Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdravljeni, upam da ste se imeli fajn v Ljubljani. No, jaz pa sem se odločil za udeležbo na Jarunu. To je bil moj prvi uraden nastop in v bistvu prvih pretečenih 21 km v življenju. Ker sem novi pri teh zadevah sem za maraton izvedel šele v četrtek in v bistvu do 9.00 danes nisem bil ziher če bom šel. Krenil sem 9.15 (ker sem iz Brežic si lahko to privoščim-beri: do Zagreba pol ure). Morm priznat da je blo odlično, vzdušje super, Jarun še lepši, škoda edino za vreme. Na začetku je blo 8stopinj in prvih deset km odlično za laufat, ostali del poti pa dež. Proga 3X okoli Jaruna, prvi krog je bil podaljšan, za piti in jesti med potjo lepo poskrbljeno (v bistvu niti ne vem kak je drugod). Aja, pa naj me nekdo nauči kak se pije med tekom iz tistga kozarčka, je šlo bol mal tam ko bi moralo. Začel sem počasi, se mi zdi da prepočasi, ker sem imel zadnjih pet km še dosti energije, ampak moj tek je itak za užitek, čas mi ne pomeni veliko. Na koncu sem končal nekje pri 1h46min, karkoli že pomeni ta čas. Skratka blo je super, res škoda za vreme, po drugi strani pa smo mel še srečo, da nas ni dobil sneg. No, lepo se mejte pa se vidimo v Sežani.
 Obivankenobi
Pozdravljen ter dobrodošel na forumu!

Glede pitja iz plastičnih kozarčkov, jaz se moram skoraj popolnoma ustaviti, da lahko kaj spijem, še posebej zato, ker je pri pospešenem dihanju zelo težko piti... :roll: :lol:

Se vidimo v Sežani!

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA