Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
verjetno so se vsi nastopajoči člani TF, razen mene zbrali na analizi. saj ne vem točno zekaj sem takoj odhitel domov.vedno se mi kam mudi, razen na teku :lol: .
vreme je bilo ok,brez vetra,vendar me dolgi rokavi in dolge hlače niso nič ovirali pri teku. čas teka sem za malenkost poslabšal,v kategoriji pa izboljšal.tako sem si dokazal, da se da teči tudi na ""solato" :D .
spoznal sem prostovoljnega garača za TF-pegaza.hvala za ves trud,tudi pomočnicam :D .naša uniforma je bila videna na vseh korakih....
opis vsega ostalega in kako je bilo na analizi...pa čaka še ostalih 60 tekačev TF
lp,mirko
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa je za nami ta prvi tek. Bilo je ful kul super na samem začetku seveda še pred startom je bilo mogoče malo hladno drugače pa tapravo vreme za tek.
Bilo nas je skoraj 2.000 na startu.

Začel sem lepo a so me klančki počasi zmatrali a vseeno sem bil v cilju zelo zadovoljen.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No pem se jest tudi pojavila na startu, malo pred tem smo imeli skupinsko ogrevanje in pripravo na tek, potem pa v bokse in gremo. Začela sem prehitro a kaj ko te kar potegne no važno da sem pretekla kpl. progo in to mislim da pod uro karpa je za mene dobro.

Bilo je zelo dobro in seveda kar je najvažneje sem vas TF prav veliko videla. Pik je kar mrgolelo.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tisto kar smo po fotkali bom objavil na TF-ju v torek.
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Ojla, torej za začetek: organizacija teka je bila super! Še vreme šlo na roko Sežancem in je bilo lih prave temperature in brez omembe vrednega vetra! Samo z mano pa nekaj ni najbolj v redu... Sem si konec lanske sezone zadal načrt, da bi v tej sezoni svoj "personal best" na malih maratonih spustil pod 1:35! Mater, pa sem že kar na prvem teku šel hitreje! Tak' lahko zdaj laufarce kar na dile shranim... :?
No, ja. Se vidimo spet na "trojkah", ali pa kakšnem manjšem teku za ŠKP!
Aleluja in čestitke vsem, ki smo zmagali nad kilometri!
Uporabniški avatar
 Pingo
Jah noo moj prvi organiziran tek.Vse lepo in prav šibalo ko namazano ni kaj.Na koncu sem biu mal razočaran okrog majic.ZAKAJ sem v prijavi napisal M velikost ponujali so mi pa XL potem sem si komaj priboril L velikost ki jo lahko uporablajm kot spalno srajco :twisted: .
Nisem šel laufat zaradi majčke ampak družbe in eventa pač amapk zakaj ne morejo dati ob podelitvi številk še majčk z napisano velikostjo v vrečko????Ne vemm nooo.Pa sej je vedno neka debata okoli majčk :wink:
Drugače sem pa presenečen nad vzdušjem in dobro voljo ki jo srečašš na vsakem koraku:wink:
Nazadnje spremenil Pingo, dne 26 Mar 2006, 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Tokrat sva na tek pripeljala tudi svaka in svakinjo. Gorazd se je kar opogumil in jo ubral na 21. Le mal ga je tisto dolgo ogrevanje skrbelo.

Ja, vreme smo imeli res zelo primerno. Štiriletne izkušnje so pripomogle, da sem na štartu skočil v bokse ravno tam, kjer sem potem tekel skoraj vso tekmo. Tik za Valentino. No ja, vmes je mal popustila in sem jo pet km vlekel, od Orleka navzdol mi je pa ušla..pa sem tudi z minuto slabšim časom od načrtovanega čisto zadovoljen. Tkole skoraj brez intervalov za kaj več kot 1.26 pač še nisem pripravljen.

Je pa organizatorje prav za pohvalit-od onega razdrapanega makedama je ostala prav prijetna makedamska steza, ki zgleda, da bo kmalu asfaltirana(al so to sam pobožne želje?). A je bilo tole letos miles away od zadnjeletnih skakanj čez one luknje. Pohvalno. Mene so od Orleka navzdol nekaj poizkušali krči ustavljat, tako mi finiš žal ni ostal v najlepšem spominu.

Je bila pa jota v cilju tudi tokrat odlična. Še malo čveka s forumovci in že smo jo na hitro mahnili k Stojanu.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Bilo je super :D Temperatura optimalna brez vetra :D rezultat hitrejši kot pričakoval, zajček Matjaž66 dobro narekoval tempo (kaj bi bilo šele če nebi včeraj lopato vrtel :wink: ). Tekaška majica z oznako M večja kot XL, ki jo ima brat :!: :lol: :lol: . Hvala bojanm za prevoz do doma :driver:

Lp, Miha
Uporabniški avatar
 ben
Prvič na Kraškem maratonu in ni mi bilo žal. Primorci obvladajo, Vse je teklo, kot po maslu. Z rezultatom sem zadovoljen glede na priprave med zimo. Škoda, da nisem imel časa iti z vami na analizo. Prihaja pomlad. Meni jo je prinesel Kraški maraton.

Ben :wink:
Uporabniški avatar
 Car
:D ..jeeeee...Piano bar je ZAKON...ampak res...sploh Tina... :twisted:.......aja..pa od laufarce polub sem dobil....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......laufal smo pa itak...od starta do cilja, drgač pač ni šlo....jeeeee........

lep dan....jeeeeeee...... :D

čista pozitiva.....jeeeeeeeeee...... 8)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Prijeten tek, prijazno spomladansko vreme, dobra organizacija, moj rezultat pa treningu primeren. Ja, še bo treba brcat... :wink:
Veliko bolj pa je bil s tekom zadovoljen Aljaž, le na koncu je bil malo razočaran, ker je bil svojo težko pritečeno tekaško majico zaradi njene optimalne :wink: velikosti zanj na vsak način primoran izročiti meni v uporabo. :twisted:

TF prostovoljci na čelu s pegazom - :cast1: :cast1: , koliko ste se pripravljeni žrtvovati samo zato, da nas razvajate.. Res, kapo dol.

Se vidimo na naslednjih tekmah.

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Bravo, bravo! Vsem čestitke ob zmagi!

Kakor sem obljubila, sem najbolj glasno navijala za vse vas pri ciljni črti.

Upala sem, da bom srečala kakšno od punc, ki naj bi navijale, da bi se jim pridružila, pa so očitno vse tekle :)

Izgleda, da bom tudi jaz morala začeti teči, če vas bom hotela spoznati :)

lp,

Aleksandra
Uporabniški avatar
 Junc
Pvič sem bil na prireditvi v Sežani. Bilo mi je v veselje in sem se od Lj maratona pripravljal na MKM 21-ko. Kot je ponavadi, pa ti ob planu in treningu zagodi poškodba. pred 14 dnevi me je zagrabilo v križu in sem bil primoran lajšati bolečine in tako sem se odločil da grem na 8 km. Bilo je lepo, vreme ravno pravo, tekmovalcev ogromno, majica mi je kljub čudni velikosti še celo prav in mi je všeč. Rezultat sem imel preteči 8 km brez večjih bolečin, tekel sem pa celo svojih najhitrejših 8 km doslej.
:lol:
Uporabniški avatar
 Marko
Lep pozdrav !
Moj prvi Kraški maraton je za mano, oz. moja druga uradna tekma. Nad svojim rezultatom na 8 km sem več kot zadovoljen. Organizacija in jota zelo dobri, edino kar me je motilo je velikost tekaških majic - pomešane oznake velikosti :) .

Lp, Marko :D

p.s. bojanm hvala za prevoz domov :D
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Jah, jest sm tud kr mal žalostna. Prav želela sem si lepo, kvalitetno tekaško majico, ki si jo prislužim s tekom in jasno, plačano štartnino. Na cilju niso imeli več S velikosti (saj rekli so mi tako), M je absolutno prevelika . No, bom pa z njo kvalitetno čistila kolo.
Jote je tudi zmanjkalo, mesek je bil samo za laboratorijske vzorce. No, grem pa na en pir, sem si rekla, jah pa tud tega ni bilo več.
No, glavno da je bila družba v redu in smo potem drugače nadomestili primankljaje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA