Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Dajmo se odspodaj presteti koliko nas je prislo letos na starte vseh treh daljsih gorskih maratonov ( da ne prihajamo v spor z zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne vlecemo preseke Excel/HTML tabel startnih list )?
1. Pohorje
2. Maraton 4 obcin
3. SAM

Lp
Uporabniški avatar
 T1
1. 12 ur Kališča (če šteje?)
2. 4 občine
3. SAM 35

LPT1
Uporabniški avatar
 Dule
1. 12 ur Kališča
2. gorski maraton 4 občine
3. SAM 50

Edino pri Pohorju se mi je zalomilo - prišel do polovice. To mi ostaja velik izziv, ne odneham prej kot da bom to opravil. Kot kaže bom moral še dolgo živet.. :lol:

PS Snežni čestitke za v enem tednu opravljeni Logarski-75km in SAM-50km in to v zavidljivem času. Si taprav :!: :clap: :cast1: :cast1:
Uporabniški avatar
 žine
1. maraton 4. občin
2. SAM

lpŽ
Uporabniški avatar
 mirko1
1.12 ur kališča
2. 4 občine
3.SAM
 marjan
Simona
1. 12 ur Kališča
2. Pohorje (odstopila)
3. 4 občine
4. SAM (50 km)

Marjan
1. 12 ur Kališča
2. Pohorje (prišel do Rogle in odstopil)
3. 4 občine
4. SAM (35 km)
 And®ej
Marton štirih občin.
Uporabniški avatar
 MEDVED
1. SAM (35)
2. "Triatlon jeklenih"
 Kozina
1. 12 ur Kalisca
2. SAM 35
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Dule napisal/-a:1. 12 ur Kališèa
2. gorski maraton 4 obèine
3. SAM 50

Edino pri Pohorju se mi je zalomilo - prišel do polovice. To mi ostaja velik izziv, ne odneham prej kot da bom to opravil. Kot kaže bom moral še dolgo živet.. :lol:

Jaz mislim da bi Pohorje moralo steti namrec ocitno ce si se pojavil na startu , imas v namenu v sezoni dati skozi na listo tudi ta maraton.
 Kozina
Ali lahko napisete link na stran od Teka na Pohorju. Kdaj je bil ta tek?
Koliko kilometrov?
tek_v_snegu napisal/-a:
Dule napisal/-a:1. 12 ur Kališča
2. gorski maraton 4 občine
3. SAM 50

Jaz mislim da bi Pohorje moralo steti namrec ocitno ce si se pojavil na startu , imas v namenu v sezoni dati skozi na listo tudi ta maraton.
Uporabniški avatar
 TANJAO
MI-2 z Mirčem samo:

1.SAM 05-35 km

ampak, enkrat je treba začet!!!
TanjaO :oops:
 Jožko
Gorski maraton 4.občin 2X
Triglavski maraton 85 km(Č.Prst,Rodica,Vogel,Komna,Sedmera,Dolič,vrh Triglava,Planika,Vodnikova,Voje,S.Fužina,Sv.Janez,Polje čez Osredke do vrha Č.Prsti)
LP Jožko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA