Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 janika
Zelo dobro obiskan tek, kjer se srečujemo vedno isti (včasih tudi novi) navdušenci. Imeli so odlično postavljene oznake in okrepčevalnice (ki bi prišle prav, če bi bilo vreme bolj vroče). Na začetku nas je rahlo močilo od zgoraj, nato pa je čisto ponehalo.

Pohvalim izbor hrane (makaroni z zelenjavo) - Klaudi lahko se ti kolca ! :D
Meni je bil zelo všeč riž s sadjem in predvsem sadni dodatki (lubenice, pamaranče). Pohvaliti gre aktiv kmečkih žena ?, ki je pripravil odlične sladice (krožniki so krožili in postregli so prav vsako mizo). Daša si je postregla z rolado, ki se ji ne bo nič poznala, saj je že tako suha.

Vsak je dobil kakšno darilce, za prijavnino pa še ribiški stolček (na tri noge), ampak tisti, ki do podelitve zadnje nagrade niso dobili nič, so bili v igri za električni skuter, ki ga je dobila ga. Urša iz škofje Loke. Ji ga prav privoščim, tako ga je bila vesela, da kar ni prenehala objemati g. Lindiča. Nadi pa želim - Več sreče prihodnjič!

lp
Janika
 daša
Včeraj je bil pri Kočevju res prijeten tek. Z Vilkom, glavo družine 2much4me, sva jo zjutraj odrinila iz deževnega Kranja :( in kmalu prispela v (na ) Breg pri Kočevju, kjer vreme sicer ni bilo nič boljše, je bil pa že pogled na množico parkiranih vozil in gnečo pri prijavah kar poživljajoč :) . Ekipa TF tokrat skromnejša - Janika, Nada, Vilko, Mare in moja malenkost.

Za razliko od medlega štarta v Dovžanovi soteski, je bil tokrat štartni pok tako močan, da so mi kar malo klecnila kolena. Proga je bila speljana super, malo gor in malo dol, temperatura in rahla osvežitev izpod neba je ravno tako dobro dela. Le na zadnjem kilometru bi šla proga lahko malo drugje, saj smo tekli čez blato, potem pa še čez navožen gramoz :evil: , tako, da je bil prav uspeh, da si kdo od tekačev ni zvil gležnja .

Na cilju smo res vsi prišli na svoj račun, zlasti sladkosnedi, saj smo okupirali domačine z pladnji dobrot, tako, da jih je zmanjkalo še preden so jih prinesli do miz. :juhuhu:

LP, Daša
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Res prijeten tek v Kočevju včeraj (btw: Daša, hvala za :driver: ), moti me le to, da je vsak tek, na katerem se pojavim, začinjen z dežjem! :evil: . Prijetno vzdušje, prijazni domačini, odlična proga s km oznakami(razen zadnji km je bil zaradi neravne podlage res za preizkus koncentracije ob utrujenosti), kar prekomerna in preveč prijazna postrežba itd, itd... Skratka, sami superlativi.... Najbrž edini kiks organizatorjev je bil, da niso imeli knoflc za številko pripet. Vsak se je potem znašel po svoje (jaz sem dve dobil od Daše, dve pa mi je posodila sama Alenka Bikar :oops: ).

Žrebanje nagrad pa pogreb: ma skoraj vsak je dobil vsaj 10 dek kofeta, jaz sem spet ostal brez nagrade :wink: .

Še vedno sem poln pozitvnih vtisov in na tek v Kočevje bom zanesljivo še kdaj prišel...

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no zdej boš pa mogoče loh dobr unovču knofle od bikarjeve. Avkcijo bo treba prirediti.

:P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
kustus napisal/-a:lp

no zdej boš pa mogoče loh dobr unovču knofle od bikarjeve. Avkcijo bo treba prirediti.

:P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sorry, kustus, nič ne bo :nono: !

Tako pomembnih in dragocenih stvari, kot so knofle, ki jih je Alenka prinesla s SP v Helsinkih, se ne podarja, sem jih moral po tekmi vrniti... :lol: :wink:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no škoda jest sem pa že mislil da boš odpru avkcijo in dobljeni denar podaril za kak tek.

:P :P :P :P :P :P :P :P

saj se sam hecamo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA