Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Že zjutraj se je videlo da bo lep dan in končno brez dežja. Na štartu se nas je kar nekaj zbralo res da iz TF opremo jih je bilo bolj malo a vseeno nas je bilo nekaj.
Takoj po poku pištole smo pritekli do neke vrste lijaka kjer ni nihče mogel prehitevati nato smo pa pritekli na hipodrom ter po desni strani hipodroma tekli naprej ob Savi. Čez nekaj časa smo se mi na 4 km odcepili nazaj proti cilju ostali pa so nadaljevali naravnost. Ko so z 13 km prihajali v cilj so bili zelo blatni taprvi do pol hrbta.
Na koncu je prišlo do manjšega zapleta pri podelitvi a so tudi to upam rešili tako kot je treba.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tud jest sem odtekla ta tek vendar zelo težko nevem zakaj a danes mi ni šlo tko da sem bila ful zmatrana na koncu.
Bo pa drugič bolj. Morda na ljubljancu. Močno upam.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tud jest sem odtekla ta tek vendar zelo težko nevem zakaj a danes mi ni šlo tko da sem bila ful zmatrana na koncu.
Bo pa drugič bolj.
:?: :?: :?: :?: :?: Morda na ljubljancu.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Močno upam.
Uporabniški avatar
 Dule
Za razliko spet enkrat na tekmi po ravnem, vendar mi še vedno ne leti hitro - mogoče malo utrujenosti iz prejšnjega dne v Kamniški Bistrici :roll: . Proga je bila deloma z lužami, ki se jih je dalo obiti..
Organizacija še kar, glede na to da je bil organizator Timing mogoče nebi pričakoval nekaj zapletov glede proglasitve taprvih, pa okrepčevalnica bi tudi lahko bila na progi vsaj ena (kako pravi normativ za 13 km :?: ) ..
Verjamem da bo na Ljubljanskem maratonu veliko bolje in ne bo primanjkovalo okrepčevalnic za vse udeležence-tudi tazadnji smo žejni :evil:

Hvala Kustusu za slikce :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Dule ni kej kva saj če sem zraven zmeraj fotkam in z veseljem to tudi objavim.
Drugače pa je glavna pri fotkah skoraj zmeraj moja hči in pa seveda sin.
 mojA
No, končno je uspelo, da smo se tudi mi udeležili Teka ob Savi. Tekli smo vsi štirje, punci na 4, midva na 13 km in ženski del naše familije je na veliko veselje najinih mladih tekačic odšel ozaljšan s kovinskim nakitom! Posebno se je izkazal moj nečak, ki je bil kljub prečuti noči odličen na 13 km progi. Meni je proga ob Savi zelo všeč, včasih sem tam veliko tekla in se danes samo čudila, kako se je vse spremenilo! Le Sava ostaja ista in prav pogrešala sem jo. Verjetno bom v bodoče pogosteje tekla ob njej, pot je res prijetna. Ko mi je postalo prevroče sem pa veselo začofotala globoko v kakšno lužo, verjetno malce pod vtisom vaših lanskoletnih poročanj. Organizacija? Po pričakovanju. Prijeten vaški tek. Motilo me ni nič, enkrat sem bila le malce v dilemi v katero smer, pa sem se na srečo odločila za pravo. Drugače, bi še kar tavala tam ob Savi. Spominjam se časov moje mladosti, ko je ta tek že obstajal pa potem nekako zamrl. Škoda bi bilo, da ga nebi bilo več. Hvala organizatorjem.

Kustus, hvala za slike. Odlične so.
Uporabniški avatar
 ero
hoj in dobro jutro vsem!

včerajšnji tek je bil res prijetno kroženje med lužami ob Savi. toliko blata in vode kot lani letos seveda ni bilo. parkrat me je prijelo, da bi kar zagazil v kako lužo in podoživel lanske užitke.

tudi jaz sem pogrešal okrepčevalnico na progi. ob cesti v peskokop bi bil zanjo idealen položaj. in voda bi bila čisto dovolj!

čestitke vsem, ki smo včeraj tekli. hvala tudi navijačem in fotografom.

tek? gorenjska ekipa je bila včeraj zelo močna, a ne, Janez? :) med puncami sta bili prvi Zorka in Pia, MojA pa druga v kategoriji. torej nista le ta mladi Veselovi pritekli nakit :wink:

sam sem tekel z MihoPr ves čas v pogovornem tempu, le čisto na koncu sva malo pospešila, saj sva vedela, da v cilju čaka topel čaj.

Dule, za zaplet ni kriv Timing. oni so le merili in naredili obdelavo. kriva je bila napačna prijava.

drugo leto se spet vidimo na Teku ob Savi!
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
ero napisal/-a:tek? gorenjska ekipa je bila včeraj zelo močna, a ne, Janez? :) med puncami sta bili prvi Zorka in Pia, MojA pa druga v kategoriji. torej nista le ta mladi Veselovi pritekli nakit :wink:

Ja včeraj mi je pa kar letelo. tudi proga mi je naravnost pisana na kožo, blato in voda me nista motila saj pogosto treniram po podobnih terenih.
Dober trening pred Ljubljano.
Čestitke tudi vsem ostalim TF-jevcem

Lep pozdrav,

Janez
Uporabniški avatar
 jur
hoj, nisem ravno reden gost foruma,
a rad bi vas pohvalil, saj vedno kjkerkoli se pojavite na kakšni prireditvi,
jo dokumentirate s poročilom, fotkami, in linki na rezultate,.. bravo :clap:

Še tole,
Verjetno sem tisti falot, ki je v zadnjih 500m prehitel kustusa :cry: in na nepričakovano osvojil bronasto medaljo - prvo tekaško v življenju sploh :lol: :D :D

Upam, da ni kakšne nejevolje zaradi zamujene prilike. :?
:idea: V spodbudo - vztrajnost, da rezultate prej ko slej.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No jur res je, da si me prehitel tik pred ciljem ni kej kwa bil si hitrejši, čestitam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ti na medalji a škoda :cry: :cry: :cry: da ni bla moja, ma se sam :P :P :P hecam.
:?: :?: :?: morda pa drugič jest tebe :evil: :evil: :evil: prehitim.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 jur
OK, 8)
naslednja prilika (za prehitevat :wink: ), bo že na Lj. Maratonu 10,5km.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No ja ampak na ljubljancu bova obadva z takim tekom daleč od medalj a vseeno se morda potrudim in vrnem udarec pa čeprav ne bo šlo za medaljo.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 jur
Tečemo itak zase.
Medalja je redka izjema ob spletu ugodnih okoliščin.
Je pa lep spomin in spodbuda. :D

Že tretjič zapored sem bil na teku ob Savi, ker je luštna proga
in ima prizvok vaške prireditve in je primerna konkurenca in ugoden
termin pred Lj.maratonom. Pa dost reklame, da ne bo
naslednjič preveč navala. 8)

Za ljubljanca pa bo itak najdaljša razdalja ever zame. Upam
na čas okrog 1h :? , ali kot pravite poletovci - z nasmeškom do cilja. :D
Uporabniški avatar
 žine
hoj,
nisem tekel, sem pa malo špegal, fotkal in užival na tisti "drugi" strani. Tudi gledati je užitek.....sem pač latenten voyeur :D Kakorkoli, v galerijo sem zložil nekaj fotk. Morda sem jih malo preveč pomanjšal, sem se malo bal požrešnosti za prostorom. Bo v naslednjem poskusu bolje. Torej: http://www.sportosplet.net/galerija/index.php?cat=11108
lpŽ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA