Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
ne potrebujem nobenega dodatnega navdiha,da spišem to poročilo.naravnost enkratno in je seveda res vse kar se v vseh letih lepega napiše o tem teku.
ko sem prišel iz avta in zadihal svež čist planinski zrak me je pozdravil jože in mi dal nahrbtnik(ne prazen)od teka na črno prst.res lepa hvala.povedal mi je tudi da se splača uporabit palice,kajti bilo je res blatno,tako sem tudi storil in ni mi žal.na startu je bilo takoj vse urejeno.dobil je vsak svoj dežnik in to ne tak za 500 sit,bon za hrano in pijačo.malo ogrevanja(palice sem nesel 1 km naprej) tam kjer se prava strmina začne.start je bil točno ob 14 h.tek je bil........strmo,strmo in dolgo pol ure.pa niti 3 km :shock: ,no najhitrejši so rabili nekaj manj.
na vrhu res ni bilo nič kaj toplo,bližala se je nevihta in na moje veliko presenečenje,je imel organizator na vrhu un kup svežih srajc ki si jih je vsak lahko sposodil do doline.super. nato previden spust v dolino.tam se je v dvorani že predvajal film z projektorjem,kar so kamermani posneli na sredini proge in na cilju.rezultati so bili objavljeni prehitro :D ,pa tega človek ni vajen z večine tekov.ker dežnik očitno ni bil dovolj smo vsi tekači prejeli še dodatne kar vredne praktične nagrade.ker na večini tekem pojem po teku hrano ki jo prinesem od doma,mi tokrat to ni bilo potrebno,kajti za vsejede so bili kar štirje menuji,jaz sem dobil res dobro zelenjavno enolončnico ,pa tudi grozdja je bilo na raspolago dovolj.čez 5 min pa še repete,ki ga je bilo dovolj za vse.pa ljudje,to se je dogajalo v naših lepih hribih,tega ne moremo pričakovati v naprimer,ljubljani...tudi pri priznanjih se ni šparalo,je bilo več pokalov kot medalj.čeprav drugo leto ne mislim več tekmovalno teči,vendar na take teke kot je ta bom še vedno rad prišel.pohvale tudi udeležencem TF aleksandru s hčerko ,zizitopu z družino.
saj bi lahko napisal le:lepo je bilo,vendar....
hvala za potrpljenje
lp,mirko
 Jožko
Hojla!
Tudi z moje strani pohvala organizatorjem,za zgledno organizacijo tega gorskega šprinta na Kojco! Malce slabše vreme ni pokvarilo vzdušja ki ga organizatorji znajo pripraviti,Praktične nagrade so res izbrali,da bolje niso mogli.Tudi vse ostalo je bilo OK.
ga pa vsako leto bolj strma,letos pa še gladka da je bilo kar veselje.Posebno je bilo treba paziti pri sestopu in kar nekaj nas je bilo,ki nismo mogli skriti srečanja in dotika z mater zemljo!
No pa lepo se imejte uživajte kjer koli že boste pa lep pozdrav iz Baške grape Jožko
Uporabniški avatar
 zz top
Na 600m višine, samemu Bogu za hrbtom, prideš v Orehek, kjer v vaškem domu zagledaš ob oknu več grozdja, kot so ga imeli za ponuditi na prireditvi Vipavska trgatev v Vipavi.( v bistvu ga v Vipavi sploh nismo opazili ). Plačaš štartnino in dobiš v dar lep dežnik in bon za hrano. Za po teku ti obljubijo še praktično nagrado. Pred štartom je na vrhu Kojce sijalo sonce, ki pa si je med potjo zaželelo sijati drugam in je nas, ta zadnje, ki smo po zdrsani, gladki progi prihajali v cilj, ki ga kar ni hotelo biti, kljub le 2,7km dolgi progi, dohitela nevihta. Pred štartom sem si mislila, le kaj bo teh slabih tri kilometre- to bom pa ja preživela. Ko pa se je začel ta hud vzpon po otroškem cilju, ko smo še v kilometru proge premagali skoraj 400m višine, sem se spraševala sama pri sebi: Le kako se mi noga noče vzdigniti niti za korak? Kar ni in ni hotela iti naprej? Saj še sama ne vem, kako sem cilj le zagledala in sem celo z nasmehom na obrazu skozi ciljno črto PRITEKLA. Zdaj lahko samo klobuk dol dam pred vsemi ta hitrimi tekači. Vsaka vam čast, vsem! Se bom trudila, da se vam vsaj malo približam. Glede na to, da dve, tri leta nazaj na tek nisem niti pomislila in da sem včeraj premagala Kojco, bo najbrž drugo leto že kaj bolje...
No, na cilju se je ravno ulilo in kar takoj me je začelo tresti. A, glej, iz vreče so potegnili volneno jopico, ki so mi jo posodili do vaškega doma... Še eno šilce in gremo v dolino. To je pa spet zgodba zase. Na poti sem se spraševala, če sem se morda nekaj časa nazaj tu vzpenjala...
V domu nas je čakala topla malica, polno sadja, vseh vrst pijače, odlična praktična nagrada...
Za popestritev smo stavili, kako visoko nas čaka obešen pršut. Sami smo ga zgrešili za 9 cm.
Rezultati so bili prej, kot bi si Timing Ljubljana sploh vse kable priključil, video posnetki za vsakega tekača, domov bomo po mailu prejeli vsi fotografije...
Ja, organizatorji te tekme, iskrena hvala za vse in bodite zgled tistim, ki se štejejo, da nekaj so. Mi pridemo drugo leto za sigurno!
(op.: zz topa si je za te vrstice sposodila njegova boljša polovička)
 golob
V imenu vseh nas, ki smo organizirali tekmo, bi se vam zahvalil za udeležbo in pohvale. Trudimo se, da bi bila tekma na čim višjem nivoju, tako tehnološkem kot družabnem. Saj zato pa take prireditve so. Da se srečamo, malo "pomerimo"med sabo, in poveselimo.
Vreme nam zadnja leta res ne gre na roke, in kot ste sami videli in doživeli, igra zelo pomembno vlogo. Bomo morali večkrat k maši :D :D :D
Veseli me, da ste bili zadovoljni. Drugo leto bomo tekmo pripravili vsaj na takem nivoju, zagotovo pa bo še kakšna novost. Idej in dobre volje nam še ni zmanjkalo. Še enkrat hvala za udeležbo, lep pozdrav in....se vidimo.
Uporabniški avatar
 Učenec
Po dolgem iskanju sem končno našel start. Na žalost sem zamudil za cca 5 minut. Sem zavil na napačen hrib. V Cerknem nisem videl nobenih oznak, čeprav je eden od organizatorjev trdil, da so. No jaz jih nisem videl tudi nazaj grede. Morda so bile na meni nevidnem mestu. Ker sem bil precej utrujen (ponoči služba), sem se odpravil kar nazaj proti domu, sploh, ko sem videl, da se približujejo oblaki.
Bom pa drugo leto prišel, pa še zgubil se ne bom, najbrž :wink:
Uporabniški avatar
 zz top
Oznake so bile zagotovo-preizkušeno!! Takoj, ko smo prišli v Cerkno, je med rožicami stala oznaka za tek. Potem smo samo oznakam sledili in prišli na kraj. Če ne bi bilo oznak, pa res ne vem, če bi že prišli tja...
Uporabniški avatar
 MEDVED
Kaj pa rezultati :?:
 golob
Ta z oznakami je krepko za lase privlečena. Morda je pa učenec prešprical ure geografije? :shock: :) Ni panike, se vidimo drugo leto. :!: Rezultati so objavljeni na spletnih strane PN, lahko pa jih pošlujemo tudi vam osebno. Rabnim le vaš e-mail.
lp
Uporabniški avatar
 Učenec
Ja najbrž sem bil res slep. N :) :D o saj ni važno. Konec dober, vse dobro. :D :D :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA