Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
še novici iz četrte in pete etape, pobrani s Tonijeve strani:

Ljubljana, 3.februar 2006 - 14:06
V ekstremnem ultramaratonu, ki te dni poteka v Sahari (Mavretanija), z naslovom Raid Sahara 2006 je v četrti (predzadnji) etapi, ki je skupno merila 51 km, slovenski ultramaratonec Toni Vencelj zasedel 1. mesto. Dolžino je pretekel v 4 urah in 25 minutah. Drugi je bil danes Dubois Christian (4:30), tretji Mohamed Lemine Abdalhami (4:50), četrti pa Ahmed Talep (čas 4:52).

V skupnem seštevku, po četrti etapi (od petih), je naš Toni Vencelj povečal prednost pred drugouvrščenim Dubois Christianom na 29 minut. Jutri bo na programu zadnja, peta etapa.

Ljubljana, 4.februar 2006 - 17:34
Raid Sahara v dolžini 210 km - končan. Zmaga slovenca Tonija Venclja!

V ekstremnem ultramaratonu, ki te dni poteka v Sahari (Mavretanija), z naslovom Raid Sahara 2006 je v peti (zadnji) etapi, ki je skupno merila 43 km, slovenski ultramaratonec Toni Vencelj zasedel 1. mesto. Dolžino je pretekel v 3 urah in 1 minuti. Drugi je bil danes Ahmed Talep (3:04), tretji pa Dubois Christian (3:15).

V skupnem seštevku, je naš Toni Vencelj povečal prednost pred drugouvrščenim Dubois Christianom na 43 minut in tako zmagal na tem zelo težavnem ultramaratonu! Toni Vencelj se v Slovenijo vrne 06.02. v popoldanskih urah.
Uporabniški avatar
 mirko1
Toni, vsaka ti čast. Na tvoj račun smo lahko ponosni, da smo Slovenci. :D To je res prava težka zmaga. Upam, da bo o tem podvigu kaj pisalo v našem "športnem"časopisu-Dnevniku. 8)
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi moje čestitke Toniju. On je med ostalim tudi aktualni zmagovalec SAM-a, pa čez Pohorje, se pravi je doma na gorskih potkah in ostalih brezpotjih.. :clap: :clap:

Slika
Uporabniški avatar
 milan
Bravo Toni. Se mi zdi ,da je bila zmaga gladka. Le kaj bo našemu Toniju naslednji izziv?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Še en izreden rezultat iz plejade "norih Slovencev" :shock:

Odličnemu dosežku se globoko klanjam 8) :D
Uporabniški avatar
 potepinko68
Vau! Neverejten rezultat, sploh ker je vse etape zmagal? Na kaj on laufa?.. jest bi tud...!!! Mam strašn rad dunajce, pa klobase, pa tak...

Čisto zares čestitke!!!
Uporabniški avatar
 5rca
milan napisal/-a:Bravo Toni. Se mi zdi ,da je bila zmaga gladka. Le kaj bo našemu Toniju naslednji izziv?

včeraj je bil Toni gost v E+ na A kanalu :!:
voditelj Boštjan bere naš forum ... je citiral zgornjo pripombo :)
Uporabniški avatar
 Staša
uau, bravo bravo!!

čakamo tudi na kakšno predstavitev s fotkami in podoživetji ali tule ali v živo!!!

PS: Sem gledala zadnjič na discovery eno reportažo iz teka po sahari, pa ni bila nič kaj vesela. nek italijanski tekač je malce zalutal in ga niso našli mislim da 8 dni. na srečo se je končala srečno...
Uporabniški avatar
 5rca
ja na TV je dobr zgledal :) nč shiran :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
Moje iskrene čestitke!

Bomo tud kake diase lahko kdaj videli?

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Vse čestitke!
Ne morem se upreti, da ne bi rekel tega, da se mi zdi, da je Toni dokaj suvereno in verjetno nepričakovano lahko zmagal-kar kaže, da je bil veliko bolje pripravljen od ostalih tekmovalcev. :D
Pozdrav!
Uporabniški avatar
 milan
Staša napisal/-a:uau, bravo bravo!!

čakamo tudi na kakšno predstavitev s fotkami in podoživetji ali tule ali v živo!!!

PS: Sem gledala zadnjič na discovery eno reportažo iz teka po sahari, pa ni bila nič kaj vesela. nek italijanski tekač je malce zalutal in ga niso našli mislim da 8 dni. na srečo se je končala srečno...

To je bil Marathon des Sables. Baje ima ta tekač trajne posledice zaradi dehidracije in ne more več tečt. Je pa ostal živ.
Uporabniški avatar
 milan
5rca napisal/-a:
milan napisal/-a:Bravo Toni. Se mi zdi ,da je bila zmaga gladka. Le kaj bo našemu Toniju naslednji izziv?

In kaj je Toni odgovoril?
Uporabniški avatar
 5rca
milan napisal/-a:
5rca napisal/-a:

In kaj je Toni odgovoril?

ajjooojjjjj :roll: en teden je že od te oddaje :shock: misliš, da imam jaz samo Tonija v glavi ? :oops:

mislim pa, da ni nič konkretnega odgovoril ... piši mu :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA