- 26 Dec 2005, 16:30
Tudi zadnja (uradna) tekma v letošnjem letu je za nami. O vtisih s teka naj zapišejo tisti, ki so tekli. Jaz sem jih letos, žal, smo spodbujal. Kar težko je bilo stati ob progi, čakati na znane obraze, jih spodbujati, primerjati čase in ob tem narediti še kakšno fotko. Verjetno sem bil, takole premražen ob progi, precej živčen, saj je ostrina večjega števila posnetkov zelo klavrna.
Organizatorja lahko tudi tokrat pohvalimo. Za spremembo je preselil razglasitev rezultatov v dvorano, hrana je bila pod šotorom, kjer je bilo manj gneče kot prejšnja leta. Domačini so nam poleg čaja postregli tudi z medico in izvrstnim borovničevcem.
TF zasedba, spet odlično.
Glede na videno in doživeto lahko organizatorjem kot tudi tekmovalcem čestitamo in jim zaželimo, da se v naslednjem letu spet zberemo v Dolskem.
FOTKE
(ker jih je preko 100, jih bom dodajal postopoma)
LP
MatjazV
Organizatorja lahko tudi tokrat pohvalimo. Za spremembo je preselil razglasitev rezultatov v dvorano, hrana je bila pod šotorom, kjer je bilo manj gneče kot prejšnja leta. Domačini so nam poleg čaja postregli tudi z medico in izvrstnim borovničevcem.
TF zasedba, spet odlično.
Glede na videno in doživeto lahko organizatorjem kot tudi tekmovalcem čestitamo in jim zaželimo, da se v naslednjem letu spet zberemo v Dolskem.
FOTKE
(ker jih je preko 100, jih bom dodajal postopoma)
LP
MatjazV
Tečem, da lažje dohajam življenje

rint tin tin in pa bratec,
), Miha pa mi je krajšal ciljno pustinjo, ko mi je čisto zmanjkovalo volje in motivacije
.