Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tudi zadnja (uradna) tekma v letošnjem letu je za nami. O vtisih s teka naj zapišejo tisti, ki so tekli. Jaz sem jih letos, žal, smo spodbujal. Kar težko je bilo stati ob progi, čakati na znane obraze, jih spodbujati, primerjati čase in ob tem narediti še kakšno fotko. Verjetno sem bil, takole premražen ob progi, precej živčen, saj je ostrina večjega števila posnetkov zelo klavrna.

Organizatorja lahko tudi tokrat pohvalimo. Za spremembo je preselil razglasitev rezultatov v dvorano, hrana je bila pod šotorom, kjer je bilo manj gneče kot prejšnja leta. Domačini so nam poleg čaja postregli tudi z medico in izvrstnim borovničevcem.

TF zasedba, spet odlično.

Slika

Glede na videno in doživeto lahko organizatorjem kot tudi tekmovalcem čestitamo in jim zaželimo, da se v naslednjem letu spet zberemo v Dolskem.

FOTKE
(ker jih je preko 100, jih bom dodajal postopoma)

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 rebolj
Oj!

Rezultati so objavljeni v rubriki z rezultati :!:

Hvala za obisk in upam, da ste bili zadovoljni :D
Osebno mi je kar malo odleglo, da je zadeva za nami.

Srečno v novem letu pa velik (zdravo) športajte.
 Ninocka
Všeč mi je, ker se mi zdi, da ste organizatorji dali spet vse od sebe: lepe nagrade za veliko tekačev (hvala za knjigo), super program, fajn majčka, dobra pašta fižol (pozdrav kuharju), od lani ste tudi povečali velikost in strmino klancev... :wink: :D

Po mojem skromnem mnenju eden najbolj prisrčno in dobro organiziranih tekov na katerih sem bila... Predlagala bi pa okrepčevalnico nekje na sredi tistih klancev.
Drugače sem vesela, da ponovno lahko tečem, presrečna da koleno samo "čutim" in da sem bila ponovno v vaši družbi.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No danes sem se odločil da grem na ta tek čeprav je zunaj padal sneg in bil sem še zelo včerajšnji ( žur)!!!!!

No na štartu je bilo zelo veliko znanih obrazov takoj po poku pištole se je počasi začelo vzpenjati in nato vse več in več tako da sem že mislil da nebo nikoli konca teh hribov.

Šel sem na takratko progo 10,5 KM in mi ni žal da sem se tako odločil.

tek me je kar izmučil tako da sem proti cilju začel popuščati a vseeno sem prišel skozi.
Manjkala mi je pijača nekje po polovici a na cilju nas je čakal čaj, medica, borovničke, pašta skratka vse super.

Na žrebanju nisem imel sreče bo pa drugič kje drugje več sreče.
Uporabniški avatar
 Darja
Se pridružujem Ninočkinemu mnenju, res prijetna prireditev, videlo se je, da so organizatorji vanjo vložili veliko truda, torej vsa pohvala :cast:
Res pa je tudi, da bi se okrepčevalnica tam nekje, preden se zvališ po hribu navzdol, res prilegla. Voda bi bila čisto dovolj.
Pozdrav, Darja
 marjan
Prireditev za ta letni čas primerna. :D

Zelo sem zadovoljen s svojim tekom, prva "uradna" ravninska tekma pod streho. Glede na to, da sem bil zjutraj še na Kališču ("k pr norcih" bo kdo rekel), se je dobro izteklo. :wink:

Družba kot vedno odlična, tudi sam predlagam okrepčevalnico na vrhu hriba.

Dobro se spočijte, dobro trenirajte in seveda lepo praznujte. :)

Lep gorenjski pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 ales
O teku: za ta letni čas in nemogoči temin(tri dni prepozno..) teli dve minuti več od lanskoletnetnega..btw:vse pohvale organizatorjem, letošnji šotor, pa vse kar organizirajo v tem terminu..

O analizi: zadnje dni berem knjigo o Modrostih divjine; citat s strani 66: "ko se indijanec opijani od domacega piva ni nikoli nesramen; vselej sodi k tistemu tipu pijancev,ki bi hotel vsakogar objemati. poloti se ga pogum in baha se z bojnimi dejanji; ob takih priloznostih se pomenjkujejo o vojaskih nacrtih,a brz ko pijanost mine,vse te nacrte pozabijo. pijani indijanci pretiravajo in so veseli." Podobnost s TFjem zgolj slučajna in dobronamerna...

Joj, ampak tale dolsko mi je tko nekam primerno padel v moje 2007 plane..Miha in Žuža..daj poglejta tole stran.. http://www.popotnik.net/mali/ in pol še tole: http://www.darbaroud.com , če ne bo dovolj pa še tole:
http://www.4ar.info/comments.php?id=1774_0_1_0_C

A sem že rekel, da je blo lušn...
Uporabniški avatar
 gregorb
Krasen tekaški dan! :D Vreme je bilo ravno pravšnje za takle prazničen tek.. Cel kup starih znancev in tekaških zanesnjakov, pa sej kdo drug pa teče 26.decembra?

Štartal sem tako neobremenjeno, kot še nikoli in zares užival od prvega pa vse do zadnjega koraka.

Rezultat ni bog ve kaj, je blo pa zato tolk bolj luštn, saj smo jo sopihali v "veselo decemberskem tempu". Vmes smo hotl rint enega Kanguja, ki ni mogel v klanec, pa nas je šofer nagnal, naj rajš gremo naprej, da bo že sam prplezal na vrh klanca, pol ko bo cesta prazna.

Za organizatorja ima predlog, da res organizira okrepčevalnico na najvišji točki proge, to je zapisal že marsikateri udeleženec teka ne samo letos, pač pa tudi v preteklosti.

Majčka je krasna, začuda imajo tudi velikosti M, L, za razliko od Ljubljanjskega maratona, kjer kraljuje le XXL.
Edino tiskarski škrat jo je malce zagodel in pozabil zapisat vejico v slogan "Tečem, torej sem!"

Za analizo žal ni blo časa, Nta, sej boš vidla kako je to k se boš umuživa! :lol:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Po petih mesecih spet na tekmi :D . Bilo je prav luštno, in vidim kako mi manjkajo take tekme...

S tekom zadovoljen :D glede na to da je bil to najdaljši tek in hkrati najhitrejši tek po poškodbi sem se počutil odlično. Hvalu Dragonsu za tempo :wink: .

Analiza bila kot vedno zanimiva. Spet med zadnjimi šli domov :shock: ...
Z Alešom tokrat nisem stavil, ampak samo ideje za leto 2007 :!: Je za premislit :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ales napisal/-a: http://www.darbaroud.com

Aleš tile topli kraji so pa nori :lol: :cast1: :cast1: .Ma bo treba začeti misliti že na plan v letu 2007 če bo vse po sreči.Samo še pagare pa frrrrrr letimo tja dol ha,ha.
Bo treba začet v šparovček dajati.Tista druga varianta pa kdaj naslednjič.Tudi zanimiva, ampak preveč obleke je treba met na sebi.
Skratka vsem ki ste bili prisotni na teku v Dolskem iskrene čestitke za vse dosežene rezultate in veliko lepega v novem letu, kar vas čaka.
ČAO!
 lana
Vsem k ste na kr snežni dan tko fajn tekli...najbl pa Barb za kero sem tud navijala!!
vsem forumovcem pa enga srecnega, veselega 2006, oa ljubite in tecite!!!
lp LANA
Uporabniški avatar
 bigfrik
Vse krasno in cudovito,ce bi lahko pa se teku bi blo pa sploh super!Fotke bojo,ampak drugo leto! :shock: (pa se ta bols mizo smo mel pri analizi :wink: )
Uporabniški avatar
 nada
Res je vsa pohvala organizatorjem, tale Rebolj je vsestranski luštno je izpeljal tole prireditev, pa zraven še hitro odtekel. Se jim pozna, da so stari mački, organizacijo obvladajo.
Meni so pa majčke letos dobre, sem šele zvečer vidla napis na hrbtu :lol: .
Ja no, da ne bo vse kot v pravljici, je pa proga zato vsako leto bolj zaj... :twisted:. Mogoče je pa vreme krivo za vse moje bolečine v križu, madonca sem komaj preživela :oops: .
Družba pa kot vedno prva liga, ko vidiš nekaj znanih obrazov po dolgem času...saj se kar raznežiš :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Ko smo se zjutraj dobile, je Nina prosila naju s Klaudi, če lahko izžarevava vsaj kanček optimizma :lol: :roll: :arrow: Nina to je bla taktika :wink:
No, ampak Nina ne bi bila Nina, če naju ne bi nakurla, da gremo in fantom pokažemo, da naj ne poskušajo delati diskriminacije :wink: in pri vpisu sva tako obe s Klaudi označili 14,7.
Ajme,ajme v kaj se podajam :roll: , sem si govorila. V misli mi je prišel tudi tale :bum: rint tin tin in pa bratec, :arrow: ki smo ga mimogrede tudi pogrešali včeraj.

No pol smo pa štartali. Vreme me ni niti ne motilo, čeprav so se nekateri pošteno pritoževali nad mrazom. No mogoče pa nisem čutila mraza zaradi dobrega zavetja mojih včerajšnjih bodyguardov :arrow: GregorB, Tini, MihaPR. Čeprav so ugotovili, da mi je Vzhod odprl nova obzorja meditacije, sem jih vseeno ves čas občutila.,......sam v klance me pa kr nekako niso hotel porivat :lol: :wink:
Svaka čast 2MUCH4ME moški trojki, ki me je v zadnjih 4 kilometrih z lahkoto prehitela. Andraž&Anže :cast: :cast:

S časom sem več kot zadovoljna. Marsikdo mi mogoče ne verjame,ampak resnično sem nazadnje tekla zunaj zadnji dan pred odhodom na Tasjko, to je 22-tega oktobra. Včerajšnji rezultat, pa je dokaz, da se da kondicijo čez zimo lepo vzdrževati tudi samo v fitnessu in aerobnimi vajami.

Razglasitev v dvorani je bila super ideja. Borovničke :arrow: Aleško hvala, še boljša, sam kaj bom s tistimi hlačami še ne vem :roll:
Aja,pa ne glede na to, da ni bilo razpisane kategorije za ženske na 14,7km, Jernej, nas bi lahko vsaj gor poklical :cry: .

Ana-liza pa itak po dolgem času spet super. Končno sem uspela spoznat tudi ta "hude" Vrhničane, o katerih sem po mojem povratku slišala že tolk oh in sploh besed :wink:

Nekatere legende TF ste ble pa itak pogrešane. Sami pa veste kateri. Jaz vam lahko rečem, da sem vas vesela, da bi vas videla, samo privlečt vas pa ne morem na prizorišče.

Za ponovoletno žurko, bo pa itak odprta nova tema. Če pa bi kdo zvedel še za kakšno dobro lokacijo :arrow: kakšen planinski dom ali koča, mi pa naj sporoči na ZS,....prav tako so dobrodošli tudi kakšni drugi predlogi.
Za vse, ki vas ni bilo včeraj: načeloma bo žurka konec januarja,možnosti: 21/22. jan ali 28/29 jan. Lokaciji za enkart:Ulovka ali Logarska.

p.s.: Brancin doma je bil izvrsten :lol: :wink:
 Nataša
Jest tud zadovoljna. Zelo. Glede na trenutno stanje tekaške kondicije sem odtekla in sama pri sebi zmagala. In to še ni vse! Ker so nekateri domačini obtičali v avtih sredi klanca, smo z MajdoPR in Snežinko trenirale še bicepse. Ha, česa vsega ne zmoremo!!! :lol: Domačinom pa namig - naslednjič naj pustijo avtije doma in pridejo tečt. Bo več svežega zraka v klancih :wink:

Sicer pa organizacija izvrstna, vse čestitke! Malo je res manjkala kakšna okrepčevalnica na vrhu hriba, ampak ok, izsušili se nismo. Mraz je tudi izgineval skupaj z ugrizi v hrib, bratec me je prehitel že na začetku in na koncu nascal še Aleša ( :clap: ), Miha pa mi je krajšal ciljno pustinjo, ko mi je čisto zmanjkovalo volje in motivacije :cmok:.

Prireditev je bila luštna, čestitke zmagovalcem. Takšnim in drugačnim. TF tokrat ni dobil prasca, pač pa kup pic in pijače. So nas že skoraj pozabili omenit, čeprav smo se nabasali v prve vrste.

Analiza spet luštna, Stašin šal izredno uporaben, kavča še nismo sprobali, Aleš je bil pa nekam priden :twisted: (le zakaj :roll: ) :lol:. Grega, vidm da kula uženen res težko bit, k si tko hitr pobezlou dam, čeprav si dobil ene res prelepe ogromne havajske kratke hlače. Lahko jih preizkusiš na naslednjem teku, zate jih hraniva Tukalica d.o.o.

Pogrešani: Fotr, Bor, Primus, Runner in familija Popovič (vsaj v Boccacciota.... :cry:)

Skratka, res lep dan!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA