Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

bolha
"Vsak v svoji kategoriji sva bila 1 in 3, spet je tekel tudi Mirko Vindis. Podrobnosti kasneje... Lp Ales in Lena"
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Aleš še ene čestitke ob doseženem rezultatu, ki si ga odtekel na Pašmanu!
Ma ja Vindiš je pa vedel, da prideš zagotovo ti letos pa si je dejal, da mora sprobati, kako je njegova konkurenca napredovala! :lol:
Upam, da se boš pripravil skrajno fantastično za vse naslednje tvoje podvige in vse teke!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lena
No, pa je za menoj še ena tekma.

Da se udeležim teka na Pašmanu, sem se odločila že lani. Teči je nameraval tudi Matej, a si je premislil, ker ga je bolelo koleno. Majo smo prepričevali, a ni popustila, tako da sva družino in barve TF častno zastopala le midva. Aleš je sicer dan pred tekom ugotovil, da je doma vzel od vsakega para skajlonk po eno supergo, na srečo eno levo in eno desno, da se razlikujeta v številki, je pa le mala podrobnost, ki velikih tekačev ne odvrne od teka.

Zopet se je teklo tri kroge po 2100 m, ob devetih zvečer, letos ob dokaj primerni temperaturi. Bilo nas je blizu trideset. Občutek pa imam, da je vsako leto manj tekačev.

Prvi trije takači so bili Slovenci. Prvi Mirko Vindiš (prehitel me je že sredi drugega kroga), priimka drugega si nisem zapomnila, odličen tretji je bil Aleš (zadnja tri leta je vsakič za eno mesto boljši).

S časom, ki sem ga porabila za progo, sem več kot zadovoljna, prvo mesto v kategoriji je pa le pika na i in se predvsem dobro sliši. Zase absolutne uvrstitve ne vem, vem le, da jih je bilo nekaj malega še za mano. Pulz je bil zopet v višavah, povprečen 170, na cilju celo 190. Sem mislila, da me bo kar razgnalo.

Analizo smo imeli v družinskem krogu. Pleskavica v lepinji (všteta v štartnino), točeno laško, midva z Matejem še malo brezalkoholnega. Alešu ni šlo v račun, da na njegovi diplomi piše 3. mesto v kategoriji veteran (brez doseženega časa in da je to tudi 3. mesto absolutno), na moji diplomi pa 1. mesto, ravno tako v kategoriji veteran. Če bi kdo gledal le diplomi, bi sklepal, da je bil za menoj (o, groza!). A na srečo je po premisleku še isti večer izjavil, da se še ne bo ločil.

Tek je bil prijetna popestritev dopusta. Škoda, da ni bilo še koga od vas.

Lp,
Lena

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA