Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Evo, da podam poročilo.
V jasnem jesenskem jutru (T 0-3°C) se nas je zbralo preko dvesto tekačev na 10 km tekmi. Kljub svežini je bilo počutje odlično. Proga, razen prvih treh km všečna, potekala večinoma po asfaltu.
Po teku dobra kraška jota in klobasa ter topel čaj. Kaj več bi si človek še želel. Oseben rezultat po pričakovanjih. Od članov TF sem videl samo matjaža66 in pa se mi zdi, da Andreja.
To je to, pa še ostali, če ste bili, kaj dodajte.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi jest sem bil na tej tekmi. Bilo je zelo lepo sicer malo hladno a kaj čmo saj je sezone konec in vročine tudi.
No prve tri KM so bili novi glede na spomlad in kar lepo gor in dol , potem pa po stari progi vse do cilja.
Z svojim tekom sem bil zelo zadovoljen tako kot tudi z svojo prvo tekaško sezono.
Ker smo tukaj poletovci imeli malo maturo z teka sem tekel v poletovi uniformi a so nas tudi sotekači iz ekipe in njihovi najbljižji vzpodbujali po celi progi. Hvala jim za pomoč premagovanju muk.
Vidimo se v Dolskem.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tudi jest sem bila na startu te hladne tekme, bilo nas je kar precej . Sam začetek mi je vzel kar nekaj sape saj je bilo kar precej navzgor nato pa je bila druga kriza nekje na sredini, bolj ko pa se je bližal cilj bolj me je bolel gleženj ki mi je pred to tekmo nepričakovano zatekel. Toda zmogla sem tudi to in pritekla v cilj z malo manjšim nasmehom a je vseeno bil.
Po teku pa jota, klobasa in pa čaj , muke se pozabijo druženje pa nikoli.

Šli smo si ogledati še Štanjel nato pa žur z poletovo ekipo do jutranjih ur.

Drugo leto se vidimo zopet v Sežani že marca in potem naprej z NAJ NAJ prijatelji iz TEKAŠKEGA FORUMA.
Uporabniški avatar
 ziga
Čestitam vsem. Skozi cilj vas je prišlo natanko 266.

Vidimo pa se upam že pred Dolskim, na 2. teku Božičkov (zimskem teku TF), ki bo v Ljubljani okoli prvega zimskega dne. Več o tem pa kmalu posebej.
 makekomi
Bodo objavljeni raezultati :?:
Uporabniški avatar
 pershing
Super, meni je bilo kar žal, da se nisem mogel udeležiti poletovega teka, ker sem se prijavil za polmaraton v Palmanovi, kjer je bilo prav tako luštno, kar lepa skupina forumovcev se nas je udeležila tega teka. Kaj več pa v poročilu iz Palmanove.

Lp vsem :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA