Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

lepo je bilo kot vedno.najprej presenečenje z majico,ki je narejena prav za tekče.zelo kvalitetna.organizaciji same pohvale,je res vse štimalo.na cilju dovolj hrane in pijače.no med potjo pa se je vsak znašel po svoje,kajti proga je bila precej ledena.ko bom velik si bom kupil sprintarice :D.nekaj znanih obrazov TF ,še več neznanih,ne bom našteval,saj se bodo vsi kaj oglasili s kakšnim dobrim postom.spoznal sem ninočko.res,da mi je ero ponudil da gremo skupaj nazaj do tacna,pa je bilo z ninočko bolj zanimivo :D
rekord sem pokvaril točno za minuto,vzrok pripisujem temu,da sem vstal z levo nogo. :D
dovolj bodi in lep pozdrav,mirko

<a href="http://www.slo-timing.com/Rez_txt.asp?db=433">rezultati</a>
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja je večino že povedal Mirko pred menoj kaj se je dogajalo na sami progi.Ja je bilo noro ledeno tako še nikoli.No ampak konec, koncev je bilo za vse enako :wink: .Samo v samem razpisu bi lahko dali da bi lahko uporabljali tudi drsalke :lol: :lol: .Majica je bila resnično lepa in kvalitetna za tekače pravšnja.
O samem rezultatu pa tako kot je omenil Mirko tudi jaz ne bi preveč razpravljal sem izgleda z levo nogo vstal pol pa še z desno da ni šlo.
Ja če ne bi imel šprinteric bi bilo še slabše :lol: .Saj tam je prijelo kjer je bilo ledeno.
Torej sedaj smo pa začeli malce trenirati za to sezono.
Torej vidimo se na naslednji dirki in upam da bo tam bolj toplo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Pingo
Ta tek je bil moj tekaški krst.Lepo mi je uspel proga je kratka in jedrnata.Bilo je fajn še se vidimo.Na vrhu sm naredil še par slikc ki so v galeriji, pa zaključek pri Koširju je bil tudi tekoč.

Mejte se

http://www.tekaskiforum.net/galerija/th ... ?album=645
Uporabniški avatar
 brankos
No še na hitro moji vtisi: razmere bile res zahtevne (ledene), tako da je bila to kombinacija teka drsanja in akrobatike, vendar to da svoj čar tekmi, ki sem jo vzel za test zimskega treninga. Največje zadovoljstvo na tej zelo dobro organizirani tekmi je poleg solidnega rezultata, da je koleno preživelo ledeni cirkus in gremo naprej v borbo z hribčki in hribi.
Se vidimo na Murovici.

rezultati so pa tudi že na voljo: http://www.slo-timing.com/
Uporabniški avatar
 bojanu
Kljub težavnim razmeram sem izboljšal čas :D Gotovo zato, ker sem bil dobro spočit :wink: Drugače pa vse tako kot se šika, le začetek podelitve se je v hladu malce zavlekel. A ker smo dobili kolajno, se je splačalo potrpeti :lol:
Ja, pri Koširju je bilo pa fajn.

PS bravo, Pingo, smo se tud na teku dobro ujeli 8)
Uporabniški avatar
 Dule
Čestitke vsem za rezultate. Sam moram reči, da sem bil nemalo presenečen nad ledeno progo, saj sem pričakoval da bo proga glede na prisojno stran hitro kopna.. Vidim da ste vsi pridno "delali" čez zimo tako, da bo nova sezona še zelo zanimiva..
Lestvica vztrajnih, ki jo nestrpno pričakujete :shock: :shock: , bom objavil v torek. Zaenkrat bom upošteval vse, ki ste bili na njej tudi lansko leto, novi pa mi pošljite ZS, pa tudi če kdo noče biti več gor..

Lepo je bilo videt same poznane face na tekmi :wink: Aja pa naše navijačice so tudi kul (meni so pripomogle vsaj 30 sekund boljši čas :oops: )

ČAU ČAU
 marjan
Pozdrav vsem "hribogrizcem" :D

Sezona se je zame začela uspešno. Popravil rezultat skoraj za 2 minuti. Očitno je bil jesenski in zimski trening pravi. Boril sem se celo z Danejo (Veggie), ki pa me je kot prava profesionalka "stisnila v finišu", ko sam nisem imel več moči (dame imajo prednost press...)

Sicer sem bil pa vesel navijačev, vesel novih tekmovalk (a ne Staša), tako da bo Duletova lestvica zaživela. :wink:

Imejte se lepo v teh zimskih dneh,
Marjan
Uporabniški avatar
 5rca
Dule napisal/-a:Aja pa naše navijačice so tudi kul (meni so pripomogle vsaj 30 sekund boljši čas :oops: )

ČAU ČAU

8) znava dobr kričat ... anede :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA