Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

LP

No danes sem bil na ful kul prireditvi. Vse skupaj se je prireditelj zelo lepo potrudil.

Vse nas je lepo odpeljal na START in ko je odbila ura 17 in še mal je počila pištola za začetek.

Tek je bil vse skozi navzdol res da je bilo malo soparno ampak se je kar teklo.

Malo pred ciljem bi mi skoraj ratalo da bi ujel FOTRA ampak ni šlo pa morda drugič.

Po končanem teku smo imeli prijetan tuš nato pa golaž. Ko smo se najedli nam je forumovcem ERO raztalal pir.

No tudi jest in VLAJKO sva zamenjala PIR in CVIČEK kot sva se prej dogovarjala.

FOTKE SO V GALERIJI FOTOGRAFIJE

Pojavil se je general LUČKO.

ČAO

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nazadnje spremenil kustus, dne 08 Avg 2005, 16:51, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 Fotr
Zagorci znajo dobro pripraviti tek po Zagorski dolini. Vse je klapalo, samo vreme ni ubogalo čisto do konca. Moj lanskoletni partner Pavle je zelo napredoval in sem ga gledal vseskozi v hrbet, razen blizu cilja, ko tudi njegovega hrbta nisem več videl. Potem sva tekla skupaj z MirkomPR in v cilju so zelo navijali za naju.
:D :D
Forumcev je bilo vse rdeče, tako na teku kot na golažu, vode in piva dovolj, rezultati kar ažurni, dve uri po končanem teku, škoda da je zabavo prekinilo slabo vreme.
Moram pa napisati še dve pritožbi, ki sem jih slišal, namreč, da je na prvi delilnici za kratek čas zmanjkalo vode in da je bila kakšna porcija golaža prismojena. Tega nisem doživel, slišal sem od drugih tekačev. Ampak po mojem vse odtehta prijaznost in prizadenost organizatorjev, zelo so bili simpatični v enakih modrih majicah.
Vesel sem bil srečanja z nekaterimi forumci po dolgem času, Lojze, Majda, Mirko, Tjaša, Lučko, Daša, Nada, Ero....no saj prihaja sezona tekov, pa se bomo še veliko videvali.
S tekom po Zagorski dolini sem zadovoljen tako z rezultatom kot z organizacijo, z dobro družbo in počutjem. Potem je začelo deževati in sem se kar odpravil domov.
Uporabniški avatar
 zz top
SAMA ORGANIZACIJA TEKA JE BILA ENKRATNA. TOLIKO LJUDI PRI ORGANIZACIJI TEKA, PRIPJAZNIH, PRIPRAVLJENIH DELATI(NAJBRŽ PROSTOVOLJNO, ZASTONJ), VIDIŠ RES MALOKJE.
VSAKA ČAST SPONZORJEM, KI SO BILI TAKO RADODARNI.
:P :P :P
SAM SEM S TEKOM ZELO ZADOVOLJEN, SAJ SEM TEKEL POVPREČJE POD ŠTIRIMI MINUTAMI NA KILOMETER. OD ŠTIRIH OPRAVLJENIH TEKOV, KI JIH JE DALA SKOZI CELA FAMILIJA, SMO PRINESLI DOMOV DVE BRONASTI MEDALJI. SEVEDA STA SI JIH PRISLUŽILI HČERKI, NE JAZ. TUDI NAJMLAJŠI PATRIK JE BIL V CICI TEKU SUPER, SAJ JE KLJUB GRDEMU PADCU NA STARTU PRISPEL V PRVI TRETJINI VSEH OTROK V CILJ. TO BO ŠELE TEKAČ!!!
:lol: :lol: :lol:
DRUGO LETO SE SIGURNO VRNEMO.
HVALA ŠE ENKRAT VSEM ZA LEP DAN!
Uporabniški avatar
 zz top
:P :P :P
OD ŠTIRIH OPRAVLJENIH TEKOV, KI JIH JE DALA SKOZI CELA FAMILIJA, SMO PRINESLI DOMOV DVE BRONASTI MEDALJI. SEVEDA STA SI JIH PRISLUŽILI HČERKI, NE JAZ. quote]

ME JE SINDIS TAKOJ POKARALA !! JA, SEM FALIL, ENA MEDALJA JE SREBRNA, ENA PA BRONASTA. ŠE BOLJŠE!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Zelo rad bi dodal fotke a mi ne gre. Ustvaril sem nov album vendar nikako ne znam dodati fotke.
PLEASE pomoč.

Imam kar nekaj TF-jevcev v cilju.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 had
sicer sem objavil link ze v drugem podforumu, ker nisem vedel, kje se to objavlja.. pa ga bom se tukaj
http://roni.moj-album.com/album/843361/

ce bi kdo zelel vecjo fotko (za kaksen plakat) :) pa naj kar tukaj sporoci..

sicer pa cestitke vsem, ki ste pritekli do cilja.. sploh pa presenecen nad najmlajsimi, ki so zmogli celo razdaljo.. razmisljam, da bi tudi sam pricel s tem..
Uporabniški avatar
 Vlajko
Daša je zgodaj popoldan v svojo kočijo vkrcala tri mušketirje (LojzeP, Tini, Vlajko) ter nas hitro, vendar zelo varno pravočasno "teleportirala" na prizorišče greha. :D

O samem teku je že vse povedano, dodajam le to, da moja konkurenca napreduje še hitreje kot jaz, saj me neprestano izboljševanje časa vztrajno potiska vedno bolj proti začelju lestvice. :cry: :wink:

Načrtovano analizo na Zagorski noči je pokvarila nevihta, zato smo se TF-jevci kot miši razbežali po Zagorju; nekaj se nas je ponovno zbralo v nekakšnem Ajriš Pubu, ki je v resnici, "roko na srce", bolj deloval kot scena iz svatbe v kakšni šumadijski vasi. A to Zagorce(ke) očitno zelo privlači, saj so mi oči venomer bliskale po lokalnih lepotičkah, da sem kar malo pozabljal, da sem, pravzaprav tam zato, ker sem žejen. :oops:

Nikakor ne smem pozabiti.... :arrow: ponovno moram pohvaliti naše forumske kolegice, ki so zopet pobrale večino žlahtnega metala. Lojzov smisel za leporečje pri nežnem spolu je pomagal celo do zlata, saj je zmagovalka najmlajše kategorije postala članica TF, po zaslugi njegovega šarma, le nekaj dni nazaj. :D :wink:

Ja, pa še to .... Razvrstitev v absolutni ženski konkurenci je kar malo spominjala na zmagoslavje Etiopk na 10 km v Helsinkih. :shock:

1. mesto: Matthew (TF) :D :cast1:
2. mesto: NatasaP (TF) :D :cast1:
3. mesto: Pazabuuuu :oops: :bum:

Tudi naš avto je peljal medaljo v Kranj. Lastnica srebra pa, seveda, naša taksistka Daša. :clap: :D :wink:

PS: Kustus, hvala za ponujeno čašo večne mladosti. Oddolžim se ti v Bohinju. :toast: :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Vlajko najverjetneje me ne bo v Bohinj ker planiram da bom šel v Umag tečt.

Ni pa še vse dorečeno.

Pa kje drugje kdaj drugič spet menjava.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Preživeli smo prijetno popoldansko-večerno prireditev s prijaznimi in prizadevnimi domačini. Očiten je napredek glede na lensko leto, ko so prvič organizirali tek ob občinskem prazniku. :D
Tudi udeležba tekačev je bila letos nekajkrat večja kot lensko leto.
Po končanem teku so nam omogočili tudi tuširanje, golaž je uspešno našel pravo pot v izčrpana telesa, gledalci so nas stalno vzpodbujali ob progi, župan je častil kornete - pa kaj hočemo še boljšega :?: :roll:

Največja organizirana skupina je očitno pustila dober vtis pri organizatorjih, kar jim ni ostalo prikrito. :clap: - žeje zato nismo trpeli. :cast:

Pogoji za tek sicer solidni ( malce preveč soparno ). Bi bilo pohvalno, če bi imeli poleg dveh še eno hidracijsko točko, kajti vreme nas je neusmiljeno žejalo.

Analiza standardno uspešna.
Nekateri so bili pogrešani :twisted: , nekatere nove smo z veseljem spoznali 8) , plane za naprej smo tudi potrdili :D , stav pa tokrat ( vsaj ne da bi vedel ), enkrat za razliko nismo sklepali. :shock:

Vsekakor prireditev katere se bomo tudi v bodoče z veseljem udeleževali :D
Uporabniški avatar
 Moki
Super prireditev :lol: , čestitke prirediteljem.

Bilo je lepo :!:
a danes še lepše :?:

:idea: Triatlon na Jesenicah- Kranjski Gori :!:

:wink:
Uporabniški avatar
 Alessandro
Res vsa čast organizatorjem, prva liga!

Glede časov se mi pa zdijo nenormalno dobri, resda pa je proga vseskozi navzdol...

Forum je prevladoval, še nekaj ( skoraj ) novih nas je prišlo, ki pa še čakamo na drese, da oblečemo rdeče sonce :)

Pohvale vsem!
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Tudi mi se pridružujemo pohvalam organizatorjem, res odlično organiziran in voden tek od začetka do konca... :cast:

Edina kritika je bila že omenjena in to je premajhno število okrepčevalnic glede na to, da je bilo kar soparno in da zaradi avtobusnega prevoza že pol ure pred tekmo nismo nič pili... Ampak to so malenkosti, ki jih bodo vestni organizatorji do naslednjega teka sigurno uredili!!!

Če ne pride kaj vmes, se naslednje leto zanesljivo spet udeležimo tega teka!!! :juhuhu:

LP 2MUCH4ME family

PS:Anže je tako ponosen na svojo prvo tekaško medaljo, da bi jo najraje kar stalno nosil okrog vratu... :wink:
 Jerry
:laola
Nazadnje spremenil Jerry, dne 08 Avg 2005, 09:12, skupaj popravljeno 2 krat.
 Jerry
V imenu organizatorja se zahvaljujem za vaše komentarje, kritike in pohvale. Želel bi nekaj dodati:
- z organizacijo teka imamo že kar izkušnje, vendar v drugačni, manj zahtevni obliki (organizirali smo štefetne teke za lokalna društva in klube) in lani smo poskusno prvič organizirali tudi individualni tek poleg štafetnega
- letos smo prvič organizirali Tek po zagorski dolini v novi obliki z vključitvijo v Slovenija teče in za točke Štajerko koroškega pokala
- proga je dolga 10.600 metrov, zato se vam časi (kljub teku navzdol) zdijo predobri
- zdi se nam, da sta dve okrepčevalnici na kratki in lahki progi (kljub sopari) dovolj, strinjamo pa se, da bi nekaj tekočine pripravili na startu
- resnično ste nas z lepo udeležbo prijetno presenetili, zato se opravičujemo, da je prišlo do pomanjkanja vode na okrepčevalnici in rahle zamude pri rezultatih
- prav tako se opravičujemo za prismojeni golaž (očitno je bila tudi v piskru previsoka temperatura)

Sicer pa upam, da ste se na progi (cesti) počutili varne, saj (tekel sem tudi sam) poleg nekaj kolesarjev nisem srečal prevoznega sredstva. Ob tej priliki bi čestital našim "gasilskim varnostnikom" :D in naši celotni ekipi :D . Mi tekači sicer nismo videli, da se je v času našega teka na treh razdaljah "borilo" skoraj 150 tekačev na cici in otroškem teku.

Seveda pa čestitke tudi vsem vam tekačem, najštevilčnejši ekipi - forumovcem in dobitnikom medalj, pokalov in nagrad. Želimo vam predvsem zdravja ter da se v prihodnjem letu zopet vidimo v naši dolini. :D :D :D

Lep tekaški pozdrav.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA