
1
13%
5 - super
7
88%
Uporabniški avatar
 MihaPR
#962
ziv,

zgleda sm prvi nazaj iz Slapa pri Vipavi, udeležba: 178 tekačev, od tega 6 prijavljenih forumcev. Na žalost sem zamudil na žrebanje nagrad, tako da sem le od daleč slišal, da so tam tudi forumovci, spoznal pa vas na žalost nisem :( naslednjic upam :) Aja, pa še svoj osebni rekord postavu, 10035 metrov v 49 minut in 31 sekund :) :) :) :) :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bojanu
#963
Mi smo se še malo zadržali v vinski kleti, sedaj pa že šibam dalje.

Nekaj slikc od tele dalje. Komentarji jutri.

PS se moramo res zmeniti za tajni znak, da se bomo spoznali :roll:
Uporabniški avatar
 Dule
#964
:arrow: No pa je naš TEKAŠKI FORUM le stekel. 8)

:arrow: Res je dober občutek ko slišiš napovedovalca po mikrofonu, ko je napovedal naše tekače TEKAŠKEGA FORUMA in jih vabil po praktične nagrade. :D :D :D

:arrow: Hvala Bojanu na eni od tvojih slikc sem se že našel gor in sem jo že shranil v arhiv. :wink:

:arrow: MihaPR kaj si pa ti jedel zadnji teden, da si me že "nažgal"? :P Vseeno kaj čestitam ti!
Moj čas je bil 51min 50 sek!

:arrow: Bojanu je napisal:
PS se moramo res zmeniti za tajni znak, da se bomo spoznali

Ja na prvem teku je res zgledalo tako, vendar smo se na kratko le našli, in mislim da bo vsakič bolje. Pa tudi majice bodo verjetno kmalu.Super.

:arrow: Ker sem moral pred podelitvijo kolajn domov (razlog majhen otrok) sem sedajle iz slik videl da smo v ženski kategoriji že osvojili kolajno. Čestitam! :D :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
#965
hm, dule, sam sem bil res zelo presenečen ko sem ustavil uro, na treningu tečem 10 km po ravnem (PST) pa je bil najboljši čas do sedaj 57 minut. Mogoče je razlog v tem, da sem včeraj cel dan po malem jedel suši pri kolegu :)
hm,po tejle galeriji slik lihkar ugotavljam, da sm jest vas vidu,sam da nism vedu da ste forumovci, spomnem se tele fusbal žoge na glavi :lol: :lol: no sej, upam, da se vidimo v nedeljo v Štanjelu

lp,Miha
 t
#969
Ko smo se ob 12h peljali iz Ljubljane je še bilo zelo oblačno, nad in pod Nanosom pa se je potem počasi zjasnilo.
Iz Slapa smo tekli najprej navzdol proti V, potem pa nazaj v Lože. Sledil je vzpon po makadamu in naprej po strmem kolovozu navzgor (tu je mene kar pošteno navilo :cry: ) v Goče (osvežitev z mrzlo vodo, zame bolj tako tako, ker me je že cel čas teka bolelo grlo :? ). Potem še malo gori-doli in čez zaselke po hrbtu omenjenega hriba. Meni je bil najlepši spust ob vinogradih, pa v gozd in spet čez vinograde. Pa po asfaltu nazaj proti V v Slap. V cilju je ravno sijalo sonce :D .
Proga je bila razgibana, dobro značena, vzpon v Goče pa zame hud. Organizatorjem je v cilju zmanjkalo čaja :( , v plus pa jim štejem to, da so mi po mailu poslali rezultate :P , ker sem šla že pred tretjo uro naprej na "družinski" izlet.
Jaz sem se imela fino, od Tekaškega foruma nisem videla nobenega. Se nisem kaj dosti trudila z iskanjem, ker žal nobenega ne poznam.
Uporabniški avatar
 matjaz
#970
:D :D :D tole je pa prav lepo videti, da se je stvar okoli TEKASKEGA FORUMA ze zgodila, kar zal mi je da nisem bil poleg. no mislim da bo to kar kmalu saj sem sel vceraj prvic po dolgem casu teci (15km) in je kar slo. vidim pa da vas nekaj na videz poznam, sploh tale skupina okoli BOJANU. Lahko pa bi se zmenili za neobvezen spoznavni tek.
 dragons
#972
Ja o vremenu in sami poti ne bi kaj veliko govoril ker je že t vse povedala.
Komentar proge vražje dolg klanec in noro dolg spust kjer si mogel biti skoncentriran na vsak kamen če si hotel teči na polno.Dan smo izkoristili tako rekreacijsko kakor v odkrivanju skrivnosti okoliških vinskih hramov.
Na koncu prideš do zaključka, da klanec na Goče sploh ni bil tako hud v primerjavi z degustiranjem okoliških vin.
Glede tekačev Tekaškega foruma sem kontaktiral le z Miranom ostalih niti
ne poznam.Ujel sem Bojanov izrazit finiš v ciljni ravnini vendar se najini potii kasneje niso križali .Tako da kdaj drugič. Po Bojanovih slikah sem še opazil da sva skoraj vso pot tekla s Tanjo moram reči vražja ženska .
Drugič bomo mogli priti s Nedeljskim pod roko da se bomo prepoznali.

Z eno besedo preživeli smo izredno lep dan.

Lep pozdrav!
Dragons
Uporabniški avatar
 Dule
#975
Imam še eno prošnjo za Erota:
Ali se da v vsakem poročilu (topicu) iz tekaških prireditev pripeti anketo o zadovoljnosti naših članov s prireditvijo. Predlagam da bi bile možne ocene prireditev od 1 do 5.
Na ta način bi nekako tudi pritisnili na organizatorje tekaških prireditev, da bi se bolj trudili s organizacijo in s tem pridobili tudi našo množično udeležbo.
Za Slapenski tek bi jaz dal oceno 5 (dobra malica, flaša vina, praktična nagrada, vzdušje na tekmi in vzpodbuda domačinov ob progi..). :D
Uporabniški avatar
 ero
#977
Dule napisal/-a:Imam še eno prošnjo za Erota:
Ali se da v vsakem poročilu (topicu) iz tekaških prireditev pripeti anketo o zadovoljnosti naših članov s prireditvijo. Predlagam da bi bile možne ocene prireditev od 1 do 5.


Dobra ideja!

Anketo lahko odpre tisti, ki začne temo. V tem primeru torej MihaPr.

Ali pa administrator ali moderator področja za nazaj. Se kdo javi za moderatorja poročil s prireditev?

Tokrat bom jaz to storil, OK?
Uporabniški avatar
 Dule
#979
Hvala Ero, si pa res super hiter,kot tudi na teku kajne! :lol:

Bom takoj dal svoj glas za organizatorje v Slapu. Za moderatorja pa jaz nisem primeren, ker sem bolj slab v računalništvu.
Uporabniški avatar
 mirc
#980
Pohvala organizatorju in domačinom za vzdušje.
Danilo Pudgar se je res izkazal - pravi profo: glavni napovedovalec, štarter, ob štartu odložil mikrofon in tekel, pritekel medaljo v svoji kategoriji, vodil žrebanje nagrad - vsaka štartna številka je dobila nagrado in koncu še podelitev pokalov - kapo dol.

Tek pa je bil hribovski, saj praktično le cca 2km po ravnem: start 140mnm, spust na cca 100mnm, najvišja točka cca 300 mnm; ocenjujem da smo pretekli skupaj okoli 250 m in 300m skupnega vzpona.
Danes ga še pošteno čutim v nogah.

Lp vsem
Uporabniški avatar
 Dule
#988
Dragons je napisal:
Drugič bomo mogli priti s Nedeljskim pod roko da se bomo prepoznali.


Menim da bi bilo najlažje da se dobimo po teku okoli Bojanu, ki je takoj prepoznaven z nogometno žogo na glavi. Seveda če bo Bojanu zato in če pride na Štanjelski tek v soboto:roll:
 Nataša
#1145
lep pozdrav vsem skupaj! prvič sem na tem forumu in upam, da bom zadosti sodelovala, da bom naslednjič že lahko tekla pod vašo "zastavo" :wink:
Tečem nekaj mesecev, zadnjič sem bila prvič na tekmi na slapenskem teku in sem tekla uro in dve minuti. kar precej sem bila izčrpana, ampak vidim, da tek tudi za nezačetnike ni bil ravno najlažji, zato se bom pa vseeno mal potrepljala - well done :lol:

bo pa treba začet trenirat po hribčkih, se mi zdi.

mislim, da bo moj naslednji tek Dolsko - se vidimo tam?
Uporabniški avatar
 Dule
#1148
Živjo Nataša, seveda se vidimo v Dolskem :wink: .
Mislim da je lahko vsak tek izčrpujoč če se teče na vso moč. Potrebno je med tekom nekoliko taktizirat in šparat moči da pridemo kolikor se da normalno skozi tek, da bomo lahko normalno tekli tudi na naslednjih tekih...Saj nas čaka še kar nekaj tekaških let, kajne :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA