- 14 Avg 2005, 19:45
Očitno ostali TF udeleženci tega teka še vedno občudujete lepote Gorenjske ali pa "kolnete" gnečo na cestah pri povratku domov ......
Bom pa kar sam izkoristil vstop v svoj naslednji "millenium" z uvodnim poročilom tega teka.
Poskusil bom biti sorazmerno kratek, da boste imeli tudi ostali dovolj manevrskega prostora.
Ta tek je bil zame predvsem naporen, morda še bolj kot bitka za Dolsko svene.
Nekaj malega je k temu prispevala zelo razgibana proga, največ sem si pa sam "kriv", saj sem bil pretekli teden nekoliko prehlajen, torej nepripravljen.
Ampak, pustimo "moje probleme" ter ocenimo zadevo nekoliko bolj nevtralno.
Celotna prireditev je bila kar veličastna, saj se je zbralo skoraj 500 udeleženk (cev).
Tudi naša reprezentanca je bila zelo številčna, še večja kot v Zagorju.
Ker so Bohinjci zelo praktičen narod, so štart prestavili za 15 minut, da so lahko pobrali vso ponujeno jim štartnino.
Sama proga je bila zelo razgibana, saj smo tekli po vsem možnih podlagah od asfalta, šodra, trave, kamnov, korenin do blata. Pod Pršivcem smo preskočili tudi nekaj hudourniških grap. Manjkal je le še izbruh Govica.
No, zadnjih 3 kilometrov je bilo lahkih, vendar je ravno tam meni zmanjkalo moči, zato sem tam svoj tempo le še upočasnil.
Okrepčevalnic je bilo dovolj, vendar mi njihova razporeditev ni najbolj ustrezala, saj je bila prva postavljena prepozno.
Opis zaključne prireditve prepuščam vam, malo smo posedeli, pojedli ter popili smo ponujene dobrote, pa še na hitro smo šli občudovat nekaj kopalnih TF junakov.
Ker se je večina TF-jevcev medtem že razbežala, se je "organizirane" analize udeležila le slaba desetina forumašev. Čast, da organizira analizo, je doletela Pizzerio Ema v Srednji vasi. Ljubko.
In potem smo se vračali domov ........

Bom pa kar sam izkoristil vstop v svoj naslednji "millenium" z uvodnim poročilom tega teka.

Ta tek je bil zame predvsem naporen, morda še bolj kot bitka za Dolsko svene.

Ampak, pustimo "moje probleme" ter ocenimo zadevo nekoliko bolj nevtralno.

Ker so Bohinjci zelo praktičen narod, so štart prestavili za 15 minut, da so lahko pobrali vso ponujeno jim štartnino.

Opis zaključne prireditve prepuščam vam, malo smo posedeli, pojedli ter popili smo ponujene dobrote, pa še na hitro smo šli občudovat nekaj kopalnih TF junakov.

Ker se je večina TF-jevcev medtem že razbežala, se je "organizirane" analize udeležila le slaba desetina forumašev. Čast, da organizira analizo, je doletela Pizzerio Ema v Srednji vasi. Ljubko.

In potem smo se vračali domov ........

Včas' s'm teku hit', zdej pa z'lo počas...