Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Kako se lahko dva teka tako razlikujeta..lani z lahkoto 3.45, letos pa..

Že od doma sem se odpravil z eno tako presijo: "ja če ne misliš iti hitreje ko lani, imaš doma še en kup stvari za naredit"..a me je kar premamilo. Šele med potjo zvem, da novomeški tek zdaj šteje tudi za Dolenjski pokal in gneča na parkirišču ob Kapiteljski cerkvi je to samo potrjevala. Mal zmede pred štartom, ko organizator ne ve, ali bi nas preštel, ali samo spravil za zeleno črto in po poku smo drli tja v prvi ovinek. Gre mimo Mateja, potem še Daneja in se mi je že zazdelo da bo "polomija". V tretjem krogu sem že pogledoval, če me lovijo najboljši, a ker ni bilo ne njih niti Lojzeta s Perotom sem se kar razveselil rezervnega cilja - 18 sekund boljši čas od lanskoletnega(le proga je bila malo krajša).

Zato pa analiza toliko izdatnejša. Skor je zmanjkalo špagetov k smo tolk čakali Lojzeta, na koncu celo uspeli čestitat zmagovalkam na podelitvi, se ozirali za Janikino srebrno kolajno, na koncu pa zaključili pri Opari s tradicionalno dobrimi ljubljanci. Bo pa Brdo ta teden pokalo..
 Obivankenobi
Evo še mojo poročilo s tega teka...
Po prihodu v Novo mesto sem se skoraj izgubil, ker nisem našel centra oziroma glavnega trga :shock: :lol: , peljal za enimi kranjčani, za katere sem sumil, da so namenjeni na isti cilj, vendar so me speljali na kriva pota :roll: :shock:, po nekaj manevrih končno našel zadevo, svojega jeklenega konjička parkiral skoraj sredi ceste in se odpravil po štartno številko... :lol:, gužva pred avtodomom nepopisna...zdelo se mi je, da ne bom nikoli prišel na vrsto :shock: :oops:, za 1500,00 sit dobil bon za malico, kje je majčka :?: :?: :?: , kuponi od Hervisa :?: :?: :?:, še kakšna druga malenkost... :?: :?: :?:, sponzorjev toliko, da bi se verjetno moral učiti 2 dni, da bi se jih zapomnil :cenz: :bum:, pa sem si mislil, morda sem pa preveč razvajen Ljubljančan, ki misli, da bo na vsakem teku dobil zadev za izvoz... :twisted: :roll: :oops: :lol:
No, da se vrnem k samemu teku, po preoblačenju opazoval teke delavskih športnih iger ali nekaj takega ter tek otrok, padel v debato z bioforcem, začel z ogrevanjem ter se 15 minut pred štartom postavil v štartni prostor, opazil kar nekaj forumcev: tini, aleš, sprinter400, janika...
Organizatorji zavlačevali s štartom, po 15 minutah zamude končno štartali, na začetku se nisem preveč gnal, proga zelo razgibana, mal gor, mal dol, mal naravnost :lauf:
Pritekel v cilj v času 33.45 in bil s tekom kar zadovoljen, ne preveč utrujen in se čudil samemu sebi, zakaj nisem tekel hitreje :shock: :oops: :lol:
Časa za analizo kot ponavadi nisem imel, saj so me čakale nedeljske obveznosti... :ignore: :hello:
Nazadnje spremenil Obivankenobi, dne 10 Apr 2006, 09:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Primozs
Se je še komu drugemu zdelo, da je tek malo krajši od 8 km (ura pokazala 7,3 km)?
Majčke sem pa tudi jaz pogrešal.

LP,
Primož
 Obivankenobi
Primozs napisal/-a:Se je še komu drugemu zdelo, da je tek malo krajši od 8 km (ura pokazala 7,3 km)?
Majčke sem pa tudi jaz pogrešal.

LP,
Primož

Zanimivo, moj Polar je pa pokazal 7,6 km...tako, da verjetno 8km nismo tekli ali pač... :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 janika
Hvala za informacijo o medalji, ki sem jo izpustila. To je bil najhujši tek doslej, saj so nas gnali v klance in doline, pa trikrat čez štart, ampak bil je zelo kolegialen tek in nihče me ni grdo gledal, ko sem sopihala in se matrala, zmaga je bila tako "od zadaj".

Moram pohvaliti organizatorje, ker sem vedno dobila vodo, ko sem jo dovolj prosila, razen v zadnjem krogu, ko sta mi pomagala dva iztekajoča se tekača. Špageti so bili super. Veselko mi je podaril sladoled v slaščičarni Triglav (sigurno ste jo zgrešil, ker je tko nobel).

Veselko nas VSE FORUMOVCE lepo vabi, da pridemo 23.4. v Senežeče.
:laola
lp
Janika

p.s. po pomoti sem odprla kar novo sporočilo pod SENOŽEČE 23.4.
Uporabniški avatar
 Primozs
So že kje objavljeni rezultati?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Še ena precej hitra dirka :?

Tokrat je bil Aleš razbremenjen špediterskih aktivnosti, zato je lahko vso energijo usmeril v željeni cilj - izboljšal lanski čas. Pero me je celo progo preganjal, tako, da v finišu nisem imel srca za spreminanje nicka na njegovi majici. Tini se pa nakam špara - baje bo jeseni Alešu trda predla ( brez stav tokrat ).
Sicer je bilo pa za odtenek pretoplo ( dolga zima pač :( ), udeležba številna ( komaj uvrščen v prvi polovici :shock: ), malica zelo solidna, zopet videni stari znanci(ke) 8) , .....
Malnarjev ata je tokrat zelo previdno sinkota spraševal o Šiškaricah - kontrola prisotna PRESS :wink:

Da pa se ne bi izneverili znani trdiciji smo se ustavili še v Trebnjem in "apgrejdali" špagetke - tokrat s pravo hrano :D

še nekaj fotk:

http://www.moj-album.com/uredi/lojze68/2834737/
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravo vsem ki ste odtekli po svojih najboljših močeh.Ostalim pa seveda več sreče prihodnjič oziroma več moči!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Primozs
Jaz slik ne najdem oz. se mi odpre začetna stran.
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a: Tini se pa nakam špara - baje bo jeseni Alešu trda predla ( brez stav tokrat ).

Kaj nisi mogel zamolcati, da sem bil tam - zdej bodo pa ljudje brskali po rezultatih. :)

Kaj cmo - smucanje po juznem snegu ima pac svoj davek :) .

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
težave samoukov :oops:
obljubim, da nam več tega delou :?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lojzeP napisal/-a:težave samoukov :oops:
obljubim, da nam več tega delou :?

Ej LojzP nobeden ni prišel EINSTEIN na svet.Ljudje se pač na napakah učimo, ali ni tako! :wink:
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA