Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hojla,

v Matjaževem imenu pišem poročilce z novoletnega teka prek Golovca med Urhom in Orlami. Matjaž pravi, da se jih je v rahlem rosenju zbralo 16. polovica jih je v novo leto odtekla, druga polovica pa hodila. vsi so uživali v snežni pravljici in ob polnoči so imeli Ljubljano z ognjemetom pred seboj kot na dlani.

udeleženci 3. novoletnega teka so torej uživali. le TFjevcev ni bilo med njimi, saj Matjaž in Rafko, ki sta vodila obe skupini nista nikogar poznala :?: :!:

v lastno opravičilo naj povem, da sva s Pio ob polnoči odtekla par metrov po zasneženi poti nad Logarsko dolino. ves novoletni vikend pa sva v glavnem tekla in gazila po svežem snegu. in vi?

ni kaj - novoletni tek bomo ponovili kot že pred dvema letoma. ste za ponovoletni tek prek Golovca? recimo prihodnji teden en večer ob 19h?

Ko Matjaž pride do računalnika, bo dodal še svoje vtise in kako fotko...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ero, zdaj pa ti že malo preveč "marodiraš" pa "plave" delaš. Vabil si nas v Dolsko, tebe "njente", tle si že spet "šprical" ... :nono: :wink:
Uporabniški avatar
 mami Irena
:?: HAI!
BILO JE ENKRATNO, PRIJETNO. ODTEKLI SMO IZ STAREGA LETA, RAHLO NAS JE ZALIVALO KOT DA SMO ROZE IN
POTEKLI V NOVO LETO ZALITI Z NEBA.

JA KAKO PA POSTANEŠ TF-JEVEC?

POZDRAV.
Nazadnje spremenil mami Irena, dne 02 Jan 2006, 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ta dogodek pa ste lepo odvrteli.
Vse spostovanje in cestitke za idejo.
Upajmo da bomo tako nekaj samoiniciativnega uspeli se tudi v totem koncu naslednje leto izvesti.

Cestitke vsem! Zanima pa me kako bo delovala tista vraza da kar delas na novega leta dan ti je usojeno potem vse leto.
Uporabniški avatar
 lunca
mami Irena napisal/-a::?:
JA KAKO PA POSTANEŠ TF-JEVEC?

POZDRAV.

Draga mami Irena, TF-jevka si postala že s tem, ko si se prijavila :idea:

Čestitke vsem, ki ste tekli v novo leto!
Uporabniški avatar
 bojanu
Nekaj se nas je peš odpravilo na Rožnik, kjer smo tako kot lani ob polnoči pokali s šampanjci :D Potem smo se v dolini malo okrepčali in čez nekaj ur odgazili domov. Deževno, mokro in mehko po snegu, ponekod pa tudi drseče.

Smo bili pa v mislih z vami :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,
pa smo preživeli tudi to, najbolj noro noč v letu.

Skupinica devetih forumovk in forumovcev se nas je zbrala v Logatcu, pri Staši in Simonu.

Dobre pol ure pred polnočjo smo se z bakljami odpravili na bližnji hrib ob skakalnici. Zadnji, najbolj strm del poti, ko smo sopihali proti vrhu skakalnice, smo tekli in tako uspeli priti na vrh 3 minute pred iztekom leta. Imeli smo še ravno toliko časa, da odpremo steklenice šampanjca in naredimo skupinski posnetek.

Slika

S hriba smo opazovali ognjemete z vseh strani Logatca in njegove okolice.

SREČNO, VESELO IN PREDVSEM ZDRAVO (ČIM MANJ POŠKODB) V NOVEM LETU!

MatjazV

FOTKE
Uporabniški avatar
 alan
tek_v_snegu napisal/-a:Zanima pa me kako bo delovala tista vraza da kar delas na novega leta dan ti je usojeno potem vse leto.

Ne deluje! Preverjeno! :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Vlajko napisal/-a:Ero, zdaj pa ti že malo preveč "marodiraš" pa "plave" delaš. Vabil si nas v Dolsko, tebe "njente", tle si že spet "šprical"

:D ja, res je. a sem se obakrat opravičil :wink:

kaj češ - oba vikenda sem preživel v Logarski. ko ste vi uživali v Dolskem, sva s Pio odtekla še bolj uživaških in snežnih 24 km pod Raduho in Olševo.

za novo leto pa spet panoramska cesta nad Logarsko dolino - 31. s tekaškimi dilcami kar po cesti, 1. pa po isti poti še tek brez dilc. ko bi vse leto bil sneg na tej cesti in nič prometa, bi bil čisto zadovoljen :)

prav zanimivo - čisto vsi moji decembrski kilometri in teh par letos so bili v snegu in po snegu - noro :D

in uganite, kam greva s Pio čez pol ure? ja, v Logarsko tečt na dilcah, seveda :) nekateri imamo še novoletne praznike ...

aja, tukaj sneži :D
 Nena
Res se dolgo nisem javila, a sem spremljala vse vaše poste, zato sem s svojo boljšo polovico tudi sama pridodala število na Urhu; zato prosim Matjaža, če me lahko od polnoči, ko sem prisopla v 2006 skupaj s kolonico entuziastov, šteje med forumovce. Začetek je bil dober, naj bo tako vse leto - enako želim vsem, ki v teku vidite nekaj več!

Zdravje v noge in voljo v glavo želim vsem! Nena

:D :D
 Ninocka
Super gledati tele nasmejane obraze na snegu...Plan na naši silvestrski zabavi je tudi bil tudi osvojitev Rožnika za polnoči, a žal je dež prestrašil večino družbe, tako da smo ostali kaj na toplem. Grrrr!

Bravo vsem, ki ste v gibanju vstopili v novo leto 2006!

Pa seveda ZDRAVO, ZADOVOLJNO in NASMEJANO 2006 želim vsem!

Tista vraža upam, da ne drži: ker sem 1.1. samo spala, klepetala in pojedla 5 kremšnit! :wink: :D
Uporabniški avatar
 miro
Tudi gorenjci nismo "zabušavali" , saj nas je nekaj teklo tudi na silvesterskem teku v Kranju, žal brez Vlajka, ki nekaj kara druge, pa kaj čmo , taki smo.
Tekli smo mlajši del 2much4me in jaz (od foruma), ki sem si ob skromni konkurenci pritekel celo pokalček za tretje mesto. Tudi pri nas je rahlo deževalo proga je bila na nekaterih mestih malo ledena, ampak je kar šlo , še nikoli prej jo nisem pretekel tako hitro.
Bilo je lepo, po teku sva z ženo ob dobri glasbi počakala ognjemet , potem pa odšla s prijatelji naprej na zabavo.
Vsem SREČNO IN BREZ POŠKODB !

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Vlajko
miro napisal/-a:... v Kranju, žal brez Vlajka ...

Glede silvestrovanja ima v naši mali skupnosti "škarje in platno" boljša polovica, saj obenem praznuje tudi god. :lol:

Tisto urico, ki mi jo je dala na razpolago za tekaški zaključek starega leta, sem, tako kot lani, izkoristil po, letos, izjemno debeli snežni odeji Sorškega polja. :D

Pies: Le kje neki sem omenjal svojo udeležbo v Kranju? :roll:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Vlajko pol pa taboljši polovici ISKRENE ČESTITKE ob njenem godu.

:toast: :beer:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
ja nekaj članov TF-ja nas je novo leto dočakalo na Šmarni gori. Nismo se ustrašili ne dežja, ne snega. Posebej adrenalinska je bila vožnja s sanmi :D , še danes me bolijo določeni deli telesa, ker sva se z mojim sovoznikom :driver: kar nekajkrat zvrnila, da nisva povozila "veselih" pohodnikov :beer:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA