Prijetno prireditev smo si izbrali za začetek sezone.
Standardna ekipa se je imela prav prijetno v okolju, ki nam celincem že dalj časa ni dano.
Tekaški del je lepo uspel. Glede na to, da sem šele dobro začel s tekom mi je še kar nekako šlo - obljubljena ( nenapovedana ) revanša Lučkotu za lanski poraz je na moje izredno veselje prečudovito uspela

. Se je pokazal možakar pravi đentelman in me spustil napraj, a je šele podaljšani finiš določil internega zmagovalca

. Sem imel pa kasneje moralno obvezo in se mu oddolžil z eno orenk kajlo tiramisuja ( ni bila všteta v štartnino ), ki je lepo dopolnina bobiče - Mojmir vsa čast - pri hrani ste se lepo izkazali ( okusno in obilno - 2x repete PRESS

).
Aleše sploh ni bilo več za spoznat - samo še šport, analiza pa kao tabu tema ......

. Sem se že ustrašil, da je odpedalal kr nekam, in ga bova pobrala med povratkom, pa se je le pojavil, in smo med potjo le enaga "s nogu" - da se ne zamerimo tradiciji.
Lepo smo začeli ( ups, nadaljevali - Finance PRESS ) z letošnjimi tekmami. Nekatere lansko leto sodelujoče smo pogrešali, ene par novih spoznali.
Organizacija na nivoju - še kakega usmerjevalca na progi več bi ne pogrešali.
Drugo leto se pa spet oglasim(o).