Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tini
No, bom jaz prvi :) .

Kar lep tek v soncni gorici - 10st, le veter je bil kar aktiven.
Glede na velike groznje dolocenih forumcev (Nta-zelimo ti cimprejsnje okrevanje :wink: :) ) se nas je zbrala le pescica - jst, vanja in Obivankenobi.
Tega teka sem se udelezil prvic. Malo gore, malo dole, pravijo.
Zacetek je bil zame za ta del sezone kar hiter (prvi trije km v tempu 4:05-4:10). Pol pa shok - padec tempa, gazenje po blatu ipd. Average pace se mi je visal iz minute v minuto. V ta hudem klancu sem tudi ze zahodil :( . Katastrofa.
Proti koncu se mal normaliziram in ta zadnja dva km odtecem kolikor toliko spodobno.

Ce povlecem crto vse skupaj ni bilo tolk slabo. Prvi pravi letosnji tempo tek, s petimi (od desetih) km casi okoli 4:10 (o ostalih petih ne bomo zgubljali besed :) ).

Lahko se samo se veselim prihajajocega dela na hitrosti, intervalov ipd. :)

Po koncanem teku nas je cakala pasta, podelitev in zrebanje nagrad - zal zaradi vetra in oglasajoce se lakote nisem zdrzal do konca.
Pravi recovery je tako padel sele v Napoliju (10ka spikanih z spremljajoco verigo B vitamina).
Skoda le, ker je bila Stasa na tecaju smucarskega teka - sicer bi lahko padlo se kaj v Logatcu. :)

lptini

P.S. Vanja in Obivankenobi, hvala za druzbo
 Obivankenobi
Še moje kratko poročilo s teka v Panovcu!
Imel sem malo težav z iskanjem lokacije štarta, po domače povedano sem se malo izgubu :shock: :oops:, vendar sem toliko prej prišel, da zaradi tega ni bilo večjih težav. Simpatična lokacija, malo umaknjena iz centra Nove Gorice. Čeprav je sijalo sonce je pihala burja, zato je bilo kar hladno. :roll: :lol:
Po prijavi, sledilo ogrevanje, pred štartom srečal Tinija in Vanjo, po štartu Tini pobegnil naprej :lol: :lauf: Z Vanjo nadaljevala pogovor tudi po štartu in kar hitrem teku približno 4.30/km. Ko sva pritekla do prvih klancev sem na približno polovici proge ugotovil, da je Vanja boljša od mene ter se "sprijaznil" z solo tekom :lol: :shock:. Po rahli krizi na 7 kilometru, zaradi vseh tistih klancov in predvsem blata :bum: ponovno prišel v igro ter končal tek v 49. minutah, ter bil z rezultatom skrajno zadovoljen :lol:, saj pozimi nisem veliko treniral.
Po teku se najedel banan ter drugih sladkarij :shock:. Pašta odlična :clap: :cast1:, vendar je zaradi utrujenosti nisem veliko pojedel! Poskušal počakati na žrebanje nagrad, vendar mi to ni uspelo :oops: :?. Upam ,da niso izžrebali mene :nono: :cenz:
Torej, čestitke Tiniju in Vanji za zelo dober tek :clap: :clap: :cast1: :cast1: ter seveda hvala za prijetno družbo! :cast:
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, burja je bila, čeprav je v reklami nismo omenjali. :shock: Tudi blato je bilo, pa ga ravno tako v reklami ni bilo. :?
No, sonce, žafran in trobentice pa so tudi bili! :P

In lep tek, ravno prav gas, imela sem prednost domačega terena :P Na začetku bi šla počasneje, če me ne bi preganjal Obivankenobi :) potem pa so se pokazali meni ljubi klanci... in veselje s prehitevanjem drugih tekačev :shock: In potem še ravnina do cilja. Sem dala kar vse od sebe in tudi dosegla zame kar dober čas.

Čaj je bil odličen (6 kozarcev :oops: ), pašta je bila odlična, družba je bila odlična... In potem podeljevanje nagrad lanskim udeležencem pokala, pa društvom,... Na burji se je vse zdelo kar dolgoooo. :? In so nekateri odšli domov. Potem pa še nagrade za včerajšnji tek (bogate! 8) ), pa še žrebanje nagrad! In sem ena velika koza, ker sem obljubila, da bom vzela nagrade za Tinija in Obivankenobija... In seveda nisem vedela, kako je Obivankenobiju v resničnem življenju ime. :oops: Tako da sem pobrala samo svoje nagrade...

Ja, hvala obema za družbo in škoda za ostale, ki niste mogli priti na kopno Primorsko! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA