Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

kaj je zdaj, varaždinski tekači, vsi že počivate?

ja, danes je bil, vremenu navkljub, v Varaždinu zelo lep (in hiter) tek. itak mislim, da je za tekače deževno (in ne premrzlo) vreme idealno. za organizatorje pa ne in žal mi je za Kruna in njegovo ekipo, ki so se res zelo potrudili in odlično izvedli današnjo prireditev.

takoj čestitke dekletom - Veggie druga absolutno in v kategoriji, Metka prva v kat., Vilma druga v kat., še nekaj dobrih uvrstitev in super časov.

tudi fantje smo bili solidni, pač po svojih trenutnih sposobnostih.

kot sem rekel - izvedba za petico. nekaj podrobnosti bi bilo za posnemat - kvalitetne in lepe medalje, tiskani rezultati, barvna diploma s ciljnim posnetkom, ...

Kruno, prihodnje leto naredimo številke, ki na dežju ne bodo razpadle, OK? :)

hvala Matjažu za vožnjo, hvala Vilmi, da sva z Matjažem imela čast sedeti v avtu skupaj z njo :) hvala vsem za družbo.

zelo sem bil vesel, ko sem po prireditvi videl zadovoljnega Kruna. pred startom je bil videti precej utrujen.

edini minus dneva - ko smo se vračali, je na Tepanju že zmanjkalo sirovih gibanic :(

ps1: Miro, tvoja diploma je pri meni

ps2: Speedy je že objavil neposredno objavo na rezultate, zato je tu povezava na varaždinsko domačo stran :arrow:
 Leon
Zdravo forumci, tudi sam sem bil na Varaždinskem maratonu in res je bil dobro-odlično organiziran, nisem pa vedel za diplomo s siko, ali mislite, da je kakšna varianta, da jo dobim naknadno.
Uporabniški avatar
 marathon95
kaucevleon napisal/-a: .... ali mislite, da je kakšna varianta, da jo dobim naknadno.

Sve diplome koje niste uzeli su kod mene i donesem ih na Lj maraton, samo mi se javite da za svaki slućaj provjerim
Uporabniški avatar
 Moki
Ero vsi pa še ne počivamo, gibanice pa je bilo moč najti bližje Lj. na Trojanah :wink: .

Zares izredno dobro organiziran pol maraton. Kruno hvala. :cast1:
Kljub slabemu vremenu in mrazu se je organizator potrudil kot se šika.
Od A do Ž. Dober zgled ostalim organizatorjem.

Dodal bi še da je bilo veselje toliko večje ker nas je veliko veliko popravilo rezultate na 21 km. Samo v našem avtu, beri štiri glave smo skupaj popravili čas za več kot 15 min, to šteje. :P
:( Žal pa mi je za nekoga, ki je moral odstopiti a nas je potem častno zastopal kot navijač, hvala.
 Leon
Zdravo Marathon95, najprej iskrene čestitke za odlično organiziran maraton tebi in ekipi.
Vesel sem, da si se javil.Moje ime je Kaučevič Leon, da boš lahko preveril okrog diplome, pa se bomo naknadno dogovorili, kje se vidimo.

Še enkrat hvala in drugo letu sem zopet na Varaždinskem maratonu.

Leon
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Torej, se pridružujem čestitkam našim varaždinskim kolegom k odlični organizaciji teka. Tja, pritoževati se zoper vreme pa itak nima smisla!
Tudi moji malenkosti se je zgodilo, da diplome in... nisem "utegnil" vzeti s sabo. Pa še svoj PB na malih maratonih sem odtekel danes...
No, svoj najboljši čas na 21 km je odtekla tudi naša Daneja in še enkrat čestitke za drugo mesto med dekleti ter "kapo dol"! Tukaj sta pa še fotki za spomin...

Slika

Slika[/url]

lp
ero napisal/-a:kaj je zdaj, varaždinski tekači, vsi že počivate?

Večina da, ali ima i budnih, ali idem i ja na spavanje, jer imam malo zaostatka u spavanju
ero napisal/-a: kot sem rekel - izvedba za petico.

Trudili smo se. Lijepo je to čuti od trkača koji su prošli i neke svjetske trke
ero napisal/-a:... prihodnje leto naredimo številke, ki na dežju ne bodo razpadle, OK? :)

Budemo probali, a možda bu i sunce
Uporabniški avatar
 Učenec
marathon95 napisal/-a:Sve diplome koje niste uzeli su kod mene i donesem ih na Lj maraton, samo mi se javite da za svaki slućaj provjerim

Jaz bi lepo prosil, če mi prineseš

:) :) :) LP Rolando Železnik
Uporabniški avatar
 klatez
Če bo šlo takole naprej, bo ta tek ime novo ime: "speed" polumaraton Varaždin 1991, a ne?

Najprej je seveda treba pohvaliti Krunota in celotno ekipo kluba Marathon 95. Kljub dežju je bil tek odlično organiziran. Morda res samo štartne številke (sicer pa smo imeli čipe in moja številka je že med tekom končala v žepu, pa ni bilo zaradi tega nobenih problemov). Pri malici poskrbljeno tudi za vegetarijance - en velik plus!

Vreme je bilo slabo na pogled, pa odlično za tek. Seveda sem tudi sam postavil PB. Hvala tudi organizatorju, ki je ugotovil, da s(m)o nekateri pozabili vzeti čipe in je s štartom toliko počakal, da s(m)o tudi pozabljivci lahko štartali... Je pa to bila posledica gneče pri prijavi in ni bilo težko kaj pozabiti. Mogoče bi se dalo pri prijavah še kaj izboljšati!

Ker sem bil na tem teku že lani lahko primerjam tek v vročini in dežju. Lani je bilo zelo težko teči in zaradi vročine in prehitrega začetka sem imel kar krizo. Letos pa je kar letelo. Edini problem sem imel pri odločitvi pred tekom, koliko in kaj obleči.

Skratka - bilo je fajn, edino po zaključku razglasitve sem moral naravnost domov... Bo pa drugič kakšna priložnost za poglobljeno analizo.
Uporabniški avatar
 Barb
Mislim,da mi včerajšnji dan, ne bo šel z lepa iz spomina.
Nisem si mislila,da mi bo kaj kmalu uspelo doseči takšen rezultat.Ko sem večer pred maratonom razmišljala in vizualizirala progo :wink: sem si za cilj postavila rezultat 1:50. Glede na vse moje zdravstvene pripetljaje tega leta, bi bilo to povsem zadovoljivo. Že v avtu sta mi potem fanta določila čase, ki naj bi jih imela na posameznih kilometrih, da bi pritekla, do željenega rezultata.

Zjutraj me je ob 6h pobrala vesela druščina in smo krenili. Na Tepanjah smo Klaudi dobr nauk :arrow: vir energije PRESS :wink: Klaudi, vrjemi nam da je to pomagalo :D :wink:

Med vožjo smo pridno spremljali temperature zunaj, s katerimi pa baš nismo bli neki zadovoljni. V Varaždin prispemo pol ure prej, kot smo predvidevali. Ah ja, ko pa imamo tako dobro šoferko :arrow: Klaudi HVALA. Dobro se z dobrim vrača :P :wink:

Po prevzemu štartnih številk in zelo lepih majčk :arrow: Kruno HVALA :arrow: maraton ne bi bil to kar je, če ne bi bilo tebe, prijatelju :P :wink: ....nooo, po tem smo jo hitro ucvrli na toplo.
Med ogrevanjem sem zavila še v najbližjo slaščičarno, na WC, da ne bo pomote :D .Tam pa presenečenje. Gospodičnaaa, oooo, vi ste mi pa znani ...iz kje že :roll: Seveda to je Veggie :P Pa na kakšnem mestu se spoznava :wink: :arrow: hvala Veggie za rožico :arrow: res si punca kot se šika :wink:

Aja,pa da preidemo k bistvu. No saj o samem teku nimam kaj povedati,pač leva,desna, dež,dež :D :wink: Lahko pa povem o osebi, gopodu Petru, zaradi katerega sem včeraj dosegla rezultat, ki mi bo še nekaj dni privabljal nasmeh na obraz :P Mislim,da sva se s Petrom našla nekje na 4 kilometru. Že takoj sem opazila,da imava podoben korak. In ker sem opazila,da je Peter že kr "kerlc" :arrow: 69 let PRESS, sem vedela tudi, da ima izkušnje. To mi je potem med pripovedovanjem tudi potrdil. Mislim pa kaj vse še počne v teh letih. Jares dober zgled. Peter mi je naslednjih 15kilometrov držal tempo in sploh mi ni bilo potrebno gledati na uro.Povsem pa sem mu zaupala. Zadnja dva kilometra sem začutila,da imam še veliko energije in da sem mu začela malo uhajati.Takrat se mi je milo storilo. :? Vedela sem,da mi je pomagal ves čas, vedela pa sem, da še vedno lahko stisnem iz sebe nekaj :? Takrat sem se obrnila in ga pogledala :? .Iskra v njegovih očeh in nasmeh na obrazu mi je povedal vse. Njegove oči so govorile: "ekle pojdi, pojdi, daj si duška" :P In sem jo ucvrla, kot bi mi gorelo za petami. V ciljni ravnini sem videla samo še urco in ji govorila,da ji naj slučajno ne pride na misel,da bi se tam čisto na koncu prestavila na trideset :D Takrat sem zaslišala še Mokija in Miho, ki sta se zadrla:"Too Barb" :arrow: hvala obema :wink: in že sem poletela v cilj. Čas :P 1:46:21 :juhuhu: Neverjetno :P

Premraženi in mokri smo hitro odhiteli pod toplo vodo :arrow: zopet hvala Klaudi za brisačko in pa Eru, ki nas je ob izhodu pričakal kar s svežimi figami :P

Ko smo čakali na podelitev je dež še vedno neusmiljeno padal in tudi temperature se niso hotele dvigniti. Mene pa je vse bolj treslo, pa čeprav sem črpala energijo od posameznih članov :wink: Zato se je 2MUCH4ME izkazal kot velik kavalir in mi prinesel svojo vetrovko, ki me je potem pošteno grela. Ja, je le treba paziti na MamoŠeflo, a ne :arrow: Vilko HVALA

Na poti domov smo se ustavili še na Trojanah, kjer so posamezniki zopet poskrbeli za zabavo in smeh :wink:

Hvala vsem za prijetno nedeljo. Še posebej pa hvala Petru, brez katerega včeraj ne bi dosegla to kar sem :wink:
 vilma
Jaz za svoj včerajšnji tek, kljub solidni uvrstitvi, lahko rečem, da bi lahko bilo tudi hitreje - bolj mi ustrezajo višje temperature in brez padavin!
Sicer pa je včeraj bil en lep dan.
Hvala Matjažu za vožnjo in obema z Erotom hvala za prijetno družbo v avtu.
Lepo je bilo tudi v družbi drugih forumovcev in tekačev.
Čestitke Daneji (in hvala za rože!), Metki ... ter drugim puncam in fantom!

Lep pozdrav iz danes že sončne Nove Gorice
Uporabniški avatar
 Veggie
Da se se jaz malo oglasim.... (ne Ero, ne spimo :twisted: Po tekmi direkt v NZL :wink: )

Kruno, dirka je bila taprava!! Res lepo organizirana! (okrepcevalnice na progi,, km oznaceni, malica na cilju... :clap: ) (da bi le se v Slo imeli taksne...) (Kruno, saj vemo, da si barantal tudi za vreme :wink: - Pa v bistvu niti ni bilo tako slabo - mogoce drugic termostat nastavit na malo visjo temperaturo, ok? :D :D )

Bravo se enkrat!

Lepo vas je billo videt in spoznat (z nekaterimi na malo nerodnih mestih, ane Barb :D WC, potem se tus... . Pa to je ze skoraj sumljivo :lol: 8) Hehe) forumovce (uf, pravi navijaski team :wink: :D )

Kruno, se bomo prisli :laola
Uporabniški avatar
 klatez
Ej Veggie, to pa je bilo že fantastično hitro...

Še dobro, da je bila proga speljana tako, da smo se dvakrat srečali. Če že ne moremo slediti, smo lahko vsaj videli, kako tečete tam spredaj...

Norci :wink: (Alan press)...
Uporabniški avatar
 runner
bravo Barb, Veggie, Kruno ... mah ... vsi!
Uporabniški avatar
 marathon95
Evo slušali smo glas trkača i ažurirali podatke onih koji su se online prijavili i upisali klub, a navečer budu i slike :lol: :lol:

Vaše mišljenje dijele i ocjenjivači RRT (run reebok trophy) http://www.utrke.com/reebok/ocjene2005.htm :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA