Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TF ČrnaPR: "Naj vam zaupam, kako je bilo na mojem 1. uradnem TF teku...
Ampak prej vam moram priznati, da tek ni moja najljubša športna disciplina. (Na 1. mestu je plavanje.) Pri teku imava s še1PR malce težav. Veste, ponavadi greva na Golovec. Tam je eno glavnih sprehajališč mojih prijateljev, ki mi puščajo za vsakim ovinkom sporočilca. Naj vas vprašam: Ali imate vi radi mir, ko berete časopis? Če ste odgovorili z "da", potem me razumete (in prosim povejte to tudi še1PR). še1PR kar nekam bezlja, jaz imam pa "poln Inbox"... :x
Nazaj k današnjem Repkovem teku:
Na štartu sem poklepetala z mojima reševalskima prijateljicama Zino in Mici, spoznala TF Guno, nekateri se mi niso predstavili ampak večima jih je bilo prijaznih z mano, kar me resnično veseli! Veste, toliko psov, ki se ne poznajo me sabo, na kupu ni mačji ups! pasji kašelj! Kakšen zadirčneš kaj kmalu lahko kako zakuha. še1PR mi je predstavila pegaza (sem potem doma - tam mi je bilo nerodno 8) - vprašala, kako to, da je krila pustil doma. In pravi umetnik je tale konj! Kar naprej na zadnjih nogah! Ampak je pa prijazen!) in Tinija (sem ga prepričevala, da mi odstopi vsaj pol pleskavic in čevapčičev, ča vam napišem, da jih sploh ne poje toliko kot tu pišete! :wink: ). Sem bila prav važna, da sem lahko en krog pretekla v njuni družbi! Od daleč mi je še1PR pokazala tudi Matjaza, Primusa, Koširja,...(vseh TF pa tudi še1PR ne pozna). Pio in Erota že poznam in prav pogrešala sem Tobija. Meni podobnih, pa malo večjih in malo manjših, pa manj in bolj kosmatih kosmatincev je bilo kar nekaj! Večina je naredila en krog in prav pogrešala sem še kakega kožuščkarja v 2. krogu. Morda jih je motilo blato, ampak meni je bilo prav fino, ko sem bila na koncu omavžana s snegom. :lol:
Spremljevalni program sem tokrat malce prešpricala in se raje posvetila novim znanstvom. A da ne pozabim povedat! V vrečki ob prijavi sem dobila pravo čokolado in piškotke, še1PR pa prav lično majčko, bidon s praškom PowerBar,... Zanimiva so mi bila tudi navodila, kako naj se tekači "obvarujejo" psov. Vem, da je bilo o tem na TF že kar nekaj napisano... Glede na zadnje dogodke v Ljubljani, bodo imeli naši lastniki gotovo še več težav kot do sedaj! Ampak psi znamo biti tudi čudni. Vem, iz lastnih izkušenj. Želim si le, da vseh nas - psov in naših lastnikov ne bi spet kar metali v isti koš :!:
Upam, da nam je uspelo zbrati dovolj denarja za Ninkota ali kakega drugega revčka. Bravo Repki, bravo TF! :clap: Mi je bilo fino in pridem spet!"

(po nareku TF ČrnePR zapisala še1PR)
Uporabniški avatar
 eelah
:laola
HVALA vsem, ki ste bili danes na Repkovem teku!
Tekačev in tekačic je bilo vsaj 150, prijaznih repkov, ki so jih pripeljali VZORNI lastniki pa vsaj 100!!!

Za Društvo Repek smo zbrali skoraj 200.000 zato smo še odprli denarnice in naredili okroglo številko!!! HVALA še enkrat!

Jutri kupite Nedelo, mogoče prav sebe zagledate na slikici :D Obiskali pa nas tudi iz oddaje 4 tačke.

HVALA vsem organizatorjem: Športnemu društvu Špic, Lisi, Tekaškemu forumu in Kinološkemu društvu Krim, sodelujočim Slovenskemu klubu vodnikov vlečnih psov, ki so za nas pripravili pravo poslastico: tek s psi na za to prilagojenih povodcih (in nam tudi zelo veliko pomagali!): canicross, KD Krim za pester program (agility, rally obedience in trikci).

In ne pozabimo na zlata vredne sponzorje, ki so razveselili naše tekače in kosmatince: Lisa, Powerbar, Fundacija za šport, Radio Dur, Zavod za šport, Arden Grange, MDM Rostfrei, Trgovina Smrček, Pizzeria Luigi, nogavice Fabiani, Tandem - portreti živali.

Najlepše je bilo videti, ko ste v cilj prišli nasmejani!

In upam, da vam bodo napisani nasveti koristili, drugače pa me lahko "pocukate za rokav".

Ilona
Uporabniški avatar
 T1
Lep pozdrav,

danes smo se imeli lepo. Prišli smo vsi družinski člani.

Bilo je vsega po malem in ni bilo dolgočasno. Zelo zabavno je bilo gledati pse, kako so bili neučakani, da so lahko pokazali svoje znanje.

Zahvaljujem se tudi za majice in priboljške. Manjši spor je nastal le okoli čokolade. S psičko se kregava :twisted: , ali je namenjena ljudem ali psom. Meni je zelo všeč, njej pa tudi. Sicer so ji pa ostale še tri cele tablice.

Lep pozdrav!

T1 & Liki
Uporabniški avatar
 eelah
Ups, samo ne se kregat ;) čokolada je za ljudi ;) Vidiš, res, gor ni nič pisalo...

Upam, da se nista tudi za briketke kregali :P
Uporabniški avatar
 T1
Živjo,

hvala za hiter odgovor. Seveda sem takoj šel v shrambo po novo tablico. Kar se pa briketov tiče, pa ne skrbi. Že dolgo jih ne jem več, ker me napenjajo.

Pa lahko noč!
Uporabniški avatar
 ero
hoj in hvala vsem še v mojem imenu za super dan in prireditev :)

kot je rekla Eelah - s svojimi prispevki smo zbrali točno 195.960 SIT in 3 EUR. na sestanku OOja s kratko analizo (tja do štirih) v Piramidi smo znesek z lahkoto zaokrožili na zelo spodobnih 200.000 SIT. res hvala vsem vam!!!

in ker nam je bilo vsem, ki smo pomagali pri izvedbi, danes tako všeč, so že padale ideje, kako bi kaj podobnega izvedli še v Mariboru. Štajerci, kaj pravite?
Uporabniški avatar
 eelah
Pa še ena zahvala:
čisto pred pomladjo smo, pa smo morali na Repkovem teku še sneg kidati ;) Za to sta odlično poskrbela Sašo in Gašper :cast1: :cast1: Hvala
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
bilo je vse polno prisrčnih repkov in kaj vse znajo :lol: Upam, da nam je na današnjem teku uspelo priklicati pomlad z vsem tem laježem in tekanjem. TF Guna je bila zadovljna, še posebno, če bomo z zbranim denarjem pomagali kužkom :!:
 Xena
Ja, res vas je bilo prav veselje gledati, kako ste se pridno zbirali ob prijavitveni mizici, se veselili majčk in ostalega v paketu. Pa srečke ste tudi pridno kupovali, zdaj imamo gotovo vsi vsaj eno žogo za na plažo! :lol: Kar je še bolj jasen znak, da zdaj se pa zima res mora NEHATI!
Lepo je bilo tudi slišati vašo živahno govorico, prešeren smeh ob pasjih vragolijah in potem videti skoraj dim izpod vaših nog, ko ste se zapodili skozi start, eni s svojimi pesjani, eni s sposojenimi (ki so šele na pol poti ugotovili, da sploh nimajo svojega vodnika na koncu štrikca :D ) in pa seveda tisti, v popolni bojni (beri tekaški) opremi, ki ste brez težav, lahki kot pero, premagovali vse snežene in blatne pasti. ČESTITAM in se vam iskreno zahvaljujem, da ste s svojo prisotnostjo ne le pomagali brezdomčkom ampak tudi ustvarili popoln športni dan!

Hvala v imenu društva REPEK, ter vseh kosmatih in repatih!

Upam, da se naslednje leto spet vidimo!

Kar pa se ideje o ponovitvi take prireditve tiče še kje drugje po Sloveniji, pa moram povedati, da je odlična - prijateljev teka je gotovo povsod dosti. Pa prijateljev brezdomnih tudi..... pa brezdomčkov žal tudi.

Lp, Katarina/mama Repka
 lona
Uh, za naju je bilo tole noro dobro. Glede na vse komentarje, ki jih je znala luna prispevat, moram rečt, da se njenemu zadovoljstvu ob takšnem druženju še sama pridružujem :wink: .
Pomlad pa pomoč brezdomčkom smo znali dobro priklicati 8) !
lp vsem z nami!

:D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ero napisal/-a:hoj in hvala vsem še v mojem imenu za super dan in prireditev :)

kot je rekla Eelah - s svojimi prispevki smo zbrali toèno 195.960 SIT in 3 EUR. na sestanku OOja s kratko analizo (tja do štirih) v Piramidi smo znesek z lahkoto zaokrožili na zelo spodobnih 200.000 SIT. res hvala vsem vam!!!

in ker nam je bilo vsem, ki smo pomagali pri izvedbi, danes tako všeè, so že padale ideje, kako bi kaj podobnega izvedli še v Mariboru. Štajerci, kaj pravite?

Ja pa bi bilo za poskusiti.
Uporabniški avatar
 primus
Mi smo to prireditev že vzeli za svojo. In zelo uživamo.
Letos so se organizatorji poleg ostalega izkazali še z otrokom zelo naklonjenim srečolovom :D , pa ta velika punca je tud tekla, pa ful dobrga psa imamo :D in sploh smo bili ta glavni :D :D .

Drugo leto pa spet !

primus
Uporabniški avatar
 ero
Xena, super fotke!

Azilašica iz Kopra je pa seveda Šeba, ki ima na drugem koncu vrvice našega Matjaža :)

v galerijosem zložil še malo morje fotk, ki jih je posnel Žiga. ene so prav posrečene:
[url=http://www.tekaskiforum.net/galerija/thumbnails.php?album=667]
Slika

Slika[/url]

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA