Speedy napisal/-a:Denar za najbolše verjetno ne bi smel biti problem
, saj smo prerasli čase, ko je bil denar na rekreativnih prireditvah celo "prepovedan" ali vsaj nekako dirigirano nezaželjen....
Problem je, ko se na račun "oderuške"
štartnine vseh sodelujočih zbira sklad za denarne nagrade najboljših...
Nimam nič proti, če organiztor dobi ta denar od sponzorjev. Vendar naj z zbranim denarjem najprej vsaj dostojno poskrbi za vse udeležence. Brez mnogo zastonjkarstva in obilo dobre volje pri organizaciji itak ne gre, ker na prireditve pride premajhna masa ljudi, da bi se finančno splačalo. Razen če res pobašejo denar in dajo tekačem samo vodo
.... pa še to niso glih zneski...
Jaz nameravam zbirati prireditve, ki mi za najmanj denarja nudijo največ - dobro progo, vzdušje, konkurenco.
Nekako se podpišem pod to izjavo tedna

!
Ja mene osebno popolnoma nič ne briga od kod njim denar za poplačilo prvih mest za najboljše.Ampak pomembno je kaj človek dobi za tisto štartnino, saj se ne gre za to da človek obogati, ampak da še z večjim veseljem teče, zavedajoč se da bo preskrbljen s tekočino in ostalimi potrebnimi stvarmi, ki mu sledijo!
Človek mora imeti občutek da ga niso opeharili in opetnajstili, v tem je point!
Lahko na račun štartnine zberejo milijone

.
Bistvo je da je poskrbljeno za same tekače potem pa tako ali tako!
Stvar je pa tudi v tem koliko sponzorjev organizatorji dobijo, ali se jim gre za dostojno prireditvijo z možnostjo naslednjega leta s še večjo udeležbo.Ali pa gredo na varianto "ma če bo v zadnjo, bo pa v zadnjo!"
Skratka človek mora imeti občutek, da je dobrodošel na prireditvi.Ne pa da ga z nevem kakšno težavnostjo gledajo in postrežejo!
Saj so vsi sodelujoči na prireditvi nekakšni promotorji te prireditve in gostoljubnosti, ki so jo deležni s strani organizatorjev!
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/