Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No vsem ki ste v Italiji mi smo z vami in mislimo ter navijamo za vas pa čeprav nas ni tam smo z vami.
Uporabniški avatar
 Kunec
Hvala vam, ob mislih na nas so bili kilometri veliko lažji in predvsem ljubši :D .
 Ninocka
Jaz tudi navijala za vse Palmanovce. Pa se pretekla ene pol vaše poti (koleno pridno "molči"). No, komaj čakam na poročila in fotke. :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
rekord padu, ostalo jutri
Uporabniški avatar
 MihaPR
pa še to, cankarjeva mama je Francka (čokoladna torta PRESS)
Uporabniški avatar
 ales
Tale Palmanova nas prav razvaja..že lani je bilo tko lepo vreme, tokrat se je zgodba ponovila! Zjutraj še mal mraz; če bi organizator še za vsaj pol ure prestavil štart bi bilo pa že skoraj idealno.
Za spoznanje manj forumovcev se nas je tokrat zbralo. Hvala Vilkotu za dvig številk in neumornemu Perotu za vso skrb in potrpljenje z nami..res si se izkazal. Te bomo v prihodnje častili s kakim nagradnim krogom okoli Brda!

Na štartu po moji oceni še malo več ljudi ko lani, sem začel malo zadaj in so me sotekmovalci ravno prav "štopali" da nisem preveč bezljal. Se mi je ves čas zdelo, da sem ful enakomerno tekel, a mi je zdajle Garmin pokazal, da temu ni bilo čisto tako. In proga se mi je letos zdela še bolj ravna(tudi tu je Garmin pokazal le malenkostne dvige in spuste); tko da, če kdo ne mara klancev-tule je in vas čaka tudi prihodnje leto.

Slika

Slika

Je pa lušno tečt, ko si ves čas obkrožen s sotekači; le pri teh lahih težko ocenim koga naj se "primem". Pa sploh ne smem jamrat-po debaklu pred dnevi v Podgorici, mi je tokrat kar uspel tek in če me ne bi pred koncem nekaj začeli krči grabit, bi šlo tudi pod 1.25, a sem z dveinpolminutnim izboljšanjem lanskega rezultata čisto zadovoljen. Ja počasi gre tole navzdol... No, ampak ena stava je dobljena, za drugo sem bil pa miles away.

Po teku še mal makarončkov, žal so podelitev prestavili na prostor za štadionom in je nekatere kar zeblo. Smo se pa ogreli v osmici pri Mahniču, zmazali joto, pršut, teran. Odlična ideja za mesto analize, kdorkoli se je že spomnil.. In ker ene še ni bilo doma, smo že pred sedmo zaključili prijeten nedeljski tek. Zdaj pa počitek do Dolskega.
 marjan
Čestitam VSEM za odlične rezultate.

Bravo :D :D

Marjan
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vsem TF udeleženkam ter udeležencem čestitam za izvrstne dosežke v Palmanovi. :laola
 Nataša
Uh, težka je bila ta demokratična prisila, ki me je pripeljala v Palmanovo :lol: Zvenelo je pa nekako takole:

T1:"Jest bi šu pa v palmanovo letos spet..."
T2:"ja, pa pejt, ne?" (si misli, končno en dan miru :twisted: )
T1:"ja...sam...kaj pa če bi šla ti tut?"
T2:"neeee noooo, ne da se mi, pa ni filinga, če ne morš tečt..."
T1:"dej nooooo proooosm prooooosm" (lepo gleda s plavimi učkami)
T2:"nooo...nej ti bo,ampak sam zarad tebe. pa če bo dež, ne grem!!"

In ni bil dež. Bil je pa mraz. Bentiš, na to pa nisem računala. Ob 4:20, ko je zvonila ura. Baaaa, pa še nedelja. Un tukaličji čaušesku pa že ves naspidiran pekel toaste, miksal šejke, kuhal kavo...Obljuba dela dolg in sem šla.

Prav luštno je blo. Polno novih obrazov, nov organizator, drug avtobus, vreme pa enako kot lani. Zjutraj neverjeten mraz in kasneje prav lušten, topel sonček. Imeli smo celo ekipo navijačic in enega navijača z Vrhnike, ki so skozi dan stopnjevali vzdušje in na koncu ugotovili, da je bila Cankarjeva mama začetnica polmaratona, ko je prehodila celo pot do Ljubljane (v gumijastih škornjih), da bi nesla nehvaležnemu Ivanu whatever že, ta pa jo je zatajil, ker se mu je mudilo v globala na VIP večer. ja, takla mamo. Problem je nastal, ker so pirčki&terančki to bogo mamo preimenovali v Nežko, TFslavistka pa je vztrajala pri Francki in si nazadnje priborila domače pečeno čokoladno torto.

Aja, se je pa tudi teklo, kot bi napisal Aleš med siceršnjimi dolgoveznimi opisi gurmanskih užitkov (mislim, da mu je mal manjkal Tini :wink: ).

Letos je bilo spet odlično vreme za tek, hladno in sončno, z razgledi na Dolomite...temu primerno so padali tudi rekordi in marsikdo ga je postavil v prav herojski drži. Še največkrat sem rolala mimo Vilka, ki je imel na obrazu izraz skrajne bolečine, posledice zvitega gležnja, ko pa sem ga vprašala, če ga boli, je rekel, da "mejčkn", kar sem si nekak interpretirala kot "boli kot svinja, odstopu pa ne bom, tole že ni 2much4me!!". Enako Primus, ki je najprej letel, potem se je dajal s krči, pred ciljem izgledal kot izžeta grenivka, postavil pa osebni rekord. E, svašta. Bravo, mazohisti!! :wink:

Še najbolj se je vsemu čudil šofer, poln modrosti, ki je kadil brez rok! (vidi, tata...!)

Potem pa je bil tukaj še Marko s svojim nadzvočnim časom, pa ena nikoli-prej-videna Maja, ki je z 1:35 zasedla 1.mesto, pa Dule je tudi postavil osebni rekord, seveda pa tudi Miha, kar je še najbolj pomembno!!! :wink: Čist ponosna :cmok: Poleg tega je pa še svoj lanski cajt izboljšal za hm, kok že...35 (?) minut in za to dobil sliko, vrečo dobrot in slikanje z županom. Nč nismo štekal, ker je blo po italjansk, ampak žihr je blo kul!

Potem pa še analiza, na osmici, domače, baje dobra hrana, vsi zadovoljni.
Lep dan. Naslednjo nedeljo pa Slap :wink:
Uporabniški avatar
 klaudi
Palmanova nam je spet postregla z lepim sončkom in zmrznjenimi lužami.
Za razliko od lanskega leta smo imeli letos s sabo tudi navijaško ekipo, ki je skrbela tudi za zabavo na avtobusu :lol: :shock: .
Tek je bil prijeten. In kar je pomembno, 3 minute hitrejši kot lansko leto.

Mislim,da smo se na koncu vsi strinjali, da tudi drugo leto ne bomo spustili te prireditve, sploh, če bo organizacija in družba tolk fajn.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Obvestilo, da bodo nagrade za največji časovni napredek, je povzročilo, a sem spakiral v popotnico tudi en gel. Porabil sem ga seveda učinkovito, tako da je končni čas 1:27:45 kar soliden za tako lenarjenje in netreniranje.
Kaj vse naredijo dobri vremenski pogoji in dobro počutje. Sicer me je jutranji mraz dodobra prestrašil in sem štartal v dolgih rokavih, čeprav bi tekli včeraj brez problema v kratkih hlačah.

Aleša mi sicer ni uspelo prehitet, kljub temu, da sem mu do 18 km dihal za ovratnik in bi ob taktični pripravi šlo pod uro 25, tako da se bomo nekak pogodil glede stave :)

Hvala pa moji tukalici za podporo ob nečloveških urah in med tekom :)

Analiza pa cist fajn, samo sva jo raje zaključila na standardni analiza lokaciji v Ljubljani :)

Aja, za napredek 33 min in nekaj sekund ble prou fjan nagrade, ena konkretna salama in kos sira, slika iz leta 1902 in slikanje z županom :)

TF seveda tudi letos prejel pokal za udeležbo, kljub večjemu osipu in štrajku pri udeležbi in neprihodu nekaterih prijavljenih smo uspel skupi spacat številko za 5. mesto, pokal v gnedu tukalic, ob priložnosti gre v klubsko omaro :)
Uporabniški avatar
 Sanči
Hojla! Ja eto me, danes sem se takoj registrirala na TF. Čeprav sem bila samo navijačica včeraj, ali pa zato :lol: , sem se včeraj imela enkratno. Vsem še enkrat iz srca čestitam za dosežke in sem zelo vesela, da sem se lahko iz vsega srca drla in navijala za vse vas. :laola
Nataša torto vsekakor dobiš!! Res, da je bila kar dobra količina piva&terana, vendar bi bila še danes sveto prepričana, da je Cankarjeva mama Nežka. Kakor koli že, tega nikoli ne bom pozabila. Francka me bo spremljala vsakič, ko se bom sprehodila mimo Ivana, t.j. njegovega spomenika. :wink:
Lepo mi je bilo z vami in se bom zaradi vas samo še lažje odločila za resen trening.

Fotke seveda bojo objavljene na galeriji tekom tedna, mogoče že danes, obljubim pa ne!! :P

Lep tekaški pozdrav in uživajte :D
 Ninocka
Bravo vsem! Super rezultati :P :shock: :P .

Proga bila ista kot lani?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA