Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

LP

No danes sem se udeležil nočnega teka v Logatcu . Res je bilo zelo malo reklame za ta tek a je bil zelo prisrčen, lahko vam je žal da niste prišli in bi nam bilo še lepše.
Končal sem na nehvaležno zasluženem 4. mestu in zato prijel CD.

Po teku smo šli vsi skupaj na ogromne in zelo zelo dobre kremšnite pa seveda obvezno prijeten klepet kam bo gdo šel čez vikend tečt.

hvala Kuncema za izvrstne kremšnite.

:P :P :P :P :P :P
Nazadnje spremenil kustus, dne 16 Sep 2005, 22:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Nadj@
No tudi jest sem bila na tem teku seveda in prav tako zadovoljna zapustila moje druge stopničke , kajti bila sem 3.

No kuncu prav lepa hvala za kremšnite ki so bile ogromne in ful supersonično dobre.

Sem vajina dolžnica .

Jutri pa na tek v tivoli.

:P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Kunec
Jupi, tako luškan tek, le malo nas je teklo. Organizatorji so se zelo potrudili, le pri reklameranju teka je spodletelo in morda bi bilo dobro vedeti vsaj teden prej za tek. Poskrbeli so za zaporo ceste, vodo, štartnina 500 sit (do 25 let brez štartnine), živa glasba, skoraj vsak dobil medaljo in kakšno nagradico.
Najprej so tekli mlajši na krajših razdaljah nato pa, ko se je nočka spustila ob 8 uri na najdaljši razdalji 4,5 km. Bilo je vsaj zame sanjsko teči kroge ob katerih je bilo kar veliko navijačev, ki so bili zelo aktivni. Tekel sem bolj z mislimi na Blejskem krogu in cilj je bil pokuriti čimanj energije, no tekel sem v skupinici treh in nakoncu malo zletel, kar je zadostovalo, da so me tekači v cilju videli v hrbet. Čestitam vsem za pretečeno progo in upam da so se imeli vsi tako dobro kot jaz ali bolje.
No spoznal sem Nadjo in Kustusa, odlična sta le tako naprej, meli krajšo analizo, potem pa se razšli.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

kunec upam da poznaš katerega od organizatorjev in da s tvojo pomočjo objavite tudi rezultate.

tudi s tem bo malo reklame za njih in pa seveda za prihodnje leto da bi nas bilo čim več.

kunec čestitke od naju za osvojeno medaljo na Bledu.
Uporabniški avatar
 Kunec
Sem se slišal z organizatorjem in rezultate bodo objavili morda v torek, ker so zdaj zasedeni z drugimi obveznostmi.

Hvala za čestitke, sem se vrinil med dvojčka Markuš, upam da nista jezna :D .
Uporabniški avatar
 Nadj@
Kunec napisal/-a:Sem se slišal z organizatorjem in rezultate bodo objavili morda v torek, ker so zdaj zasedeni z drugimi obveznostmi.

Hvala za čestitke, sem se vrinil med dvojčka Markuš, upam da nista jezna :D .

sam da spomnim kje so rezultati. TI TI TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

:P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 Kunec
Nimam kaj dosti upanja, da bodo objavili rezultate, težit pa se mi zdi tudi brezveze, sem že zadost, morda pa se le zgodi čudež...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA