Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kako ste bili zadovoljni s 4.Štanjelskim tekom in vsem okoli njega?

1. slabo
Brez glasov
0%
2. še kar
Brez glasov
0%
3. srednje
Brez glasov
0%
4. kar v redu
5
50%
5. super
5
50%
Uporabniški avatar
 Dule
#1044
Zdravo, rezultati še niso dosegljivi, vendar ko smo se družili po teku menim da nas je bilo iz tekaškega foruma 9 (50% več kot na Slapenskem teku). :P
Gostoljubni organizator je zopet za pohvalit (brezplačno pivo, steklenica vina, pršut, praktična nagrada(res da si moral imeti srečo pri žrebanju številke), pecivo. :wink:

Proga je bila razgibana z dosti klanci, kot da bi bili nekje na Gorenjskem in ne na primorskem Krasu. :oops:
več pa se bom oglasil, ko bodo rezultati
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1045
Ziv,

ja moram rečt, da je proga tud mene mičkn presenetla, še posebi tist klanc, k se je za ovinkom še nadaljeval in nism računu na to. Pa nobene vode ni blo na pot, mogoče me je to mičkn motil
 Warp
#1046
Zivjo, no jst sm cist nou clan tega foruma, sm pa dons po zaslugi brata (Primoz R.) ze teku pod njegovo zastavo :wink: Tole je biu moj tretji tek (prvi je biu 21km na LJ. maratonu, drugi pa prejsn tedn Slaperski tek) in je slo kr vredi glede na to da se borim z prehladom. Je blo dost lazje kot prejsn tedn, tist klanc je biu ubijalski! Drgac mi je pa zlo vsec organizacija na teh tekih. Prsut, butelke, tek, nova spoznanstva... ka ces bolsga? No jst sm vas sam zeleu pozdravt pa se vidmo se na kakem teku, verjetn ze v Dolskem!

LP
Uporabniški avatar
 bojanu
#1047
Gostoljubni organizatorji so pripravili prijeten tek v pravem kraškem slogu. Praktična nagrada-teran s posebno nalepko. Malica-pršut, seveda :D Proga lepo speljana po okoliških hribčkih, le škoda, da se ni sonce vsaj malo pokazalo, da bi lepa kraška pokrajina prišla bolj do izraza. Glede na dolžino vode nisem pogrešal, le kilometrske oznake so manjkale. Zadnja dva teka sta bila precej v klanec, zato se bom naslednjič bolj pozanimal za višinski profil proge. Saj ne, da bi zaradi tega bili klanci kaj lažji, bolj za občutek in uravnavanje tempa. Malce so nas že razvadili 8)
Po teku smo še pokramljali v dobri družbi in popili kakšno zastonj pivo pivovarne Gold iz Sežane, nato pa zajahali kolesa ter naredili še en krog z njimi. Ogledali smo si tudi Štanjel in bili navdušeni :o :shock: :D

Slikce
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#1050
Živjo, jest sicer raje kulesarm kot tečem, ampak tud tečem, da pol laži kulesarm. K pa velik kulesarm, pa pol tud mal laži tečem, v glavnem se pa matram k žvau. Udeležujem se rekreacijskih tekov tam ok. 10 km, tako, da mi je bil Štanjelski zelo všeč. Klanci me ne motijo, (Milan prav, da je to samo lepotna napaka profila terena), ne maram pa asfalta. Praktična nagrada pršut in teran bl k nuc prideta, kot pa majce, k jih mam pol za spalne srajce. Naslednja postaja - Dolsko, a prou?
 Primoz R.
#1053
:D Živ,
pa smo spet enga odtekl. Ta v Štanjelu se mi je zdel daljši in težji, kot pa prejšnji teden v Slapu, klanc je bil bl položen pa sm ga mal z rezervo jemal :? . Mogoče je manjkala tud voda nekje na sredi, pa ne tok zarad dolžine in klanca, apak ker se mi zdi da je bila obljubljena v napovedniku :?: :?. No, ampak drgač pa mislm da so se organizatorji kar dobr potrudil.
Tud nekej FORUMOVCEV sem spoznov. Mirc-a sm kr med tekom ogovoru ko me je prehitevu, ostale pa na cilju pol.

Več pa pol, ko bodo rezultati.
Uporabniški avatar
 ero
#1061
hojla, forumovci tekači :D

zelo sem ponosen na vas in imam slabo vest, ker me spet ni bilo zraven. super ste :!:

v Dolskem sem pa obvezno tudi jaz zraven :)

glede rezultatov - bodo kje objavljeni ali ste se dogovorili z organizatorjem, da jih pošlje?
Uporabniški avatar
 Dule
#1062
Rezultatov pa še kar ni! :cry: Kot kaže sem nekoliko prehitro pohvalil organizatorja. Malo me čudi, da v času informatike še vedno ročno pišejo rezultate, saj bi drugače bili lahko takoj objavljeni na obljubljeni spletni strani.No verjamem da drugo leto ne bo več tega problema... :?:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#1064
Neuradni rezultato so taki: tekl smo nekje od pol ure do 1 ure, večina nas je blo vmes; Tanja je zmagala (glej slike), jest pa nisem bla ta zadnja, kar je tudi lep uspeh :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1069
In upam, da bodo uradni rezultati kmalu, na internetnih straneh, ki so jih omenili organizatorji še vedno 0 :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA