- 12 Mar 2006, 20:54
No, bom jaz prvi
.
Kar lep tek v soncni gorici - 10st, le veter je bil kar aktiven.
Glede na velike groznje dolocenih forumcev (Nta-zelimo ti cimprejsnje okrevanje
) se nas je zbrala le pescica - jst, vanja in Obivankenobi.
Tega teka sem se udelezil prvic. Malo gore, malo dole, pravijo.
Zacetek je bil zame za ta del sezone kar hiter (prvi trije km v tempu 4:05-4:10). Pol pa shok - padec tempa, gazenje po blatu ipd. Average pace se mi je visal iz minute v minuto. V ta hudem klancu sem tudi ze zahodil
. Katastrofa.
Proti koncu se mal normaliziram in ta zadnja dva km odtecem kolikor toliko spodobno.
Ce povlecem crto vse skupaj ni bilo tolk slabo. Prvi pravi letosnji tempo tek, s petimi (od desetih) km casi okoli 4:10 (o ostalih petih ne bomo zgubljali besed
).
Lahko se samo se veselim prihajajocega dela na hitrosti, intervalov ipd.
Po koncanem teku nas je cakala pasta, podelitev in zrebanje nagrad - zal zaradi vetra in oglasajoce se lakote nisem zdrzal do konca.
Pravi recovery je tako padel sele v Napoliju (10ka spikanih z spremljajoco verigo B vitamina).
Skoda le, ker je bila Stasa na tecaju smucarskega teka - sicer bi lahko padlo se kaj v Logatcu.
lptini
P.S. Vanja in Obivankenobi, hvala za druzbo

Kar lep tek v soncni gorici - 10st, le veter je bil kar aktiven.
Glede na velike groznje dolocenih forumcev (Nta-zelimo ti cimprejsnje okrevanje

Tega teka sem se udelezil prvic. Malo gore, malo dole, pravijo.
Zacetek je bil zame za ta del sezone kar hiter (prvi trije km v tempu 4:05-4:10). Pol pa shok - padec tempa, gazenje po blatu ipd. Average pace se mi je visal iz minute v minuto. V ta hudem klancu sem tudi ze zahodil

Proti koncu se mal normaliziram in ta zadnja dva km odtecem kolikor toliko spodobno.
Ce povlecem crto vse skupaj ni bilo tolk slabo. Prvi pravi letosnji tempo tek, s petimi (od desetih) km casi okoli 4:10 (o ostalih petih ne bomo zgubljali besed

Lahko se samo se veselim prihajajocega dela na hitrosti, intervalov ipd.

Po koncanem teku nas je cakala pasta, podelitev in zrebanje nagrad - zal zaradi vetra in oglasajoce se lakote nisem zdrzal do konca.
Pravi recovery je tako padel sele v Napoliju (10ka spikanih z spremljajoco verigo B vitamina).
Skoda le, ker je bila Stasa na tecaju smucarskega teka - sicer bi lahko padlo se kaj v Logatcu.

lptini
P.S. Vanja in Obivankenobi, hvala za druzbo
Run to the hills