Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

To je verjetno eden najlepših tekov, ko je vreme vsaj približno primerno za tovrstne dejavnosti! Tek skozi pet vasi, pa tudi preko kakega hribčka, je lih prav razgiban, čudovita narava, navijaško razpoloženi vaščani so nas bodrili vdolž celotne proge, organizacija na nivoju... No, le vreme jo je tokrat pošteno zagodlo tako organizatorjem, še bolj pa nam tekačem! Kaj pa vem, kakšen manj kot sto se nas je zbralo. Skratka, se je slabo uro pred pričetkom teka tako vlilo, da je bila že sama pomisel na tek prav grozna, kaj šele pogled na progo! Vendar s štartom teka je dež kakor v kaki pravljici nehal padati. Sta pa ostala razmočen asfalt in mokre cunje na tekačih! No, tako smo vsi odtekli teh 10.8 kilometrov majčkeno hitreje, da smo se lahko čimprej preoblekli v suho obleko in spili topel čaj, ki nas je čakal na cilju. Pa golaž je seveda tudi teknil, da o steklenici napitka, ki je bil prepeljan le preko dveh, treh hribov, niti ne govorim...
Kar se rezultatov tiče pa je tako. Zmagovalci so bili, kot zmeri, tudi tokrat prehitri za nas bolj počasne. Sem pa sam osebno odtekel tek skozi pet vasi približno minuto hitreje (49'34") kakor prejšnji teden v Zagorju, ko je šla proga le navdol (pa še zgolj 10.6 km naj bi imela!), tako da sem zadovoljen, kaj pa čem drugega! Eeee, to sem mislil napisati o tem teku. In tudi sem!!!
 SPRINTER400
Tisti "malo manj vzdržljivi" pa smo se lotili krajše 4.4 km dolge proge.Ob mladcih iz AK Sevnica smo zgledali kar malce nebogljeni , vendar pa smo se "ta stari" še kar dobro držal. Med tretjim in četrtim km me je pa kar mal pobral tako, da mi je Bigfrik, ki sem se ga dolgo držal, pobegnil.Na koncu klasičen vrstni red in spet 4. mesto(kot v Ljutomeru), Bigfrik pa je bil 2. v svoji kategoriji.Drugače pa razen na vreme nimam večjih pripomb, razen na dolžino proge( po občutku bi rekel, da je daljša).Bilo je tudi nekaj TF navijačev s štajerskega konca(Poldy in druščina) pa tudi krajša analiza ni izostala.
Uporabniški avatar
 vambomzepokazu
A ve kdo mogoče kolk je mel rezultat prvi na 4.4 in prvi na 10.8km? :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No to je moj drugi uradi tek in zasedla sem DRUGO mesto v kategoriji od do let.

Tekla sem zelo težko saj sem imela oteklo nogo, nevem zakaj a sem se vseeno potrudila . Tud poplačan z prvo osvojeno kolajno.

Sem presrečna.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No bil je zelo lep tek sicer nas je na začetku malo pralo a se je vse skupaj umirilo tik pred startom.

Drugače pa se je prireditelj potrudil.

Vse je bilo FUL KUL:

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Seveda sem zelo vesela da sem spoznala Nado iz Celja z katero sva skupaj tekli in tudi ona je bila zelo zadovoljna z svojim 3 mestom.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Samo da uredim fotke in bodo objavljene v galeriji fotografije.

:?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA