Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Danes se je verjetno zaradi velikega števila ostalih prireditev zbralo bolj malo tekačev na Pokljuki. Vsi pa smo opravili z dokaj razgibano in lepo progo na kar lepi nadmorski višini.
Športna zveza iz Radovljice je vzorno izpeljala prireditev, na kateri pa letos niso sodelovali domačini s svojimi dobrotami , je pa bilo dovolj "B vitamina" katerega pa jaz ne smem uživati , ker sem alergičen na nekatere substance v njem.
Imeli smo idealno vreme , samo zadnjo tekačico je malo osvežil dež.
Jaz sem pred tekom zopet najprej zavil na Vodnikov razglednik , ki se je kopal v soncu, v dolini pa je bila megla , ki me je prikrajšala za razgled v dolino , hribi pa so se gizdavo kopali v soncu.
Če katerega zanimajo rezultati,si ji lahko ogleda na spletni strani športne zveze Radovljica od ponedeljka naprej.
Tek je bil brez štartnine , vsak pa je sprejel tudi spominsko majico, pa naj še kdo reče kaj o škrtih Gorenjcih!

lp
Miro
Uporabniški avatar
 Speedy
Naj še jaz dodam nekaj misli k mirotovim.
Proga je odlična za pošten trening, za tekmo pa kar težka. Že dejstvo, da jo "obračamo" enkrat v eno smer in nato v drugo in da so danes padali pomisleki, če jo vendarle ne bi spet tekli po starem, povedo svoje. Danes je bil prve 4km od Koprivnika do Šport hotela na Pokljuki že skoraj cestni gorski tek. Od hotela pa do cilja bi se dalo leteti, a kaj ko sem se že skoraj čisto ponucal in potem mi niti dolg tek navzdol ni šel. Sicer pa smo uživali v lepi naravi pašnikov in smrekovih gozdov.

Na koncu je bilo mnogo razlogov za dobro voljo, ki jo je "gor držal" najzgovornejši in najbolj zvest udeleženec Trijatlona jeklenih. Pa tričetrt nastopajočih je dobilo kolajne, kar pomeni, da smo bili vsi naravnost odlični :lol:.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA