Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
moram takoj začeti s kritiko,preden se oglasite s pohvalami. :twisted:
kot sem obljubil,sem zjutraj tekel na jelenk in kot nekaj ostalih tekmovalcev(mčrnigoj,pudgar)prišel še na ta tek v postojno.ker sem imel do starta še eno uro časa,sem si ogledal prvi km proge.meni pisano na kožo.strmo kot na grintovec.že v tem kilometru se je proga dvignila za dobrih (obljubljenih)120 m.mogoče smo jih do cilja nabrali celo za duletovo lestvico.no,meni je ura zatajila,mogoče zato,ker jo še nisem erotu plačal. :D
po štartu je šlo kot po maslu.po par km sem tekel na cca 7 mestu čisto sam.bojazen da se bom izgubil ni bila odveč,kajti ko sem prišel v kamp so se poti rezdrobile na več koncev.oznake nobene(še organizator je po tekmi priznal,da v kampu niso postavili oznak in redarjev) :?: .no po eni minutki čakanja,pa le priteče prijatelj petrovčič :roll: in odteče po drugi poti nad menoj,in se mi prijazno nasmiha(nesebičnost tekačev na preizkušnji)jaz sem se razočaran vrnil nazaj za 100 m na pravo pot .od tu naprej pa je tempo tako padel da so me kar po vrsti prehitevali.no vsak se ima pravico izgovarjati.na cilj sem prišel.borutu69 ni kaj čestitat,je itak profi,mimo mene kot ekspress vlak je zdrvel tudi mčrnigoj.bravo.bilo je še kar nekaj forumovcev(staša ,kunec...)
pri vseh nevihtah povsod okoli nas,smo vsi prišli v cilj brez kaplje dežja in po suhi poti.
na koncu lahko organizatorju le čestitam,za tako startnino(0sit)so nudili prav dovolj:pijača,topla hrana.pokali,majice,priznanja.pridni.
če ste trpeli pri tako razvlečenem postu,pa naj mi bo,ker ponavadi pišem dosti bolj na kratko...
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Kunec
Kar lepo število tekačev se je zbralo na Zmajevem teku, po moji oceni okoli 50, kar je kar precej bolje kot prejšnje leto. Prvi kilometer je bil kar zahteven, sicer zame ne ker sem tek vzel kot sprehod in tekel bolj zadaj in ugotovil, da je prav lušno teči med zadnjimi v družbi sotekačev, ki jim je cilj le preteči progo in ne boj s sekundami, pa še na okrepčevalnici sem lahko v miru popil kak požirek vode. Organizatorji so se kar potrudili, glede na to da ni bilo štartnine. Na cilju nas je čakala voda in čaj, pa tudi mineštra. No po zaključku, pa smo se nekateri v Minutki do sitega najedli, kar malo preveč..No pa še nekdo je prepeval in igral, tako da škoda da nas ni bilo več, super vzdušje.
Uporabniški avatar
 MCrnigoj
Podarjenemu konju naj se ne bi gledalo v zobe, vendar se vseeno pridružujem kritikam, da se ne bi zgodba s slabo označeno progo ponovila naslednje leto. Tekači vemo, kako pomebno je, da so na progi označeni kilometri (vsaj proti koncu) in še bolj, kako pomebno je, da je proga enoumno markirana. Ko tečeš, običajno padeš v trans in potem ti orientacija deluje še veliko slabše, kot v normalnih okoliščinah.

Postojnska proga je drugače zelo zanimiva, dovolj dinamična, z malo več truda in oglaševanja bi lahko postala zavidljiva tekaška prireditev - mogoče primerna tudi za to, da se znajde v jesenskem tekmovalnem sporedu tekov Primorskih novic. Ne vidim tudi razlogov, zakaj se ne bi Primorci še malo 'razširili' proti vzhodu in med svoje teke uvrstili tudi kakšen tek v Logatcu. Kaj več pa si skoraj ne upam pomakniti proti Ljubljani, da me ne bi kakšnem pravoveren 'žabar' po glavi. :bum:
 aljo
no pa ce lahko se eno dodam kot vodja zmajevega teka.

na zacetku moram priznati, da je bila trasa skozi kamp bolj slabo oznacena in so imeli zato domacini ter tekmovalci, ki so tekmovali ze lani prednost.
organizatorji se bomo naslednje leto potrudili po najboljsi moci, da take napake ne bomo ponovili.

je pa res da smo vsi, ki smo sodelovali (pri organizaciji) pri tem teku cisti amaterji in se nihce od nas ne udelezuje tekov, tako da se iz leta v leto ucimo in tek izboljsujemo po svojih moceh. zato se tudi opravicujem za vse sive lase, ki smo vam jih povzrocili. :D se bomo potrudili, da jih bo drugo leto manj.

no, kot sem ze rekel sem tako jaz, kot drugi, ki so pomagali pri organizaciji, bolj amaterji, kot ne in bi bili zato zelo veseli vsakrsnih predlogov, graj, pohval... , ki mi jih lahko posljete na: aljosa.gerzelj@rutka.net

to je to od mene

aljosa-vodja Zmajevega teka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA