Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tek je bil glede na to, da ni bilo štartnine dobro organiziran. Tako, da ni bilo problemov z nadležnimi skupinami turistov, cestne zapore so bile v redu urejne in tako smo res lahko tekli nemoteno. Na cilju pa smo dobili še plastenko s pijačo.
Kar se tiče vremen pa sm imeli res veliko srečo, saj se je dež vlil ravno po koncu tekaškega dela pririditve.

Vsekakor v redu tek od katerega pač ni smo smeli pričakovati preveč, saj je bil brezplačen.
Uporabniški avatar
 Junc
Tek je bil uredu organiziran, celo parkirianje ni bil problem, kot bi bil, če bi bilo lepo vreme. Pohvalno, da je bilo zastonj in toliko kakor je bilo. Tek mi je uspel po pričakovanjih in upam na več takih luštnih tekov, kjer srečaš znance.
Uporabniški avatar
 xxxxxy
upajmo da bodo rezultai čim prej
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Pohvala za organiziran tek. :) :) :) 8) . Samo ni bilo lepo od dveh tekačev na cilju ko sta se skoraj stepla , saj ni šlo za življeneje ampak za medaljo. :nono: :nono: :nono: . Čestitke zmagovalcem :laola :laola .
Uporabniški avatar
 tekačica
Kje ste pa bili vsi forumovci :?: :?: :?: Ste pozabili drese doma, a ne? :nono: Sem gledala če bom koga videla, pa nič. :| Tema. No ja mogoče ste mi pa vsi toliko naprej ušli, pa nisem potem nobenega več videla. :roll:

No vreme...malo težka odločitev je bila ali dati dolge ali kratke hlače (nakoncu sem se odločila za kratke, z bikinkami ni bilo pa nič :twisted: )... drugače pa, važno da je vzdržalo vsaj dokler smo tekli.

No, organizacija kar pohvalna :D , pogrešala sem le rezultate, ki bi jih lahko nekam obesili (mene tudi zanima kje sem bila, čeprav ne pričakujem ne vem kako dobro uvrstitev, saj so bile starejše tekmovalke veliko boljše).

Ja tista dva tekača sta pa bila ta prava (sicer ju nisem videla v živo ampak posnetek pove vse). Na tekih se je grdo :argue: kregat.
Vseeno sem pa s tekom zadovoljna. 8) Čas sem imela okoli 29:39 :oops: (če sem si prav zapomnila) :roll:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

NO mi je ar malo žal da nisem bila zraven. a da so se stepli pišete ma to pa res ni za na tek.
mi smo bili na dobrodelnem v Lj. in se imeli super.

ČESTITKE VSEM.
Uporabniški avatar
 ales
Luštn tek. Organizator je imel veliko sreče z izborom desete ure za začetek tekmovanja. Na štartu se nas je kljub slabi napovedi res veliko zbralo..imamo vsi radi brezplačne teke, sploh če so tko dobr organizirani.

Tudi forumovcev kar precej, le da so nam smučarske(?) štartne številke prekrile drese. MABE zmagal absolutno z novim rekordom mal čez 20, Speedy zlo v vrhu (pa saj tist dvoboj menda ni bil tko grozn, pač v žaru zadnjih metrov v klanec..)Medalje v kategorijah vsaj še Kunec in Miro.

Garmin mi je nameril "le" 5.830 metrov, tko da sem le za las prišel še pod 4 min/kilometer. Bo drugo leto bolje.

Kremšnite zdajle doma so pa tudi zelo dobre!
Uporabniški avatar
 miro
Še jaz!
Naj najprej naštejem forumovce ,katere sem poznal: Aleš , Mabe,Kunec, Lucifer, miro.
Speedy ali si ti tisti s katerim smo se pogovarjali pri Šmonu ?
Bilo tudi nekaj tekačev iz Velenja , ki so bili večkrat navijači na svetovnih maratonih v organizaciji Velenja.
Jaz sem planiral , da bom celo progo pretekel v izi varianti , vendar mi je to uspelo samo približno na dveh tretjinah proge , kajti nekje na sredi sem začel tekmovati , no na koncu pa sem zopet popustil, saj sem pomislil na jutrišnji tek, tako, da sem imel še malo rezerve v času. No na medaljo nisem mislil in tako se tudi nisem udeležil razglasitve , sem se raje sladkal pri Šmonu ( kremšnite), ter z Milanom čakal na Aleša , ki je nekaj govoril o kremnih rezinah, pa jih je odšel kupovat verjetno v drugo slaščičarno , čeprav je bila potem po razglasitvi tudi "moja" polna. Tja je prišla s dr. Škofom tudi ekipa, ki je tekla verjetno po njegovih navodilih.
Skratka prijeten tek, tudi vreme nas ima rado ,skratka lepo tekaško dopoldne.
Uporabniški avatar
 ales
Joj, oprosti Miro! Sva z Darkotom šla na kremšnite tja na teraso še mal gledat štarte veslačev;so bli prav hecni v tistem nalivu. Ima pa Darko medaljo zate, zato ga le poišči!
Uporabniški avatar
 miro
Aleš hvala za lepo novico!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 xxxxxy
kok ste pa tekli?
Uporabniški avatar
 Junc
No, vsaka čast zmagovalcem za tako hiter tek, če za kaki 2 letu bom pa tud jaz mogoč šel tko, za sedaj je 27 minut čisto po pričakovanem. Nekako v mojem tempu (upajmo da ga bom držal še v Ljubljani). No, nekej sem vas prepoznal forumcev, čeprav nisem tolikokrat na tekmah (sem bolj občasni). Tudi tebe tekačica. Jaz sem se malo zaračunal in sem se oblekel v dolge hlače (napaka). Sem pa zadovoljen, ker sem nekako pretekel v enakomernem tempu progo in nisem bil prav izčrpan. Lep trening :D :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Lepo se je izteklo, saj je bilo ravno takrat brez dežja. Sem se malo bal, da bodo tek odpovedali. No dobra minutka mi je zmanjkala, da bi dosegel zastavljen cilj pod 20 min, nožice niso bile posebej hitre, imel občutek da se vlečem. Morda sovražijo nove superge :D , se bojo mogle še malo privadit.
No kar nekaj nas je teklo iz TF-ja, sam sem mel dres TF, pa je bila čez številka. Škoda da te nisem spoznal tekačica, a nisi mela dres TF, si pa mal gledala, sam nisem bil ziher da si ti. Čestitam vsem za pretečen krog, in vsem za kolajne, še posebej MABE za hiter tek.Miro kolajna te čaka pri meni, dobiš ko se kje na teku vidimo, ali pa na ogrevalnem krogu, ta danes mi ni bil nič prijeten. No po koncu podelitve sva z Alešem še malo žejo in jaz lakoto nadomestila.
Uporabniški avatar
 Speedy
MARIOLINO napisal/-a:Pohvala za organiziran tek. :) :) :) 8) . Samo ni bilo lepo od dveh tekačev na cilju ko sta se skoraj stepla , saj ni šlo za življeneje ampak za medaljo. :nono: :nono: :nono: .

Evo jaz sem bil tisti, ki je "pribentil" v cilj :oops: , je pa zgornji opis zelo prenapihnjen... A je kdo sploh videl za kaj je šlo :?: Moja varinata dogodka: še tik pred ciljem in na začetku klančka sem bil kakih 10m za abs. tretjim, nakar sem vzel zalet in ga silovito lovil. V samem klancu sva vsaj 2x "šaltala" in vlekla navzgor, in gotovo bi ga stisnil na ciljni črti, ki je bila tik pred štartom definirana kot "med zelenimi količki" na vrhu klanca. Tekmec v zadnjih metrih ni "zapiral prostora" s telesom, kar bi bila še dopustna taktika, ampak mi je še z rokami kot avijon preprečil mimohod in skočil predme, ko sem že itak tekel po samem robu :twisted: . Me je imelo, da bi ga za ta tako ne-fer potezo poslal po hribu navzdol v jezero... Tolk o tem. Tekma je tudi zato, da se tekmuje - seveda brez namernega oviranja tekmecev :wink:

tekačica napisal/-a: Kje ste pa bili vsi forumovci Ste pozabili drese doma, a ne? Sem gledala če bom koga videla, pa nič. Tema. No ja mogoče ste mi pa vsi toliko naprej ušli, pa nisem potem nobenega več videla.

Jes na svoj dres še čakam, ker sem naročil v tej zadnji rundi.

miro napisal/-a: Speedy ali si ti tisti s katerim smo se pogovarjali pri Šmonu ?

Ne, sva se pa danes vseeno videla, ko je bil zraven Aleš. (tekmujem z oranžno-rumenimi očali PRESS). Pa na Koprivniku sem bil tudi.

aleš napisal/-a:Garmin mi je nameril "le" 5.830 metrov...

:cry: to pa nam vsem kar precej pokvari hitrost glede na objavljenih 6.300m.

Sam tek je bil OK, hitra proga, malo turistov na poti (hvala vremenu). Le razglasitev je kar zamujala.
Uporabniški avatar
 runner
Speedy Gonsales napisal/-a:Tekmec v zadnjih metrih ni "zapiral prostora" s telesom, kar bi bila še dopustna taktika, ampak mi je še z rokami kot avijon preprečil mimohod in skočil predme, ko sem že itak tekel po samem robu Twisted Evil . Me je imelo, da bi ga za ta tako ne-fer potezo poslal po hribu navzdol v jezero... Tolk o tem.

Prljave igre ... ne se sekirati... Speedy ... ni vredno niti enga tvojga zivcka. Iskrene cestitke !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA