Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hojla!
12.gorski tek iz Podbrda na Črno Prst,smo spravili pod streho.
Vreme lepo,in za tek razmere odlične.Udeležba dobra.S štarta se nas je na 6km. dolgo in 1300nv. zagnalo točno 100 tekačev in tekačič.Tudi na cilj so prišli vsi ki so štartali.
Zmagal je Boštjan Novak Šmarnogorska naveza z časom 0:52:38,rekorda iz leta 2003 Stojana Melinca 0:50:20 ni presegel.Ugotavljamo,da Melinčev čas nebo lahko premagati.
Vse ostalo,pa mislim da je bilo kar dobro izpeljano,tekači z katerimi se poznamo so bili zadovoljni in upam da tudi drugi.No vse ostalo pa upam boste dodali tudi ostali ki ste bili udeleženi na tekmi.
V imenu organizatorjev se zahvaljujem tekačicam in tekačem za udeležbo in če ne prej se vidimo na jubilejnem 5. GORSKEM MARATONU ŠTIRIH OBČIN na Petrovem Brdu tretji vikend v juniju 2006.
Lep pozdrav pa lepo se imejte kjer koli že boste Jožko
Uporabniški avatar
 Veggie
Se ad kje videti uradne rezultate in ali je padel zenski rekord? (hm... ali zensk sploh ni bilo, ali pa je v avtorjevem prispevku cutiti rahlo doskriminacijo zaradi kakih drugih razlogov......) :roll:

Ajd 8)

Ps ' Jozko, sala mala (ampak zmagovalko bi pa vseeno lahko omenil....)
 Jožko
Hojla!
Vegi iz srca se opravičujem,ker nisem omenil ženske zmagovalke,ne namerno.Zmagala jeTušar Mihaela iz Cerkna z odličnim časom1:03:34.Ni pa podrla rekorda,ki ga imaSimona Žabjek,ki je tudi prva ženska,ki je tekla pod uro.Vseh žensk pa je bilo trinajst.
Vegi upam,da sem zaenkrat ustregel tvojim željam.Rezultati pa upam,da bodo jutri na straneh foruma!
Lep pozdrav vsem Jožko
Kaj reči drugega kot to, da sem z organizacijo 12. teka iz Podbrda na Črno prst zelo navdušen in prec ko sem pritekel v cilj, sem se že odločil, da pridem tudi naslednje leto. Poleg tega, da je prišlo tudi nekaj že uveljavljenih gorskih tekačev (Novak, Šubic, Zupančič, Kuhar, Janžekovič), je bilo tudi vzdušje zelo dobro in poskrbljeno za vse. Na poti sta bili dve okrepčevalnici, na katerih si si lahko privoščil vodo, maratonik, limono na vrhu pa te je pričakal velik pisker odlične sadne kupe, ki so ti jo do vrha naložili na krožnik in dodali še smetano :P. To pa še ni vse. Ko smo se odpravljali v dolino, so na zadnji okrepčevalnici veselja polni lovci delili domače žganje, pa tudi brezalkoholno pijačo, ki je še ostala od tekme; čista petica za gostoljubnost. Na mestu, kjer si se prijavil, si nato oddal bon, ki si ga dobil ob prijavi in v zameno zanj dobil zares lep nahrbtnik ter konfekcijo za tuširanje. Res da do sedaj še nisem odtekel veliko gorskih tekov, a nagrada ki sem jo dobil na tem gorskem teku me je res prijetno presenetila. Z drugim kuponom si dobil še kranjsko klobaso, zelje, kruh ter brezplačno pijačo. Sledila je še končna proglasitev, ki je bila praktično samo še pika na I celotni prireditvi-vsak, ki se je pojavil na zmagovalnem odru je dobil bučen aplavz, kakršnih na ostalih tekmah gotovo ne doživiš.
Skratka organizatorji in vsi, ki ste kakor koli posredno ali neposredno sodelovali z organizacijo 12. teka iz Podbrda na Črno prst prejmite moje priznanje in le tako naprej tudi v prihodnje. ČISTA PETICA
Simon Brezovar napisal/-a:Kaj reči drugega kot to, da sem z organizacijo 12. teka iz Podbrda na Črno prst zelo navdušen in prec ko sem pritekel v cilj, sem se že odločil, da pridem tudi naslednje leto.

Pozdravljen Simon sva že dva z obljubo za drugo leto spet 8) .
Drugače pa se podpišem pod tvoj celoten prispevek :!:
Tudi od mene prizadevnim organizatorjemm v Baški grapi čista desetka :!: Tri sekunde po prihodu v cilj sem že dobil v roke svojo vrečo z stvarmi z garderobo. Po moje je to tudi svetovni rekord :P Hvala še enkrat za lep dan:wink: Nazaj grede sem tudi opazil pod kočo tisto črno prst po kateri ima vrh verjetno ime :roll:
Uporabniški avatar
 mirko1
čestitke vsem ki ste se borili s črnaprstjo :D :D :D .
da to pišem me je pogrel duletov post z garderobo,namreč jaz še vedno čakam na lanski nahrbtnik,ki se je izgubil. :roll:
jožko,pa ne se preveč sekirat,z današnjim dnem zakopljem bojno sekiro in drugo leto pridem na tek,saj sem navsezadnje z eno nogo tudi jaz podbrdčan. :D
lp,mirko
 Jožko
Hojla!
Še sedaj,mi ni jasno kam se je izgubil tvoj nahrbtnik Mirko?Sam sem se toliko potrudil,da sem pregledal celo traso pod žičnico po o tvojem nahrbtniku niti sledi.Tu ni več druge teorije kod da si ga je nekdo drug v množici prisvojil.Seveda je to krivda nas organizatorjev,vendar se kaj takega pri nas še ni zgodilo in nato nismo bili pozorni.Zato se ti opravičujemo še enkrat.
Če pa bi prišel na letošnji tek(upam,da tvoji odsotnosti ni bil vzrok samo izgubljen nahrbtnik)bi dobil lep nov nahrbtnik kod spominsko darilo.Če je kakšen ostal se bom potrudil,da ga dobiš!
Lep pozdrav vsem,kjer koli že boste. Jožko
Uporabniški avatar
 žine
Hoj!
Tudi jaz se zahvaljujem za fantastično soboto! Pravzaprav za to da lahko tečemo na dveh tako presežnih tekih, na Črno prst in Maraton. Za vse nore občutke, nenadkrljivo prijaznost, divjo lepoto Grape in seveda brezhibno organizacijo :D
Lep dan!
lpŽ
Uporabniški avatar
 MitjaG
jaz tudi ne znam napisati nič drugega kot same dobre stvari o teku. Udeležil sem se ga prvič in sem z njim vsekakor zadovoljen. Organizacija odlična, hrana odlična, vzdušje odlično, nagrade za udeležence odlične,... pa drugo leto spet
Uporabniški avatar
 vanja
Se strinjam z vsem zgoraj napisanim! Čestitke in zahvala organizatorjem!!!
Edino to bi priznala, da sem jaz imela bolj rekreativni pohod na Črno prst (ne pa tek :oops: ). Take strmine res nisem pričakovala...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA