Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
inotu in ostalim iz ekipe bi izrekel iskrene čestitke za super izvedbo prvega teka na štenge.kapo dol,bi rekel....ne bom rekel da je neponovljivo,ker bi rad da bi bilo drugo leto spet tako.pridni,pridni štojerci.podrobnosti pa pustim drugim,da napišete.še to ,končno sem na hitro spoznal tudi veggie.na hitro pa zato,ker je tako hitra.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 INOT
No pa smo le premagali te strašne stopnice.Zaprli me niso :D ,vreme kot sem obljubil,kalvarija tudi.Hvala vsem,ki ste prišli in pa seveda zahvala celotni Mb ekipi za vložen trud!
Oceno pa prepuščam drugim.

Imamo najstarejšo trto na svetu in najkrajšo rekreativno tekaško prireditev v sloveniji!
Uporabniški avatar
 runner
dajmo, dajmo Stajerska... kje so porocila ... slike ... ?
full sem mislil na vas...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No jest sem tud neučakan . Kva je zdej a bo kej al nč.

Kok vas je blo pa še nobenega konkretnega poročila.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Dule
Ocena 10 :clap: :clap:

Hvala za lepo prireditev :toast:

Ostanejo lepi spomini na posebno tekmo - v treh minutah prideš do stanja, ko z zadnjimi atomi moči hitiš proti cilju-vrhu(ncu) :juhuhu:
Res noro - je potrebno sprobat da se ve o čem mislim, z besedami je težko opisat posebna občutja.. :roll:
PS vsem neučakanim pa škoda da se prireditve niste udeležili.. :oops:
No pa drugič :idea:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 ero
runner napisal/-a:dajmo, dajmo Stajerska... kje so porocila ... slike ... ?
full sem mislil na vas...

brez panike, CD s fotkami je pri meni. zdaj se jih lotim in zložim gor. po tem sledi še poročilo. za začetek pa - bilo je mega. hvala vsem, ki ste se tako potrudili in nam pripravili izjemno lepo prireditev :!:
Uporabniški avatar
 runner
Dule napisal/-a:PS vsem neučakanim pa škoda da se prireditve niste udeležili

Zal ni slo danes...
en teden prej ... ampak lahko recem (napovem), da ta stvar ima prihodnost. To bo ratal vsakoletni dogodek,...

te stopnice nekako vabijo ...
Uporabniški avatar
 tini
Ja, tele stenge so res zakon - se cel dan so me pekla pljuca :) .
Inot&ekipa - hvala za res lep in odlicno izpeljan tek.

Vsakic, ko bom na vasem koncu bom tudi na stengah :) .

lptini
Uporabniški avatar
 INOT
tini napisal/-a:Ja, tele stenge so res zakon - se cel dan so me pekla pljuca :) .
Inot&ekipa - hvala za res lep in odlicno izpeljan tek.

Vsakic, ko bom na vasem koncu bom tudi na stengah :) .

lptini

Pa sem ti lepo govoril:"ne kadi pred štartom"Stopnica ni potica :D
Uporabniški avatar
 ero
hojla, fotke so gor :arrow:

[img=left]http://www.tekaskiforum.net/galerija/albums/prireditve/2005/20051001_Kalvarija/normal_P1010001a.jpg[/img]kako začeti zgodbo? najbolje, da z dejstvi:

454 stopnic, 76 višinskih in okoli 250 dolžinskih metrov. enostavno? ja, seveda. enostavno preteči? niti ne :D

fotke povedo vse. še posebej tiste, ki prikazujejo tekače na zadnjih štengah in na vrhu. grizenje kolen, lovljenje sape, celo štirinožna tehnika se je izkazala za uspešno ... in ko par minut po prihodu na vrh ne upaš stopiti navzdol, ker se ti zaradi čisto mehkih mečnih mišic zdi, da te noge ne bodo držale. pljuča žgejo, stalno pljuvaš, ... zanimivo :) še par ur po štengah je grlo žgoče, kot da bi pokadil škatlico cigaret naenkrat. hudo! a če bomo tek po štengah ponovili? ja, čim prej! :D

domača ekipa se je res izkazala. ne bom našteval vseh, da ne bom koad izpustil. a zapisničarka Maja, časomerilec Tadej in starter Pepino si zaslužijo še posebno pohvalo, ker so delali za nas in tako niso tekli. postrežba fenomenalna, pecivo izvrstno, banane sveže obrane, pa unikatne medalje, žrebanje nagrad, majice, ... zelo zelo zelo odlično!

ja, še policaja sta bila zadovoljna. tisti, ki je pojedel pol peciva p asploh.

[img=right]http://www.tekaskiforum.net/galerija/albums/prireditve/2005/20051001_Kalvarija/normal_P1010078a.jpg[/img]rezultati? uradne bo objavil Tadej, iz glave le toliko: najhitrejša Veggie v 2:36 in Boris Špes v 1:53. pa Igor Šalamun v 2:07 in Zinka točno 3:00. Zinka je bila itak neumorna in je zgornji del šteng ponovila n-krat.

ekipa, še enkrat hvala in sori, ker nismo za vami prišli na vege piknik. smo leteli naprej (hm, nazaj) v Šempeter in ob tem še malo navijali za tekmovalce v Urban Challenge-u, ki je istočasno potekalo po ulicah Maribora.

prihodnje leto ob tem času spet ali že prej?
Uporabniški avatar
 mirko1
nestrpno čakamo še na skupinsko fotko.pa objavo nove lestvice in rezultatov :D ,pa še kakšno dodatno poročilo,saj nas je bilo kar nekaj :D
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA