- 26 Feb 2006, 21:24
Danes se je skupinica Tekaških forumovk in forumovcev udeležila teka na smučeh na Vojskem, ki je bil precej pustno obarvan. Na štartu se nas je zbralo kar lepo število tekmovalcev, za teke na 3, 13 in 30 km. Žal je organizator sprejel nerazumno odločitev, v slogu letošnjih olimpijskih iger, ki nam jo je sporočil šele tik pred štatrom. Šlo je namreč za to, da tekmovalcem na 30 km (tekli so se štirje krogi), ki smo za zmagovalcem zaostali en krog ali več, niso dovolili nadaljevati teka v zadnji krog. Garmin je na koncu pokazal, da smo dejansko pretekli le 21,5 km. Moram priznati, da me je to pošteno ujezilo, saj sem prišel na oddaljeno Vojsko izključno zato, da se prvič na tekmovanju preizkusim tudi na razdalji 30 km. Omenjena odločitev je med tekmovalci povzročila precej nejevolje in zgražanja nad aroganco oziroma samovoljo organizatorja. Če sem prav razumel, naj bi danes šlo poleg maratona za slovenski pokal predvsem za rekreativno prireditev. Kakorkoli že, če se bo v tem slogu nadaljevalo tudi prihodnje leto, me na Vojsko prav gotovo ne bo več.
Forumovke in forumovci so bili v uvrstitvah po kategorijah zelo uspešni.
TF KOLAJNARJI
Proge so bile dobro pripravljene. Še najtežje je bilo v veliki gneči na štartu in sopihanje v številne klance, saj smo se prebijali po novozapadlem snegu.
FOTKE
lp
MatjazV
Forumovke in forumovci so bili v uvrstitvah po kategorijah zelo uspešni.
TF KOLAJNARJI
Proge so bile dobro pripravljene. Še najtežje je bilo v veliki gneči na štartu in sopihanje v številne klance, saj smo se prebijali po novozapadlem snegu.
FOTKE
lp
MatjazV
Tečem, da lažje dohajam življenje