Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
No pa smo enkrat tekli tudi kar tako v dobrodelne namene.Proga je bila sicer dolga samo 5 km.Za nekatere sprehod,za nekatere pa tudi morda izziv,da so lahko premagali to razdaljo.Vreme je bilo idealno,proga pa primerna resnično za vsakogar.Runner in Andrej sta odbrzela naprej takoj po startu,jaz sem pa pomagal Začetnici,da je lažje premagala progo.
Vsak je prispeval kolikor je pač želel in za to dobil majčko ter diplomo.V takih trenutkih človek pomisli kako je lahko srečen,da je zdrav in,da lahko teče!Pa še dober občutek je na koncu,ko veš da gredo sredstva za nekaj koristnega!
Uporabniški avatar
 runner
Pravijo da indijanci crpajo moc od svojih umrlih prednikov.
Vceraj v MB sem tekel lahkotno z mislimi na nase prijatelje, ki so preckali veliko reko. Mladenic ki je prizgal veliko luc v boju proti tej hudi bolezni je dobil se eno svecko. Svecko v Sloveniji ki so jo prizgali malo manj kot 100 tekacev.
Bila so znana imena in TV. Bili so fotoreporterji in novinarji. To ni bilo tako pomembno...
Bil pa je en lep ribnik z velikim vodometom. Ta je vodo razprsil na milione kapljic ki so v tem mrzlem jutru s sonckom ustvarile prekrasno mavrico. Bila je tam ves cas ... kot most cez veliko reko. In tam je bil on ... mahal in se smejal ... bil je srecen...
Vidimo se naslednje leto... Filipid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA