Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na prekmurskem polju so moje nove snežno bele Pegasuske z vsakim štrbunkom v blato govorile: "Ninočka, zakaj nisi vzela sabo mojih starejših umazanih sester?"
Jaz pa nazaj: " No, ali ni boljše, da se vaše življenje začne na blatnem prekmurskem polju in konča na kakšnem lepem cestnem maratonu, kot pa obratno?"

Pa niso bile moje Pegasuske preveč zadovoljne z odgovorom, tako da so zanalašč postale neznansko težke. Imam namreč posebnen nagajiv model. Teh 7 km po dežju, blatu in megli je bilo tokrat res peklenskih.

Drugače kar fina prireditev v eni prijetni prekmurski vasici, večinoma lokalni tekači oz. iz SV Slovenije, kar nekaj pa tudi Hrvaških tekačev (mislim, da sta prvo in drugo mesto absolutno pri puncah zasedli Hrvatici).

Zelenjavna omaka za pašto njami, s kolegico navezali stike z zelo hitrimi Ormoškimi tekači, ki na skrivaj berejo TF :wink: (Janez&Co, še enkrat bravo za kolajne in se vidimo na Ljubljancu :P ).

Sama sem bila tokrat najpočasnejša punca, z zame neverjeto (slabim) rezultatom (skoraj 42 min za 7 km). Pomembno? Ne. Analiza? Krive nagajive Pegasuske (nikakor pa ne avgustovsko ležanje in bolj baročna jaz). :wink: :D
Uporabniški avatar
 INOT
Glavno,da nisi ti ostala v kakšni blatni jami,ali,da bi celo padla v živi pesek.Prekmurje je nevarno veš.Rezultat pa je super :D -glede na to,da si verjetno celo pot mislila na tisto zelenjavno omako.Verjamem,da pol ni lahko tečt :cry: :D :twisted:
Uporabniški avatar
 bojanu
Ninočka, si imela kompleten program (še dva kolesarska maratona) :roll: Pol ni čudno, da so se superge upirale :wink:

Po rezultatih sodeč je ta tek vreden razmisleka 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA