Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Prijeten tek. Proga asfaltirana, dokaj hitra, skoraj v celoti suha. Vreme oblačno a z ravno pravo temperaturo in rahlim vetričem, ki je šel najprej v prsa, v hrbet pa po obratu, ko ga itak ni bilo čutiti.

Tekmovalcev nekaj čez 100, zmagal je nek Španec, ki je na tekmo "padel" tako mimogrede tik pred štartom, ko se je le opogumil vprašati, kaj dogaja... Torej je bila konkurenca bloj slaba, če en turist mimogrede opravi z vsemi :oops:. Je pa najbrž prav tako, saj je bil to potemtakem res pravi rekreativni tek.

TF je bilo jasno opaziti, a kaj več ne morem povedati, ker sem se pojavil po enoletni odsotnosti. Prepoznal me je vsaj Ero, s katerim sva rekla enih par tik pred štartom. Potem pa sem jaz že odbrzel domov, ko je večina še prihajala v cilj.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Me prav zanima koliko je šel ta Španec da je bil prvi? :lol: :wink:
No ni rečeno da je bil kak autsaider :wink: !
Ja da jih je pa bilo mal čez sto je pa res žalostno mal ali ne?
No, bo pa naslednje leto bolje in lepše!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
Tokrat so se tudi Kranjskogorci izkazali in dokazali, da znajo kaj sami organizirati. Vse je klapalo, tek je bil dobro pripravljen, tekočino so delili na pravih mestih, rezultati so bili ažurni eno uro po koncu teka.
Forumci spet posegali po prvih treh mestih, pobrali nekaj nagrad in odšli na anlizo.
:shock:
Zasedba forumcev kar dobra, tudi med navijači, vreme se je vzdržalo do analize, potem pa so začele počasi naletavati kapljice dežja, mi pa smo šli.
:D
Uporabniški avatar
 MABE
Španc je letu 34.54... :oops: :oops: :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja a je šel potlej sportski lagano al kaj :lol: :wink: .Ali Boštjana Hrovata ni bilo al pa Kosmača. :wink:
Ti MABE pa po mojem da si se sprehodil skozi cilj :lol: :wink: !
Če bi pa jaz prišel bi pa jaz pljuča ven djal :wink: !
No jih hranim za naslednje leto!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Čaki ti mal MABE, al ti nisem rekel da ga na špagci imej tega španca al kva :lol: :lol: :wink: .Sedaj sem šele videl rezultate, ampak si odtkel v redu ni kaj!
Kako pravi tista reklama več sreče prihodnje leto!
ČAO!
Speedy napisal/-a:...zmagal je nek Španec, ki je na tekmo "padel" tako mimogrede tik pred štartom, ko se je le opogumil vprašati, kaj dogaja... Torej je bila konkurenca bloj slaba, če en turist mimogrede opravi z vsemi :oops:..

Tale Španec ni kdorsibodi, na Googlu odtipkajte LETAMENDI ARKAITZ in preglejte malo njegove rezultate. :evil:
 lana
sama sicer nisem tekla,,poškodovana že kr neki časa...sem pa sledila in čestitke vsem TF tud za včerajšnji Bohinjski tek....danes pa še posebej Darku in Eriki Kunc...LP
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vidim da ste se imeli FUL KUL mi v Bartonigli pa tudi. TF je prejel pokal za najševilčnejšo ekipo.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo, bravo Kranjska Gora za lepo oraganizirano tekmo, le vodo bi lahko imeli poleg soka na okrepčevalnici. Pa Matjažu se zahvaljujem za zadnje kilmetre, ki sva jih skupaj preglodala in vsem navijačem za lepo vzdušje na progi.
Bilo je lepo, se še vrnem.
Fotr napisal/-a:Tale Španec ni kdorsibodi, na Googlu odtipkajte LETAMENDI ARKAITZ in preglejte malo njegove rezultate. :evil:

že, že, tale Španec bi lahko še marsikaj dal od sebe. Kljub vsemu pa je bil čas zmagovalca (ugibam) daleč najslabši do sedaj - npr. leta 2001 je šel prvi pod 32 min. pa to najbrž ni bil najboljši čas proge.
Speedy napisal/-a:...že, že, tale Španec bi lahko še marsikaj dal od sebe. Kljub vsemu pa je bil čas zmagovalca (ugibam) daleč najslabši do sedaj - npr. leta 2001 je šel prvi pod 32 min. pa to najbrž ni bil najboljši čas proge.

To je res, ampak tokrat smo dali več od sebe tisti na začelju. :shock: kar pomeni, da je bila prisotna večja izenačenost. :D Ali ni bilo še boljših tekmovalcev ali pa smo se ta slabši toliko popravili. Meni se to še bolje zdi! :D :D
Uporabniški avatar
 miro
Čestitam vsem udeležencem! Sam sem bil samo navijač, pa je bilo vseeno prijetno.
Med tekom sem malo poklepetal z redarji ob progi , malo z Erikino in Darkovo mamo, s soprogo našega Fotra in seveda s Bobaje, s katero sva snovala nove plane glede triatlonskih nastopov in treningov.
Škoda , ker se nisem srečal z Lano , ali pa je nisem prepoznal.
Kot gledalec blizu cilja lahko povem, da je šlo Špancu močno za nohte , če bi Mabe zadržal ciljni šprint , ko ga je lovil bi ga zagotovo ujel.
Pozitivno so me presenetili tudi nekoliko "starejši" tekači , saj so imeli odličen tempo, vsaj površni pogled na uro je pokazal tako. Takoj po prireditvi pa sem se s kolesom odpeljal domov, da me nebi ujel dež.
Včeraj sem imel z vremenom kar srečo, preden sem prispel v Rateče je tam malo deževalo, potem pa ko sem se vračal je ravno nehalo deževati na Belci in Mojstrani , tako , da sem ušel dežju, moker sem bil samo toliko ,klikor so me poškropile gume.

lp Miro
Uporabniški avatar
 miro
Šele sedaj sem poglegal rezultate.
Iskrene čestitke prejemnikom medalj,predvsem seveda Fotru za osvojeno kolajno.
Zato se ti je tako mudilo v cilj , da nisi hotel malo pozirati.
Še enkrat bravo vsem!
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA