Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Včeraj zvečer je bilo v Tivoliju in na Rožniku vse polno tekajočih božičkov. Odlična organizacija. Tekali smo v prijetni družbi TF jevcev, klones in psičkov. Mislim, da nas je bilo preko 150, tako, da smo nabrali lep kupček denarja, ki bo šel za obiske klovnov zdravnikov pri otrocih v bolnišnicah.

Slika

To je bil že 2. tek po vrsti in prepričan sem, da se nas bo naslednje leto na tovrstnih dobrodelnih akcijah zbralo še več.

FOTKE

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 ero
hoj in še v mojem imenu hvala vsem, ki ste bili včeraj zvečer zraven. iz fotk se dobro vidi, da smo uživali :)

posebej se vam zahvaljujem za prispevke. zbrali smo okoli 150.000 SIT, kar predstavlja tri obiske klovnov zdravnikov v otroški bolnici. super in verjamem, da bodo malim bolnikom praznični dnevi tudi z našo pomočjo minili v še bolj prijetnem vzdušju.

spremljajte jutrišnjo oddajo Zdaj! in naslednji teden prelistajte revijo Lisa.

in zopet vabljeni na prihodnja druženja - tek v Dolskem in novoletni tek TF na Golovcu.

PS - hvala vsem, ki so konkretno pomagali s svojim delom in prispevki:

- revija Lisa in Radio Dur za medijsko podporo
- Aquatica Caffe za pomoč pri čaju, prostoru in pridnih rokah osebja
- JaniŽ za čajno kuhinjo
- Timing Ljubljana za ozvočenje
- Zavod za šport Slovenije za startne številke
Uporabniški avatar
 Kunec
Vsi ki ste sodelovali pri organizaciji teka ste se lepo potrudili :juhuhu: , rezultat je bil lep prjeten :cmok: tek. Še lepše pa bi bilo, če bi tekli bolj skupaj, morda domača n. za vse do naslednjega leta.
Uporabniški avatar
 Dule
Kunec napisal/-a: Še lepše pa bi bilo, če bi tekli bolj skupaj, morda domača n. za vse do naslednjega leta.

Ja eni niso poslušal šefa, da je treba krožit okoli šišenskega hriba in smo ostali sami.. :oops: no je blo pa dalj časa luštno :wink:

hvala za organizacijo teka z dobrim namenom in še posebej za svetleče brezrokavnike. Sedaj nimam izgovora da nebi tekel v temi :shock:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

ja, skupina se je res preveč raztegnila, ker so nekateri na čelu pretiravali. napaka je moja, ker nisem našel prostovoljca, ki bi diktiral tempo na čelu. jaz sem bil včeraj metla in sem najprej pospremil pohodnike, nato ujel tekače, hitrejše počakal v drugem krogu in z Benom zadnji prišel na cilj. a zdi se mi, da so nekateri tekli malce drugače in drugje, kot je bilo načrtovano.

no, za prihodnje leto se že zdaj pogovarjamo o nekaterih spremembah in z njimi bo urejen tudi ta včerajšnji problem.
 vindi
kje bo ta ddaja ZDAJ! (sm malo pogledala po netu, pa je nikjer ne najdem)? kakšen namig bi bil dobrodošel:)

hvala, lp irena
 vindi
ok, ok, že imam!:)

v primeru, da se najde pa še nekdo, ki "nima" potem pa tole:

ZDAJ! oddaja za razgibano življenje

Na sporedu TVS2 vsak petek ob 16.50, ponovitev v soboto na TVS2

lp vsem, irena
 vindi
čeprav ane... na internetu, na rtvslo, pa je objavljeno, da bo oddaja na sporedu ob 15ih!

tako da... ja, kakorkoli že, od 15-17 ure pred tv sprejemnik pač!

sem zaključila.

lp
Uporabniški avatar
 5rca
ob prijavi smo dobili tudi čokoladice ... jaz svojo ravnokar jem in, ne boste verjeli, :shock: črna čokolada s celim rdečim POPROM?!?
saj ne vem, ali je dobro ali ni :roll: je pa nekaj zelo posebnega :!:
ah, jaz pa mislila, da so brusnice :cry: :lol: :lol:
bi kdo košček? :wink:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To bi pa tudi jest z veseljem poskusila, prišparaj en košček za Dolsko
Uporabniški avatar
 5rca
Nadj@ napisal/-a:CIAO

To bi pa tudi jest z veseljem poskusila, prišparaj en košček za Dolsko

škoda, da mi nisi rekla ... sem jo imela s seboj :)
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

v galerijo sem dal še sken članka iz Dela:
Slika

imam občutek, da novinarji po eni diagonali poslušajo, pišejo po drugi, ven pride pa nekaj tretjega. nič zato, reklama je reklama :)

ja, fotka je umetniško obdelana a se nekateri vseeno lahko prepoznate, a ne?

je še kdo opazil kako omembo v medijih?
Uporabniški avatar
 eelah
1. Ja, še dve objavi v medijih bosta:
- v današnji reviji Lea, št. 2, 6.1.2006 (preimenovana Gala, če boste iskali). Je pa napisana zgodba, ko smo obiskali RDEČE NOSKE - str. 34 in 35 :)
- prihodnji teden v Lisi na str. 15 tudi o obisku v bolnici (Rdečih noskov): Lisa št. 3, 12.1.2006

2. Pa še tri objave v medijih - v Novi in Lisi in sicer:
- najava: LISA št. 51, 15.12.2005, str. 48
- poročilo: LISA št. 1, 29.12.2005, str. 48
- poročilo: NOVA št. 2, 31.12.2005, str. 12

Ero, če želiš lahko dam Žigu te revije, če potrebuješ ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA