Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
lepo je bilo,od vremena,vzdušja,proga dokaj suha in zelo razgibana :D .srečal sem kar nekaj članov TF.vsi pa mislim da niso tekli-so se mi zdeli preveč spočiti: http://tinypic.com/f2ts47.jpg . :D http://tinypic.com/f2uepx.jpg eni pa kar utrujeni: http://tinypic.com/f2uh3o.jpg
pa hvala veggie,ker me je zadnji km vlekla proti cilju.
najvažnejša stvar pa je to, da sem dobil drese od TF.moje prve.sedaj pa se bom važil z njimi po vipavski dolini in še kje.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mirko1 ma veš smo gledali konkurenco za naslednje leto :lol: .Pa tudi tebi in vsem tvojim bližnjim vsaka čast da so se spopadli s to progo, Veggie je pa tako ali tako Meggi :wink: .Če ne bi šla na maraton mislim, da bi bila pol druga pesem, verjemi.Skratka vsem čestitke ki so se podali na samo progo, in jo premagali tako, ali tako!
Drugim pa več sreče prihodnjič, predvsem tisti, ki so izgledali tako spočito ha,ha.
ČAO!
 dpop
Sem se tudi jaz potrudil na Šmarno goro... malo za
"svoj hobi"... pa je nekaj malega fotografij ratalo :oops:

1682 Darko

P.S. So pa norci... tile tekači (inu še posebej tekačice) :shock: :wink: 8)
Uporabniški avatar
 Dule
Tekma na nivoju kot vsako leto, zmagal zmagal mislim da čeh Krupiček pred nekim poljakom in še enim čehom. Naš najboljši Kosovelj na četrtem mestu. Pri puncah pa mislim da je zmagala njegova sestra Mateja :clap: .

Drugače pa tekma klasično na nivoju z dobrimi tekači in inu par nas rekreativcev :D Proga suha, no zaradi erozije tal menda vsako leto dosegamo za 1-2 sekundi slabše čase - no pri meni gre to malo hitreje, včeraj sem zaostal za svojim najboljšim časom za 6 minut :? :)
Je pa bilo treba zelo previden pri spustu zaradi listja ker se ni videlo kamnov pod njimi. Sem dohitel ene dva, ki sta zaradi poškodbe samo še šepala proti cilju.
Še posebna zahvala gre mojim navijačem in navijačicam, ki so vztrajali do konca tekme :P Je prav luštno biti član TF in imeti toliko navijačev 8)
Uporabniški avatar
 žine
Res noro dobra tekma. Pravi užitek je bilo nastopati na tej dirki, zaradi lepe jesenske in dinamične proge, dobre organizacije in vzdušja. Lepo zabeljen - skoraj zaključek sezone.
In - Dpop - zelo dobre fotke, tekači so zelo hvaležen fotografski objekt ne?
lpŽ
Uporabniški avatar
 brankos
Tudi jaz imam zelo pozitivno izkušnjo s tekmo, tko s strani organizacije kot tekmovalne plati. Mi je uspelo zelo dobro razporedit moči tako da sem lahko ciljni vzpon celo finiširal, s časom in rezultatom sem pa tudi zelo zadovoljen. Glede poškodb pa lahko rečem, da nekateri pri spustih močno pretiravajo, sploh ko ga vidiš da se v hrib že komaj vleče na spustu bi pa rad vse nadoknadil. Očtino še ne vedo, da se po hribu tut najbolje neroden kamen kotali. :oops: Če bodo kolena zdržala naslednjo sezono grem drugo leto lovit rezultat okoli 50 minut ;)
Uporabniški avatar
 Manika
Prvič po poletju sem spet šla na Šmarno goro, tokrat samo zato, da enkrat vidim, kako zgleda gorski tek. Ne, nisem tekla, samo navijat sem šla 8) .
Res sem bila impresionirana nad tekom navzdol :shock: . Videla sem tudi nekaj padcev med najhitrejšimi tekači, ki so imeli precej sreče, da niso prileteli v drevesa. Ja, odpadlo listje je delalo najbrž precej težav.
Preden sem prišla do vrha, so bili ta prvi že na cilju. Veliko jih je zadnjih nekaj sto metrov že hodilo. Zdaj sem tudi videla, kako zgleda, ko daš vse od sebe - toliko, da niso pljuča ven priletela :shock: . Hm, pri meni se to nikoli ne zgodi, se mi ne da toliko mučit :oops:.

V glavnem, čestitke vsem forumovcem, ki ste tekli na tej tekmi, res ste face! :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA