Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
Preživel sem tudi to!Sicer sem samo veslal,pa še to tako,kot,da bi sedel na deblu pa s palico po vodi mahal :oops: :? Ok res,da je bila večina čolnov pravih raket za mirne vode,jaz pa s svojo orehovo lupinico ...Ampak ne bom sedaj valil krivde na čoln. :D Tudi kolesar ni imel sreče,ker je imel defekt po poti.Tomaž je šel zelo dobro,toda v skupni razvrstitivi se ni dalo kaj več storiti.Dejansko sem pridejo res profiči v vseh disciplinah.
Vreme je vzdržalo,mi pa tudi!

http://www.alpinsport.si/Triatlon/triatlon2005.xls
 Ninocka
Bravo jekleni fantje!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No sem čakal, da je napisal najprej INOT.Saj je tudi on ta prvi začel orati ledino Bohinjskega jezera.Sicer mu ni šlo kakor si je želel, ampak je poskrbel zato da je nama ostalima dvema dvignil adrenalin na najvišjo možno točko, ko sva tišala pač kolikor sva lahko :wink: .
Vreme je zjutraj kazalo izreden kisel obraz, saj je ob petih zjutraj še presneto treskalo kot da bi bilo vse skupaj ena sama elektrarna :wink: .No vreme je potem konec koncev le nako vzdržalo razen megle, ko smo tekli proti Vodnikovi koči je bila zelo neprijetna.Tako da sem malce kar zabluzil na Konjščici, ne veliko a vendarle.Mogoče bi v svojem delu še lahko kaj dodal, ampak se veliko ne bi dalo nadoknaditi!
Vzdušje pa kot se za tako prireditev spodobi na lepem nivoju.Poskrbljeno je bilo za dokaj vse dovolj.
Kolesarja Ivana lahko pohvalim, da se je trudil po svojih najboljših močeh in je se videlo, da je šel na škrge :wink: .
Ja tale Triatlon jeklenih je kljub temu da so v štafetah in posamezno izreden izziv, ki ti da krila!
Torej se naslednje leto zopet vidimo seveda v štafetah, ZAENKRAT!
Čepram me je začelo mikati posamezno, samo se bo treba najprej veslati naučiti, da ne bi slučajno jaz utonil :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Ninocka napisal/-a:Bravo jekleni fantje!

Kakor kdo.Jaz sem bil bolj plastičen.(polietilenski :roll: )
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
Ninocka napisal/-a:Bravo jekleni fantje!

Kakor kdo.Jaz sem bil bolj plastičen.(polietilenski :roll: )

Ja INOT ampak PLASTIČNO JEKLEN :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 MartinF
Ojla,

čeprav sem se že malo razpisal o tekmi na drugem forumu http://www.mojportal.com/forum/showflat ... =&fpart=24[url]
bom še jaz opisal svoje letošnje izkušnje.

Vreme je vzdržalo, kljub temu, da je ponoči (kot je rekel moj predhodni) že pošteno deževalo. No ja, največja težava so bila mokra in spolzka tla pri tekačih in pri kolesarjih (kjer so bile ogromne količine vode s primešanim blatom).

Glede čolna pa Inot, ti lahko povem iz lasnih izkušenj, da proti čolnom kot so jih imeli nekateri nimaš šans; to je isto kot da bi še s trajektom :oops:, tko da si drugo leto priskrbi kakega mirnovodaša.

Drugače pa smo šli jaz, brat in fotr letos že tretjič pod imenom štefete ISTA KRI in se kar dobro odrezali s skupnim rezultatom 2h 51 min (sam pa sem vozil kolo : 1h 54sec).

Lp [/url]
Uporabniški avatar
 INOT
Čestitke tudi tebi Martin in ostalima članoma ekipe.Za čoln pa kot si rekel.Vedel sem,da je zelo počasen,vseeno sem pa mislil,da vendarle ne bom nabral takega zaostanka.Ampak ko so že v prvih par 100 metrih ostali tako potegnili...Garal sem do maksimuma ampak čoln enostavno ne gre hitreje (imam eno zelo poceni zadevo dolžine samo dobre 3 m z ravnim dnom).Sploh prvi del ko so nastali valovi me je kar nosilo na njih.
Če bom še kdaj poskusil moram definitivno dobiti nekaj hitrejšega in čoln dobro natrenirati.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Čestitam vsem TF-jevcem oziroma kar vsem, ki ste se udeležili Triatlona jeklenih. :clap:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 28 Avg 2005, 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Potem pa INOT - ČRNI IN PREBRISANI ( VRNITEV ODPISANIH ) :lol: :wink: !
Pol bomo pa INOT Bohinjsko jezero na pol dal, pa kolesarsko turo razpihali in vse korenine potrgali gor proti Vodnikovi koči :wink: :lol: .Tudi jaz bom naslednje leto definitivno bolj to natreniral pa če prekle padajo dol.
ISTA KRI vam trem pa tudi čestitam za dober rezultat!
Seveda smo v danih zmožnostih odbrenkali, kar se da najbolje!
ČAO!
 hribovc
Zupančič te zanima lepa spominska fotka z 1/3 Jeklenih ?
 hribovc
Kot je videti je bil hribovc 25 minut pred Črnimi in prebrisanimi pri VOdnikovi koči
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hribovc napisal/-a:Zupančič te zanima lepa spominska fotka z 1/3 Jeklenih ?

Alora ti meni kar pošlji sliko z 1/3 Jeklenih.
Jaz pa se bom počasi začel pripravljati na moj krstni nastop na Triatlonu jeklenih, sedaj je pa že skrajni čas za to :lol: :wink: !
Samo še eno barkačo dobim da se ne potopim pa bo :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 MEDVED
"Jekleni". ..je preizkušnja, ki jo moraš opraviti sam - solo.... 8)
Le tako doživiš pravi čar te dirke... sploh pa ti prvi nastop ostane vedno v spominu... :twisted: :twisted:
na cilju je zadovoljstvo zelo veliko (uspel sem, itd..) :lol: med samo dirko pa občasno tudi razmišljaš...zakaj mi je tega treba... :cry: :(

Vsak naslednji nastop pa je potem nekoliko lažji...vsaj zaradi izkušenj...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MEDVED napisal/-a:"Jekleni". ..je preizkušnja, ki jo moraš opraviti sam - solo.... 8)
Le tako doživiš pravi čar te dirke... sploh pa ti prvi nastop ostane vedno v spominu... :twisted: :twisted:
na cilju je zadovoljstvo zelo veliko (uspel sem, itd..) :lol: med samo dirko pa občasno tudi razmišljaš...zakaj mi je tega treba... :cry: :(

Vsak naslednji nastop pa je potem nekoliko lažji...vsaj zaradi izkušenj...

Ja delno je tako, delno pa ni tako, zakaj?
Če nimaš čolna in še ne znaš veslati in si želiš občutiti ves ta adrenalin, ki se sprošča na tej tekmi potem greš pač v štafeto.No, ja odkrito rečeno, to je čisto drug pojem, če greš solo, ali pa v ekipi.V ekipi deluje ekipni duh in spodbujanje, v solo dejanju :lol: :wink: pa premagovanje samega sebe in razdalje.
Jaz vem če bi šel solo bi takoj na štartu imeli potapljači z menoj delo, a upam da ko se bom prijavil za solo varianto bom se naučil vsaj veslati :wink: !
ČAO!
 zabig
Pa tako se pripravite na veslanje, da ne boste po 500 m plavali - kot sem jaz. Tri dni v spustu je abslutno premalo - za veslanje po mirni vodi ni problema, za štartne valove TJ je pa precej vaje potrebne!
Sej so me hitro rešili in sem lahko nadaljeval (dobr Korl te stvari poštima - kapo dol) ampak glavnina je šla pa že mimo in potem ni nobene motivacije več.

In potem celo tekmo vse moker. Sej zeblo ni je pa dokaj neprijetno. Hudomušno bi rekel, da bi bilo zame bolje,da bi deževalo, bi bilo za vse isto, tudi tiste, ki smo plavali.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA